Jump to content

gorefest

Medlemmer
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About gorefest

 • Birthday 03/07/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Godt tips! Min mod er riktignok bedre konfigurert enn originalen. Men moden har fortsatt et forbedringspotensiale, derfor er alle som er interessert i å komme med et bidrag til å gjøre denne moden bedre hjertelig velkommen. V 0.5 er lagt ut på strategyinformer.com
 2. Her er en ny oppdatering på denne moden - som er mye bedre: v 0.4 http://www.strategyinformer.com/pc/victoria2/mod/38021.html
 3. Hei, jeg har ikke drevet med matematikk på et par år, men i forbindelse med eksamen i psykologi så lurer jeg på noe. Før eksamen får man 46 oppgaver som man kan forberede seg på, på eksamen får man 10 av disse og man skal deretter velge 6 av de 10. Det betyr at man i prinsippet ikke trenger og forberede seg på fire av de 46 oppgavene før eksamen, uten at man risikerer noe. Men om man utelukker 5 av de 46: 1. Hvor stor er sannsynligheten for at alle de 5 kommer på eksamen? 2. Hvor stor er sannsynligheten for at 4 av de 5 kommer på eksamen? Antageligvis så blir ikke oppgavene trekt tilfeldig, men det er ikke poenget her. Noen som har en løsning?
 4. jeg syntes fgets og fopen så litt komplisert ut (jeg kan nesten ingen ting om skipting, spesielt lite om php) Jeg fikk en ide om og lage en hyperlink som søker etter filmen på førte linje av tekstfila i imdbs database, så jeg prøvde meg litt frem, men får det ikke helt til. Det er tydelig at jeg gjør noe galt, men jeg klarer ikke helt og finne feilen. <?php $m = 0; $imdb = "http://www.imdb.com/find?"; foreach ( split ( "\n", file_get_contents ( 'filmliste/DATO/filmer.F-HD.txt' ) ) as $movie ) { if ( ++$m == 2 ) break; echo <a href= "$imdb+$movie">$movie</a>; } ?> som dere sikert ser så er poenget at linken skal bli $imdb+$movie, eksempel http://www.imdb.com/find?Uno (2004) Noe som hadde vært enda bedre er om det er mulig og lage et script som gjørat alle filmene nedover på listen blir en hyperlink til filmens imdb side, men det er sikkert vanskelig.
 5. Jeg lurer på hvordan jeg inkludere de fem første linjene av en .txt fil ved hjelp av php skript (eller html) sånn at de vises på en webside. .txt fila ser sånn ut: Troy (2004) The Disappearance of Alice Creed (2009) The Beacon (2009) Afterwards (2008) City Of God (2002) Extraordinary Measures (2010) osv... noen som har en enkel løsning?
 6. Takk for svar, jeg skal sjekke det ut når jeg får tid.
 7. Victoria II er et spill som krever veldig lite ressurser og det er i tillegg et helt nytt spill. http://gamer.no/artikler/68453/anmeldelse-victoria-ii/ Hvis du ønsker og spille som norge kan du laste ned en liten mod for det her: http://www.strategyinformer.com/pc/victoria2/mod/37168.html
 8. last ned denne og legg den i den mappen du installerte victoria 2 (altså sammen med exe fila). http://www.strategyinformer.com/pc/victoria2/mod/37168.html Når du har gjort dette kan du spille som Norge i Vicoria 2. Kom gjerne med innspill om hvordan denne kan gjøres mer historisk "korrekt".
 9. som tittelen tilsier så ønsker jeg og lage et "matching game" (som memory, bare at alle kortene er synlige) det finnes mange programer som man kan bruke for å lage sånn men ingen av de jeg har sett kan lage det sånn som jeg vil ha det. jeg ønsker at programmet skal klare og importere parene fra en tekstfil og at den selv setter parene i tilfeldig rekkefølge. Jeg har foreløbig 50 par (navn og årstall) som jeg ønsker og bruke. Problemet med de eksisterende programmene er at kombinasjonene alltid vil være de samme, altså vil jeg at programmet skal plukke ut feks 10 par per spørsmål tilfeldig fra listen på 50 par. tekstifilen på 50 par kan f.eks se sånn ut: Jean-Baptiste Lamarck | 1744-1829 Gustav Theodor Fechner | 1801-1887 John Stuart Mill | 1806-1873 Charles Robert Darwin | 1809-1882 Alexander Bain | 1818-1903 her blir parene skilt fra med pipe tegnet, noe som et evt program burde være i stand til å jobbe med. Dermed trenger man bare et rammeverk for hvordan denne dataen skal brukes. problemet er at jeg ikke har noe særlig peiling på programmering og lurer derfor på om dette er mulig og utføre på en enkel måte? kanskje ved å bruke xml, java og batch filer (litt sånn som yamj fungerer)? noen som har en ide på hvordan dette kan gjøres? her er eksempel på hvordan jeg ønsker resultatet:
 10. takk for svar, men disse har en rekkevidde på bare 5 meter. jeg har nok litt større hus enn det
 11. okay, takk for svar. har funnet en ferdig fm sender som ser grei ut: http://www.hllyelectronics.com/html/fm_transmitter_1_43.html Tilsvarer bare litt over 400,- norske kroner. men med frakt så blir det sikkert dyrt, med tanke på at det er fra utlandet kan det sikkert fort bli toll og moms også.
 12. Hei! jeg har lekt litt med tanken om å lage/kjøpe en FM sender. Grunnen er at jeg ønsker og lage min egen radiokanal som sender min favoritt musikk som jeg kan koble meg på med hvilken som helst FM radio i hele huset. Det skal da være mulig og koble til denne til en datamaskin og det må være relativt stor rekkevidde - må kunne nåes fra hele huset. Gjerne med mulighet til å forsterke signalene. Jeg foretrekker om strømkilden er en stikkontakt i veggen - altså ikke batteri. Jeg er fullstendig klar over at dette ikke er helt stuerent men jeg bor mitt i ødemarka, so i don't give a dam. Jeg har riktignok ikke tenkt og bruke samme frekvens som de eksisterende radiokanalene. Så er det noen som har noen erfaringer med sånt? evt vet om noen steder man får kjøpt sånt eller om det er mulig og lage selv?
 13. cool, jeg skal sjekke det ut i sommer - da jeg starter med prosjektet.
×
×
 • Create New...