Gå til innhold

Wackee

Medlemmer
  • Innlegg

    2 884
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wackee

  1.  

    Jeg vet ikke hvordan du holder ipaden din, men jeg har en ipad pro 12,9 og holder den allerede på en måte som ikke hadde vært et problem på denne nye modellen.

     

    Legg deg på rygg i sengen, og hold ipaden opp over deg slik at du kan se på en film (youtube, netflix, etc)

    Fortell gjerne hvordan du får dette til uten å være borti siden skjeremen er på.

    Ryktene sier at dette er blir tatt hensyn til i software. Det burde fint være mulig å få til. Palm-rejection på iPad ved bruk av Apple Pencil fungerer hvertfall strålende. Vi får vente å se til reviews er ute, om det ble et problem eller ikke :)

  2. (FKL - paragraf 26)

    Du som forbruker kan 
    a) holde kjøpesummen tilbake etter § 28

    b) velge mellom retting og omlevering i samsvar med §§ 29 og 30
    c) kreve prisavslag etter § 31
    d) kreve heving etter § 32
    e) kreve erstatning etter § 33.
     
    ---
     
    (FKL - paragraf 29)
    Forbrukeren kan velge mellom å kreve at selgeren sørger for retting av mangelen eller leverer tilsvarende ting (omlevering). Dette gjelder ikke hvis gjennomføring av kravet er umulig eller volder selgeren urimelige kostnader.
     
    ----
     
    Her kan nok Elkjøp si at å gi deg nytt produkt (omlevering) vil volde selger urimelige kostnader, og derfor tilby andre alternative løsninger (se paragraf 26). 
  3. Til dere som liker turer i fjell, skog og mark vil eg på det sterkeste anbefale WorkOutDoors (http://www.workoutdoors.net) appen til klokken. Den har god logging av turer med all viktig data (kart, cadens, fart, puls, høyde og distanse) samt støtter innlasting av GPX ruter, fra f.eks. ut.no. 

     

    Har lenge lett etter et alternativ til ViewRanger som er abb.basert, og kom over denne perlen. Engangsum, lett verdt det imo. 

  4. Er det noen som har erfaring i å ta tok fra London til Manchester? Skal ned å se United - Spurs 27 august og lander natt til mandag på Gatwick. 

     

    Kunne godt tenke meg å hoppe på et tog og sove litt før eg ankommer Manchester. Tips til nettsider der eg kan bestille billett? 

  5. Hei, 

     

    Du trenger ikkje være logget inn på Apple ID for å benytte appene. Last ned de du trenger og logg ut. 

    Alternativt kan du opprette en ny Apple ID, kun for bruk til TV, og legge denne inn i din "familie" via funksjonen Familiedeling. Da kan du dele Apper, videoer og alt annet du har kjøpt/lastet ned. Dine Safari- og andre innlogginger blir ikkje delt. 

×
×
  • Opprett ny...