Gå til innhold
  • blogginnlegg
    4
  • kommentarer
    0
  • visninger
    13 410

Målsettinger for bloggen


Stjernestøv

395 visninger

Velkommen skal dere være først og fremst.

 

Som blogg-tittelen antyder skal vi her ta for oss hvordan livet i universet oppstod. Vi starter med starten (som kanskje var) "The Big Bang" og beveger oss deretter fritt i alle retninger fram til vår tidsregning. Alt vi skriver her bør/skal ha hold i vitenskapelige teorier eller hypoteser. Frittflyvende ideer og myter om livets tilblivelse får andre blogger ta seg av.

 

Grunnen til at jeg går i gang med denne bloggen er en rekke nylige innlegg i forumet Religion, filosofi og livssyn der fakta om livets begynnelse blandes med religiøse ideer. Kunnskap kan være en viktig kilde til et rikere liv og et nødvendig verktøy for å unngå sjarlataner som er ute etter å kontrollere din pengebok og ditt sinn.

 

Jobben med å legge fram disse "bevisene" som bygger opp om en helt naturlig årsak til livets begynnelse ser jeg kommer til å bli meget tidkrevende, derfor vil jeg snarest innhente flere skribenter som har samme ideologiske bakgrunn som meg.

Send meg en PM dersom du har lyst å delta i bloggen eller har forslag til temaer. Liste over skribenter kommer etter hvert.

 

Ateist og skeptiker

The Metal God

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...