Gå til innhold

Stjernestøv

Medlemmer
  • Innlegg

    1 733
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Blogginnlegg skrevet av Stjernestøv

  1. Stjernestøv
    Dette påstår i alle fall de troende selv om vi vet at moral kan forklares som et produkt av at sosiale dyr øker overlevelsesevnen ved og følge visse leveregler. Og dette vet vi startet hundretusenvis av år siden, lenge før Ambraham i det gamle testamentet kom på banen.
    Historien om Abraham ligger som basis for tre forskjellige trosretninger i respektive rekkefølge: Jødedommen, Kristendommen og Islamismen.
    Vi kaller disse tre religionene for Abrahamittiske religioner
     
    La oss se nærmere på hva Kristendommens Bibel sier om moral.
     
    Mord og folkemord:
     
    Første Mosebok 7:18-23 18 Ja, vannet økte voldsomt på jorden, og arken fløt på vannet. 19 Høyere og høyere steg det over jorden; alle høye fjell under himmelen ble skjult. 20 Femten alen over fjellene steg det, så de ble helt borte. 21 Da omkom alt liv som rørte seg på jorden, både fugl og fe og ville dyr, alt krypet som det kryr av på jorden, og alle menneskene. 22 Alt som hadde livspust i nesen, alt som levde på landjorden, døde. 23 Slik utryddet Herren hver levende skapning på jorden, både folk og fe og kryp og fuglene under himmelen; alt ble utryddet fra jorden. Bare Noah og de som var med ham i arken, ble tilbake.
    Merk dere at både syndere og syndfrie bli tatt livet av:
    Job 9:22 22 Det kan være det samme! Derfor sier jeg: Skyldfri eller skyldig – han utsletter begge.
    Andre Mosebok 12:29-30 Israelittene bryter opp fra Egypt
    29 Midt på natten slo Herren i hjel alle førstefødte i Egypt, fra den eldste sønn av farao som satt på sin trone, til den eldste sønn av fangen i fengslet, og alle de førstefødte dyr i buskapen.
    30 Da fór farao opp om natten, han og alle mennene hans og alle egypterne. Det lød et fælt skrik i Egypt; for det fantes ikke et hus hvor det ikke var noen død.
    Andre Mosebok 32:27-29 27 Og han sa til dem: «Så sier Herren, Israels Gud: Spenn sverdet på dere, alle mann! Gå fram og tilbake i leiren, fra port til port, og slå i hjel både brødre og venner og frender!» 28 Levittene gjorde som Moses sa, og den dagen falt det omkring tre tusen mann av folket. 29 Da sa Moses: «Innvi dere i dag til å være prester for Herren; for ingen sparte sin sønn eller bror. Så vil Herren gi dere sin velsignelse i dag.»
    Femte Mosebok 13:6-11 6 Det kan hende at din bror som har samme mor som du, eller din sønn eller datter eller din kone som du tar i favn, eller din venn som du har så kjær som ditt eget liv, hemmelig lokker deg og sier: «La oss gå bort og dyrke andre guder» – guder som verken du eller dine fedre har kjent, 7 guder som dyrkes av folkene rundt omkring dere, enten det er nær eller langt borte, fra den ene ende av jorden til den andre. 8 Da skal du ikke gå med på det og ikke høre på ham. Du må ikke se på ham med medlidenhet og ikke skåne eller dekke ham. 9 Du skal ta livet av ham. Selv skal du være den første til å løfte hånden mot ham, og siden skal hele folket gjøre det samme. 10 Du skal steine ham i hjel, fordi han prøvde å lokke deg bort fra Herren din Gud, som førte deg ut av Egypt, av trellehuset. 11 Og hele Israel skal høre om det og gripes av frykt, så de aldri mer gjør noe så ondt iblant dere.
    Fjerde Mosebok 31:17-18 17 Nå skal dere slå i hjel alle smågutter og alle kvinner som har hatt samleie med menn. 18 Men alle unge piker som ikke har hatt samleie med menn, skal dere spare.
    http://www.youtube.com/watch?v=kYl1k2deM9w
     
     
     
    Ofring av dyr og mennesker:
    (Et offer er en gave som skal blidgjøre en ond guddom)
     
    Andre Mosebok 20:24 24 Et alter av jord skal du reise for meg. På det skal du ofre dine brennoffer og måltidsoffer, ditt småfe og storfe. På hvert sted hvor jeg vil at mitt navn skal minnes, skal jeg komme til deg og velsigne deg.
    Brevet til Hebreerne 9:22 22 Etter loven blir jo nesten alt renset med blod, og uten at blod blir utøst, er det ingen som får tilgivelse.
    Tredje Mosebok 1:8-9 8 De skal legge kjøttstykkene og hodet og fettet på veden som ligger over ilden på alteret. 9 Innvollene og føttene skal vaskes i vann, og så skal prestene brenne det alt sammen på alteret. Det er et brennoffer, et ildoffer til en duft som behager Herren.
    Så langt er det kun dyr som blir ofret. Stopper det med det? Neida hør bare her....
    Dommerne 11:30-39 30 Jefta avla et løfte til Herren. «Gir du ammonittene i min vold,» sa han, 31 «skal den første som går ut av døren i mitt hus og kommer imot meg når jeg vender velberget hjem igjen fra striden med ammonittene, høre Herren til. Jeg skal bære ham fram som brennoffer.» 32 Så drog Jefta ut for å kjempe mot ammonittene, og Herren gav dem i hans vold. 33 Han slo dem og tok landet fra Aroer bort imot Minnit, med tjue byer, og området helt til Abel-Keramim. Det ble et stort mannefall, og ammonittene måtte gi seg inn under israelittene.
    Jeftas datter
    34 Da Jefta kom hjem igjen til Mispa, kom hans datter ut imot ham med håndtrommer og dans. Hun var hans eneste barn. Han hadde ingen sønn eller datter utenom henne. 35 Med det samme Jefta fikk se henne, flerret han klærne sine og ropte: «Å, min datter, du volder meg sorg og fører ulykke over meg! Jeg har gitt Herren et løfte, og det kan jeg ikke ta tilbake.» 36 Da sa hun til ham: «Far, har du gitt Herren et løfte, så gjør med meg som du har sagt, siden han har latt deg få hevn over ammonittene, dine fiender. 37 Bare én ting må du gi meg lov til,» sa hun til sin far. «La meg være fri i to måneder, så jeg kan gå omkring på fjellene sammen med mine venninner og gråte over at jeg må dø som jomfru.» 38 «Ja, gå du,» sa faren, og lot henne være borte i to måneder. Så gikk hun bortover fjellene med sine venninner og gråt fordi hun skulle dø så ung.
    39 Da de to månedene var omme, kom hun tilbake til sin far, og han gjorde med henne som han hadde gitt løfte om. Hun hadde aldri hatt forbindelse med noen mann. Siden ble det skikk i Israel 40 at de unge pikene hvert år, fire dager i året, går ut og synger klagesanger over datteren til Jefta fra Gilead.
    Brevet til Hebreerne 10:10 10 I kraft av denne viljen er vi blitt helliget ved at Jesu Kristi kropp ble båret fram som offer én gang for alle.
     
    Det var mye drap og svineri på en gang. Jeg vil understreke et av de største paradoksene i det gamle testamentet: Etter at Moses kom ned fra fjellet med steintavlene sine (de ti bud) og så at folket tilba en gullkalv. Knuste han stentavlene og beordret et massemord utført av det som skulle bli presteskapet (levittene). To bud ble brutt i de dagene: "Du skal ikke ha andre guder enn meg" og "Du skal ikke slå i hjel" . Sistnevnte kom som en reaksjon på bruddet av det førstnevnte. Og det til gangs! 3000 mennesker lå død før dagen var omme.
     
     
    Tortur:
     
    Johannes' åpenbaring 9:5-6 5 De fikk ikke lov til å drepe dem, men skulle pine dem i fem måneder. Og den pinen var som pinen når et menneske blir stukket av en skorpion. 6 I de dagene kommer menneskene til å søke døden, men ikke finne den. De skal lengte etter å få dø, men døden skal flykte fra dem.
    Johannes' åpenbaring 20:10-15 10 Og djevelen, som hadde forført dem, ble kastet i sjøen med ild og svovel, hvor også dyret og den falske profeten er. Der skal de pines dag og natt i all evighet. ........ 12 Og jeg så de døde, både store og små: De sto foran tronen, og bøker ble åpnet. Så ble en annen bok åpnet, livets bok. Og de døde ble dømt etter det som sto skrevet i bøkene, etter sine gjerninger.13 Havet ga fra seg de døde som var der, og døden og dødsriket ga fra seg de døde som var i dem, og enhver ble dømt etter sine gjerninger. 14 Så ble døden og dødsriket kastet i ildsjøen. Og ildsjøen, det er den annen død. 15 Og om noen ikke var skrevet inn i livets bok, ble han kastet i ildsjøen.
    Dette betyr at alle som ikke har underkastet seg denne guddoms makt skal bli dømt til evig pine i "helvete" . Dette er det sanne ansiktet til denne oppdiktede guden. Han sies og kunne forutse alt og styre over alt og allikevel gjør han ingen ting med dette. Dette gjøres tydeligvis kun fordi denne guden nyter og sende mennesker inn i evig fortapelse og pine! Er ikke dette ondskapen selv vet jeg ikke....
     
    Barnemisshandling:
     
    Første Mosebok 22:2-10 2 Da sa han: «Ta Isak, din eneste sønn, som du er så glad i, og dra til Moria-landet! Der skal du ofre ham som brennoffer på et av fjellene som jeg vil vise deg!»
    3 Morgenen etter stod Abraham tidlig opp, lesset på eselet sitt og tok med seg to av tjenesteguttene sine og sønnen Isak. Han kløvde ved til brennofferet, og så gav han seg på vei til det stedet Gud hadde sagt ham. 4 Den tredje dagen da Abraham så seg omkring, fikk han øye på stedet langt borte. 5 Da sa Abraham til tjenesteguttene sine: «Bli dere her med eselet, mens jeg og gutten går dit bort for å tilbe; og så kommer vi tilbake til dere.» 6 Så tok Abraham offerveden og la den på Isak, sønnen sin. Selv tok han ilden og kniven i hånden; og så gikk de sammen, de to. 7 Da sa Isak til sin far Abraham: «Du far!» Og han svarte: «Ja, gutten min.» Isak sa: «Se, her er ilden og veden, men hvor er lammet som vi skal ofre?» 8 Abraham svarte: «Gud vil nok selv se seg ut et offerlam, gutten min.» Og så gikk de videre sammen, de to.
    9 Da de kom til det stedet Gud hadde sagt, bygde Abraham et alter der og la veden til rette. Så bandt han Isak, sønnen sin, og la ham på alteret, oppå veden. 10 Og Abraham rakte ut hånden og tok kniven for å ofre sin sønn.
    Her avbryter gud Abraham og sier at dette var noe han ble bedt om for å teste hans lydighet ovenfor gud. Greit nok ble ikke en dråpe blod spilt, men tenk hvor traumatisk dette måtte ha vært for Isak sønn av Abraham. Trolig ville noe slikt også merket Abraham for livet.
    http://www.youtube.com/watch?v=YqC73omSk4o
     
     
     
    Andre Mosebok 12:29 29 Midt på natten slo Herren i hjel alle førstefødte i Egypt, fra den eldste sønn av farao som satt på sin trone, til den eldste sønn av fangen i fengslet, og alle de førstefødte dyr i buskapen.
    Andre Samuelsbok 12:15-18 Herren lot en hard sykdom ramme gutten som David hadde fått med Urias kone. 16 David bad til Gud for gutten og fastet strengt. Hver gang han kom hjem, la han seg på gulvet og ble liggende der hele natten.17 De øverste ved hoffet kom og ville få ham til å reise seg fra gulvet, men han nektet og ville heller ikke spise sammen med dem. 18 Den sjuende dagen døde gutten. ...
    Andre Kongebok 2:23-24 23 Fra Jeriko drog profeten opp til Betel. Mens han var på veien, kom noen smågutter ut av byen. De gjorde narr av ham og ropte: «Kom deg vekk, din fleinskalle! Kom deg vekk, din fleinskalle!» 24 Da snudde han seg, så på dem og forbannet dem i Herrens navn. Brått kom det to bjørner ut av skogen, og de rev i hjel førtito av barna.
    Gud er forsatt god?
     
    Dyremishandling:
     
    Josva 11:6 6 Da sa Herren til Josva: «Vær ikke redd for dem! I morgen på denne tid skal jeg sørge for at de ligger falne foran israelittene. Du skal skjære over hasene på hestene deres og brenne opp vognene.»
    Hva var poenget med dette spør du deg nå. Dette var da ikke et godt eksempel på dyremishandling? Joda... Følg bare med hva som skjer dersom vi leser i en eldre utgave av bibelen:
    6 Da sa Herren til Josva: Vær ikke redd dem! For imorgen ved denne tid legger jeg dem alle sammen ihjelslått for Israels åsyn; deres hester skal du skjære hasene over på, og deres vogner skal du brenne op med ild.
    Dette betyr at dyrene skulle påføres dype kutt i benmusklaturen. Jeg finner det ganske uheldig at kirken forsøker og skjule det egentlige budskapet i dette avsnittet. Gud ble brått også en sadistisk dyremishandler igjen.....
    La oss ikke glemme hvor mange dyr som led en pinefull død under syndefloden:
    Første Mosebok 7:21-23 21 Da omkom alt liv som rørte seg på jorden, både fugl og fe og ville dyr, alt krypet som det kryr av på jorden, og alle menneskene. 22 Alt som hadde livspust i nesen, alt som levde på landjorden, døde. 23 Slik utryddet Herren hver levende skapning på jorden, både folk og fe og kryp og fuglene under himmelen; alt ble utryddet fra jorden.
    Her kunne selvfølgelig gud funnet en annen måte å utrydde menneskene på. Han skal jo ha uendelig makt og visdom ikke sant? Men neida, det lot til at de grusomme lidelsene som alt liv på jorden fikk møte ikke hadde noen innvirkning på gud. Jeg lurer på om gud helt mangler evnen for empati ....
     
     
    Tyveri:
     
    Femte Mosebok 20:12-14 12 Hvis de derimot ikke vil slutte fred, men føre krig med deg, skal du beleire byen. 13 Herren din Gud vil gi den i dine hender, og alle mennene der skal du hogge ned med sverd. 14 Men kvinnene, småbarna og husdyrene og alt annet bytte i byen kan du ta med deg. Du kan gjøre deg nytte av dette byttet som Herren din Gud lar deg ta fra dine fiender.
     
    Evangeliet etter Lukas 19:30-35 ...så sendte han to av disiplene av sted 30 og sa: «Gå inn i landsbyen som ligger foran dere! Når dere kommer inn i den, skal dere finne en eselfole som står bundet, og som det aldri har sittet noe menneske på. Løs den og lei den hit! 31 Og om noen spør dere: 'Hvorfor løser dere den?' skal dere svare: 'Herren har bruk for den.'» (lurer på om noen kjøper en slik bløff i dag)
    32 De to gikk av sted, og de fant det slik som han hadde sagt. 33 Da de løste folen, spurte de som eide den: «Hvorfor løser dere folen?» 34 «Herren har bruk for den,» svarte de. 35 Så leide de folen til Jesus, la kappene sine på den og lot Jesus sette seg opp.
    Jesus er med andre ord en tyv og slett ikke klarsynt slik mange vil hevde. Avsnittet viser helt klart at Jesus ikke kunne forutsi om tyveriet kom til å bli oppdaget eller ikke. Det var derfor han klekket ut en unnskyldning som de utsendte kunne bruke i fall de ble oppdaget.. Som bibelen selv har nevnt vet vi at Jesus følgesmenn ofte gikk bevæpnet med kniver og sverd. Dette ville selvfølgelig gjøre det enda lettere og komme unna med byttet uten og bli stilt til veggs.
     
    Slaveri:
    Det er vel liten tvil om at slaveri er en av de tingene vi i dagens samfunn ser på som umoralsk og ulovlig. La oss se hva bibelen sier...
    Herren sier:
    Tredje Mosebok 25:44-46 44 Vil du få deg en trell eller en trellkvinne, skal dere kjøpe dem av de folk som bor rundt omkring dere.45 Dere kan også kjøpe treller av de fremmede som holder til hos dere, og av deres etterkommere som bor hos dere og er født i deres land. Dem kan dere eie, 46 og dere kan la dem gå i arv til deres barn, så de kan eie dem. Dere kan bruke dem som treller så lenge dere vil. Men over dine brødre, israelittene, skal du ikke gjøre deg til herre. En bror skal ikke være hard mot sin bror.
     
    Andre Mosebok 21:7 7 Når en mann selger sin datter som trellkvinne, skal hun ikke gis fri som trellene (mannlige slaver).
     
    Som dere ser har gud et helt avslappet forhold til at menneskene tar seg slaver og slavekvinner. Han går faktisk så langt at han antyder at det er helt greit for en mann og selge sin egen datter til slavearbeid for og kunne løse seg fra sin egen gjeld! Du verden for en vis og god gud dette er...
    Vi finner flere uttalelser som støtter slavehold...
     
    Peters første brev 2:18-21 18 Dere tjenestefolk skal med ærefrykt underordne dere herrene deres – ikke bare de gode og vennlige, men også de vrange. 19 For det er godt om noen finner seg i uforskyldte lidelser fordi han har Gud for øye.20 Om dere holder ut å bli straffet når dere har gjort noe galt, er det noe å rose dere for? Men om dere holder ut i lidelser når dere gjør det rette, da er det godt i Guds øyne. 21 Det var jo dette dere ble kalt til.
     
    Andre Mosebok 21:21-21 20 Når en mann slår sin trell – eller trellkvinne – med staven sin så han dør for hans hånd, da skal mannen straffes. 21 Men lever trellen en dag eller to, skal han ikke straffes; trellen er jo hans eiendom.
    I følge bibelen kan du med andre ord nesten banke livskiten ut av en slave uten at dette blir slått ned på som umoralsk. !!
     
    Pedofili:
    Det kan vel ikke finnes noe i bibelen som støtter dette! Eller gjør det det?
    Jeg har ikke funnet noe konkret, men salg og bortgifting av unge pikebarn finner vi flere tilfeller av. Det skal ikke rare fantasien til for å dra videre slutninger ut av dette..... Kvalmt er det!
     
    Voldtekt:
    Spenn dere fast folkens. Her mangler det ikke på godbiter....
     
    Sakarja 14:1-2 Se, det kommer en Herrens dag. Da skal det hærfang som er ført bort fra deg, bli skiftet ut hos deg.
    2 Jeg vil samle alle folkeslag til krig mot Jerusalem. Byen skal bli tatt, husene bli plyndret og kvinnene voldtatt. Halve byen må gå i landflyktighet, men resten av folket skal ikke utryddes fra byen.
    Andre Samuelsbok 12:11-12 11 Så sier Herren: Jeg lar ulykke komme over deg fra din egen ætt. Jeg vil ta konene dine like for øynene på deg og gi dem til en annen mann. Han skal ligge med dem midt på lyse dagen. 12 For du har handlet i det skjulte, men jeg vil la dette skje for øynene på hele Israel midt på lyse dagen.»
    Det var jo snilt gjort gud....
    Femte Mosebok 22:28-29 28 Når en mann treffer en pike som er jomfru og ikke forlovet, og han tar henne og ligger med henne, og de blir oppdaget, 29 skal mannen som hadde samleie med piken, betale hennes far femti sekel sølv fordi han krenket henne. Hun skal være hans kone, og han må ikke skille seg fra henne så lenge han lever.
    Pedofili eller kun voldtekt kan man kjøpe seg fri fra i følge bibelen... Og ikke nok med det! Tenk dere voldtektsofferet som må dele resten av livet sitt med sin overgriper!
    Men kanskje er det tross alt bedre når vi vet at ingen andre vil ha tatt i en slik kvinne da hun var "uren".
    Godt jobbet gud. Der skåret du mange poeng hos de gamle religiøse grisluggene!
    Fjerde Mosebok 31:17-18 17 Nå skal dere slå i hjel alle smågutter og alle kvinner som har hatt samleie med menn. 18 Men alle unge piker som ikke har hatt samleie med menn, skal dere spare.
    Spare til hva da? Unnskyld at jeg er forutinntatt, men sinnet mitt har blitt forsøplet etter all bibellesningen. Jeg forventer meg nesten mer enn dette... La oss sjekke om andre utgaver av bibelen sier det samme....
    "...spare til dere selv. " er den fullstendige setningen dersom man ser i andre bibeloversettelser.
    Ok. Det forklarer saken. Etter og ha utryddet en hel by skulle seierherrene ta for seg av de unge jomfru-pikene de hadde spart. Og jeg som nesten falt i fellen for og tro at jentebarna ble sluppet fri....
    Jeg blir bare ufattelig kvalm av tanken på hva som faktisk skjedde dersom historien er sann!
    Første Mosebok 19:8 8 Jeg har jo to døtre som ingen mann har vært nær. La meg sende dem ut til dere, så dere kan gjøre med dem som dere lyster. Men disse mennene må dere ikke gjøre noe, siden de har funnet ly under mitt tak!»
    Holdningen til menneskeverd er rimelig forskrudd uansett om man tolker bibelen ordrett eller som metaforer.
     
     
    Incest:
    Joda, vi finner litt av det også i bibelen...
     
    Første Mosebok 19:31-36 31 Den eldste datteren sa da til den yngste: «Far er gammel, og det fins ikke en mann her i landet som kan ha omgang med oss på vanlig vis. 32 Kom, la oss gi far vin å drikke og ligge med ham, så vi kan holde ætten oppe ved ham!» 33 Samme kveld skjenket de sin far vin, og den eldste gikk og la seg hos faren. Han merket ikke at hun la seg, og heller ikke at hun stod opp.34 Dagen etter sa den eldste til den yngste: «Hør her, i natt lå jeg med far. Nå gir vi ham vin å drikke i kveld også. Gå inn og legg deg hos ham, så vi kan holde ætten oppe ved ham!» 35 De skjenket sin far vin den kvelden også, og den yngste gikk og la seg hos ham. Han merket ikke at hun la seg, og heller ikke at hun stod opp. 36 Nå skulle begge Lots døtre ha barn med sin far.
    Legg merke til at bibelen ikke forbyr kjønnslig omgang mellom far og datter: Tredje Mosebok 18
    Her er flere eksempler på hvordan gud tillater incest:
    Første Mosebok 3:20 20 Adam kalte sin hustru Eva, for hun ble mor til alle som lever.
    Siden avkommet til Adam og Eva var de eneste menneskene på jord, blir incest en nødvendighet for at menneskerasen skulle formere seg og bli mange slik gud hadde befalt... Bror hadde seg med søster og kanskje enda verre. Tro det eller ei. Slik må det ha vært!
    Første Mosebok 7: 1 og 13 Herren sa til Noah: «Gå inn i arken, du og hele din husstand! For jeg har funnet at bare du er rettferdig for meg i denne slekt. 13 Den dagen gikk Noah inn i arken, og sammen med ham sønnene Sem, Kam og Jafet, og hans kone og tre sønnekoner.
    Historien gjentar seg.... Her har gud stelt i stand en ny runde med incest. Vi vet at dette må ha skjedd siden vi sitter her i dag. (dersom vi skal tro på eventyrboken)
     
    Kannibalisme:
    Jeremia 19:9 9 Jeg lar dem spise kjøttet av sine egne sønner og døtre, og den ene skal spise kjøttet av den andre i den trengsel og nød som deres fiender og de som står dem etter livet, fører over dem.
     
    Avsluttende kommentar:
    Jeg føler dette burde være tilstrekkelig til og vekke de fleste opp til et mer rasjonelt syn på livet.En ting er sikkert. Moralske spørsmål finner vi ikke svar på i Bibelen og de gamle skriftene som Jødedommen og Islam bygger på.Jeg vil også påstå at alle disse historiene er menneskeskapte og helt uten spor av et enestående intelligent vesen. Og vær ikke i tvil! Jeg har enda mer på lager. Tro gjerne på en gud, men jeg anbefaler alle til og definere denne selv. Det som gamle kappekledde menn forteller deg er helt garantert menneskeskapte myter. Søk sannheten folkens!
  2. Stjernestøv
    Noen milliarder år etter universets antatte start ( The Big Bang) begynte atomer og molekyler å klumpe seg sammen. Dette var starten på en rekke kjedereaksjoner som til slutt endte opp med å danne galakser stjerner, planeter, asteroider og kometer. Denne video-serien med norske kommentarer tar oss gjennom prosessene som har dannet vår planet jordkloden.
     
     
    Playlist link - Hvordan jorden ble til
     
    http://www.youtube.com/watch?v=HSzHjpybdzo&feature=PlayList&p=5C670EB7E2E439C1&index=0
  3. Stjernestøv
    Velkommen skal dere være først og fremst.
     
    Som blogg-tittelen antyder skal vi her ta for oss hvordan livet i universet oppstod. Vi starter med starten (som kanskje var) "The Big Bang" og beveger oss deretter fritt i alle retninger fram til vår tidsregning. Alt vi skriver her bør/skal ha hold i vitenskapelige teorier eller hypoteser. Frittflyvende ideer og myter om livets tilblivelse får andre blogger ta seg av.
     
    Grunnen til at jeg går i gang med denne bloggen er en rekke nylige innlegg i forumet Religion, filosofi og livssyn der fakta om livets begynnelse blandes med religiøse ideer. Kunnskap kan være en viktig kilde til et rikere liv og et nødvendig verktøy for å unngå sjarlataner som er ute etter å kontrollere din pengebok og ditt sinn.
     
    Jobben med å legge fram disse "bevisene" som bygger opp om en helt naturlig årsak til livets begynnelse ser jeg kommer til å bli meget tidkrevende, derfor vil jeg snarest innhente flere skribenter som har samme ideologiske bakgrunn som meg.
    Send meg en PM dersom du har lyst å delta i bloggen eller har forslag til temaer. Liste over skribenter kommer etter hvert.
     
    Ateist og skeptiker
    The Metal God
×
×
  • Opprett ny...