Gå til innhold

morgawr

Medlemmer
  • Innlegg

    167
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av morgawr

  1. Har akkurat fått meg et Asus xonar d1-kort og opplever støy/"hissing noise" når jeg bruker harddiskene mine. Har opplevd liknende før med creative-lydkort da lydkortet delte IRQ med harddiskkontrollere o.l. Har sjekket etter om det er irq-sharing denne gangen, noe det ikke er...

    Noen tanker folkens? Andre som opplever det samme?

     

    Det er verdt å nevne at jeg ellers er veldig fornøyd med kjøpet:-)

    Specs:

    C2D

    Intel DG33BU(HK)

    Asus Xonar D1 (PCI)

    8800gt

  2. har hatt den i godt over et halvt år nå:

    1)ME er hakket raskere/bedre enn vanlig n73. Opplever blant annet ikke menyer som trege.

    2)Ja det stemmer at kameraet klikker relativt ofte, men etter min erfaring så slipper man lett dette om man ikke har hundrevis av bilder på telefonen. Hvor ofte kameraet klikker har en klar sammenheng med hvor man bilder man har...iallefall hos meg. Når det begynner å klikke hos meg så tar jeg som det som et tegn på at det nå er på tide å flytte over noen bilder, og da fungerer den (tilnærmet)perfekt igjen etterpå!

     

    Ellers en helt topp mobil, eneste som plager meg at den ikke har xenon-blits som k800i...men ellers veldig bra kamera.

  3. Har fått viruset W32/SillyFD-AE fra et eller annet sted. Gikk greit nok å fjerne fra div plasser(det kopierer seg til recycled\ctfmon.exe), nod32 takler dette fint..problemet er at jeg har en usb-disk med fingeravtrykksleser. Denne fungerer ved at det først aktiveres en liten read only partisjon og en virtuell cdrom-drive med autorun(som kjører filen som ligger på read-only partisjonen). Problemet er her da at ctfmon.exe på read-only partisjonen er infisert, og jeg kan jo ikke slette filen siden den er read only heller. Siden filen kom seg in der in the first place så må det vel være mulig å slette den? Har prøvd med Ubuntu, og der får jeg opp samme meldingen om at jeg ikke kan slette ting på en read only disk.

  4. Hmm spør du meg så skyldes mange av problemene:

    -dårlig utd(i de arabiske landene)

    -som direkte følge av dette ->lett manipulert av religiøse ledere...aldri en bra ting....ta paven for eksempel...

    ->religion generelt sett

    -Elendig integreringspolitikk i Europa(da mer spesifikt i Norge)

     

    Spørsmålet i mine øyne er hvordan man skal senke mengden religiøse i europa...rett og slett gjøre det utrolig "ukult". I Norge er vi forsåvidt godt igang etter min mening.

    Islam er tross alt rimelig lik både jødedommen og kristendommen, og har forsåvidt mange gode verdier etc

    Mange av de tingene vi ser på som veldig negative ved islam skyldes "lokale" tolkninger av islam ikke islam itself.

    Og hva i svarte har islam med demokrati å gjøre egentlig? Er det slik at det står i Koranen at man skal følge en diktator osv? Den er vel ikke noe mindre/mer for diktatur enn bibelen....vi har jo en liten wannabe-diktator kalt paven i europa...tenk hvor mye makt han hadde for bare noen hundre år siden...ikke spes demokratisk nei.

    Vi har en statskirke ffs! hvor demokratisk er det egentlig?

    Denne "anti demokrati"-greia skyldes ikke islam, men heller hvem som stort sett følger islam. Disse kommer stort sett fra mindre vellykkede land enn de europeiske...og hva har vel disse stakkarene å ty til enn religion, og blir følgelig manipulert av religiøse ledere.

     

    Endel folk i USA tror de lever i verdens mest demokratiske land, og dette til tross for at befolkningen stort sett ikke er på "afghanistan-nivå".

     

     

    ca 2% av Norges befolkning er muslimer....hvor mange er kristne?

  5. Dagens laptoper burde ha null problem med å kjøre vista, såfremt de har noenlunde oppgående specs og rikelig med ram. d420 har jo gma950 som er sertifisert for max eye candy i windows vista sist jeg sjekket.

    Går man får dealen med 1GiB ram og core duo så burde den takle Vista helt fint.Ikke vurder ULV-prosessoren etter klokkefrekvensen alene, det er tross alt mer enn dette som bestemmer ytelsen til en prosessor(og husk at denne har to kjerner i tillegg).

  6. Jeg tror jeg har gjort noe veldig teit. Nylig satt jeg simkortet mitt inn en k800i, og etter dette ville den ikke godta kodene mine lenger.

    etter å ha mistet alle kontaktene mine så fikk jeg meg nytt simkort, men er det mulig? jeg har tydeligvis låst mobilen til det gamle simkortet! Hva gjør jeg nå? Kan jeg resette det gamle passordet på en eller annen måte? Jeg har en samsung d600e, eller er den kanskje en fin paperweight nå?

×
×
  • Opprett ny...