Gå til innhold

Krister03

Medlemmer
  • Innlegg

    238
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Krister03

  1. Jeg har en HK AVR255 reciever som jeg gjerne vil bruke til lyd på kjøkkeneet. Og for å slippe stresset med å trekke ledninger gjennom halve kåken leter jeg etter en enkel, trådløs måte å få lyden inn til kjøkkenet på. Har prøvd å google dette samt å søke litt her på forumet, men finner ikke noen tilfredstillende svar. Jeg vil ikke ha macen/pc innblandet i systemet, kun bruke recieveren min som radio.

     

    Tips?

     

    Takk!

  2. OK - beklager at jeg plager dere med nok en "kortsluttet harddisk tråd", jeg har søkt rundt på de fleste gode norske IT-forumene og blir egentlig bare mer forvirret jo mer jeg leser... Så jeg tenkte det kunne være lurt å presentere mitt tilfelle for å forhåpentligvis få noe hjelp av flinke folk der ute. Here goes:

     

    Jeg har en Western Digital My Book Premium på 320gb (modellnummer: WD3200JS-00PDB0) som mest sannsynlig er kortsluttet. Jeg hørte ikke disken starte opp når jeg koblet i firewire eller USB (har prøvd på forskjellige maskiner). Disken er også tatt ut av sitt originale kabinett og prøvd med et nytt uten hell.

     

    Jeg har lest litt om dette å putte disken i fryseren, vil det kunne hjelpe meg..? Noen andre tips?

     

    Fant denne på eBay (identisk modellnummer som min ødelagte disk):

    http://cgi.ebay.com/Western-Digital-...item3efae83f23

     

    Vil et være lett og trygt for meg å bytte over PCB-kortet?

     

    Og hva vil sjansen være for at det funker? Vil koste meg ca 2500NOK å få disken fra USA til leiligheten min, noe det vil være verdt dersom jeg kan være sikker på at disken vil rulle og gå igjen. (Jeg fikk til svar på dette på et annet forum at om det skulle virke måtte diskene være produsert samme uke)

     

    På forhånd tusen takk for all hjelp!

×
×
  • Opprett ny...