Gå til innhold

Churash

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Churash

  1. Dette er da mods. Et velkjent fenomen som har beriket spill som Morrowind, Oblivion, DA:O, Fallout 3, osv. Tom. Baldurs Gate har et noenlunde utviklet mod community. At dette er gunstig for spillbarheten er noe spesielt Bethesda har forstått, uten at de har hatt behov for å sette opp et betalingssystem. Åpne for moding, så hopper fanbasen på, og resultatet er uten unntak lengre levetid for spillet.

     

    http://dragonagenexus.com/downloads/top/alltime.php

     

    Vel, min menig er at mods bør være gratis...

  2. Trodde hele poenget med raid 0 var nettopp økt ytelse/hastighet. Skal ikke si at jeg er helt stødig på dette, men hvordan kan en 73 gb disk da prestere bedre enn 2 36gb? Og hvorfor vil ikke ytelsen gå opp med 2x 250gb diker i raid 0? Er det stor risiko for at noe går galt dersom jeg setter opp dette sytemet mener du? (da mener jeg seff skade på diskene.)

     

    Og hvordan fungerer raid 5 i forhold til raid 0?

     

    PS: JA, dette er en åpen invitasjon til gode råd:-)

  3. Skjønner konseptet bak raid, og det virker jo genialt, burde jo øke på noe kraftig:-)

     

    Kan jeg da, i tillegg til to 36gb 10000 rpm disker i raid 0 som systemdisker, ha for eks to 250 gb disker i raid 0 i tillegg? Slik at maskinen leser en disk på 73gb og en på 500?

  4. Jupp, takker for svar! Så dersom jeg vil ha den prosessorkraften jeg vil ha(dual-CPU), må jeg med andre ord hive gaming på båten?

     

    (presiserer her at spill PC er noe som kommer i andre rekke, jeg trenger en arbeidsstasjon, ønsker bare å kunne bruke den til noe mer også..)

  5. Hei og hopp!

     

    Sitter og gnager på tanken om ny PC, men ønsker meg en som ikke går ut på dato med det første. Som vi alle vet, innebører ikke det bare småpeng... Så jeg tenkte jeg like godt kunne gå linjen helt ut.

     

    Det jeg så på var denne fysaken her; "Iwill DK8EW" evt "Iwill DK8ES" som hovedkort, eller "Gigabyte GA-2CEWH".

     

    Det eneste jeg lurte på, var om disse var brukende til gaming? Ser at den visstnok støtter SLI, men med lavere enn 32x hastighet (16x).

     

    Jeg kjenner ikke så godt til fordeler/bakdeler ved dual-cpu, men trenger noe som sparker ordentlig ifra, og vil gå for ca. 4-8GB RAM og to Operton prosessorer, SLI med to kort til 3-4000 kr pr stk. Er dette noe å satse på? Er det noen opplagte bakdeler med slike hovedkort jeg ikke ser nå helt med det samme?

     

    Har bygget en del PC'er før, og ser på meg selv som rimelig bevandret, men vil spørre meg litt rundt før jeg bruker såpass med penger på en maskin.

     

    Håper det er noen som har en tanke om dette, jeg setter pris på alle innspill og forslag. På forhånd takk for hjelpen!!

×
×
  • Opprett ny...