Gå til innhold

oynes

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oynes

  1. Som Agnar nevner her, pipingen indikerer at noe er feil, finn mønsteret og feilsøk.

     

    Men, jeg ville gjort dette først:

     

    - Oppgrader BIOS

     

    - Sjekk om BIOS har et eget "diagnose" program som kan startes opp evt. ved å trykke en Funksjonstast ved oppstart som har dette.

     

    - Det er veldig sjelden jeg har vært borti at  CPU feiler. Veldig ofte ved feildiagnose så viser det seg at det er minnebrikkene. Har du mulighet å nappe ut alle brikkene og sette inn en og en (evt. parvis hvis det 4 minnebrikker for å se hvordan det går?

     

    - I verste fall så er det feil på hovedkortet, da må det byttes.

     

    Lykke til.

     

  2. Hei.

     

    Kan bare si min egen erfaring med Sony Reciever og den er upåklagelig. Min er en "forløper", Sony STR-DG820. Den har nå levert i flere år, har koblet opp 5.2 oppsett + subwoofer (Harman Kardon høyttalere).

    Brukes mest til film men noe musikk blir det jo også. Er vedlig fornøyd med både lyd og bilde.

     

    At DN1040 har 9 utganger er vel fordi den kan ha 2 subwoofere tilkoblet. 1 senter, 2 front, 2 bak, 2, "surround" og 2 sub.

     

    Hvis du leser denne testen her så spørs det ikke om du går for Sony. Man får ekstremt mye for pengene.

    Men nå er jo DN1050 sluppet, blir vanskeligere å få tak i 1040 nå, men har sett at noen har solgt de til bra pris siden den er på vei ut. Tror ikke det er rare forskjellen på 1040 og 1050.

     

    Test: http://www.lydogbilde.no/test/sony-str-dn1040

  3. Du sier ikke noe om hvilken type Mac du ønsker men jeg kan forklare hva jeg gjorde.

     

    Jeg har en MacBook Pro (Late 2011) som kom med tradisjonell disk på 500GB. Synes at det ble litt tregt å redigere video og foto på så jeg byttet den interne disken med en 256 SSD disk og kjøpte en ekstern disk på 4 TB med Thunderbolt interface.

     

    Jeg bruker denne eksterne disken til alle bibliotek for Final Cut Pro X og Aperture (man kan velge i programmene hvor bibliotekene skal ligge).

     

    Det går helt strålende å redigere video direkte mot ekstern disk pga. Thunderbolt. Vet ikke om jeg vil anbefale dette med en USB disk da båndbredde kan bli et problem.

     

    Noen av Mac modellene kan kjøpes med Fusion disk som er en hybrid av tradisjonell disk og SSD.

    1 TB Fusion koster det samme som en 256GB SSD. Valget er ditt, men ren SSD er å foretrekke for min del.

  4. Viktig og også sjekke at diskene ikke står til å gå i "dvalemodus" etter en tid. Det kan hende at det er årsaken.

    Har du en Screensaver som slår til etter 15 min?

     

    Men som Brede_Skapstroppen sier så kan det godt være en service/prosess som starter etter inaktivitet etter en stund. Sjekk Event Viewer og se om du finner noen spor her. Er du heldig så står det hva som startet opp og evt. låser PC.

     

    At du "mister" disker kan være alt fra dårlig kontakt, problemer med kontroller etc. Gå over alle kontakter i i PC.

  5. Jeg fikk en SMS fra Telenor hvor de sier at de endrer abonnementene fra 1.mai.

     

    Link: http://www.telenor.no/privat/mobil/mobilabonnement/prat100/?icid=p-130324_privatforside_prisendringer-prat2_mellomkomp2

     

    Jeg har abb. Prat som er 0,- pr.mnd. for abb. hvor jeg må betale for tellerskrittene mine i tillegg.

     

    I tellerskritt har jeg sjelden mer en 100,- pr. mnd. men med denne endringen er jeg "tvunget" over på ett abb. men fastpris på 129,- inkl. 100 minutter.

    100 minutter ville jeg normalt betalt 49 kr for med dagens pris.

     

    Synes å huske tidligere at Telenor ikke kunne endre ditt abb.som man hadde inngått men måtte vente til man selv valgte/endret ett nytt.

     

    Er det noen som kjenner til dette? Har de lov til dette?

     

    Synes dette begynner å ligne på Canal Digitals prispolitikk hvor de bare endrer abb. (noe som medførte at jeg fikk dyrere abb og dårligere hastighet).

     

    -oynes-

  6. Denne routeren skårer veldig bra i tester på utenlandske sider om dagen. Netgear RangeMax Dual Band Wireless-N, WNDR3700

     

    Har denne selv, brukt i 1 mnd. Hadde en Linksys WAG54G som ikke holdt mål.

     

    Har definert 2 nettverk med denne, hhv N-nettverk og G-nettverk. Kan også definere gjestenett på den.

     

    Den har vært utrolig stabil hele tiden og muligheten for å koble til harddisk i USB-porten er genial! Nå streamer jeg filmer, bilde og musikk til alle enheter på nettet hjemme (PS3, PC etc.) og det fungerer veldig bra. Samtidig så har jeg et netshare som alle kan lagre dokumenter etc. på. Denne anbefales på det sterkeste. Denne koster litt(ca 1100,-), men er verdt det!

     

    Og hver gang jeg logger meg inn på ruteren så sjekker den etter ny firmware for meg, det fungerer også smertefritt! Alle menyer på både Norsk og Engelsk (valgfritt).

     

    Jeg har en 12/5 MBbit linje fra Canal digital og på torrent er det ikke uvanlig at jeg får akkurat den båndbredden. Artig å laste ned 1 Giga på kort tid.....

     

    Må også nevne at jeg har IP-telefoni koblet til den, aldri noen hikke der heller.

  7. Denne siden er bare for BETA utgaven.

    Eller som Homer Simpson ville ha sagt det: "Denne siden er bare for BETA utgaven - SO FAR."

    Regn med at innholdet på siden er forandret når du våkner i morgen tidlig, norsk tid.

    (Some restrictions may apply.)

     

    Fant dette (kilde: Kilde):

    Microsoft Security Essentials would come in eight languages, to 19 countries: Australia, Austria, Belgium, Brazil, Canada, France, Germany, Ireland, Israel, Italy, Japan, Mexico, the Netherlands, New Zealand, Singapore, Spain, Switzerland, the United Kingdom and the United States.

     

    Ikke Norge her....

     

    Eller les MSE Forum: FORUM

  8. Skyldes alt pratet her om Beta-utgaven at Microsoft's webside foreløpig kun inneholder informasjon om Beta-utgaven? Vel, når det står at MSE skal lanseres i dag, så er det fortsatt en del timer igjen ... særlig når man tar med i betraktning at Microsoft som regel opererer med amerikanske tidssoner.

     

    HW.no burde kanskje vurdere å vente med å nevne det til ting er lansert, slik at ikke Ola Nordmann blir forvirret? (Å nei, da kommer jo "dette e'kke nytt"-gjengen ...)

     

    Enig. Hvertfall forklare at det ikke er klart enda.

    Denne siden er bare for BETA utgaven.

  9. Oppdatering!

     

     

    Alt funker supert med Windows 7, alt av drivere ble installert under installasjonen av Windows 7. Touchknappene og fjernkontrollen funker, har enda ikke fått BSOD som ble foresaket av fjernkontrollen (driveren).

     

    Kan anbefale de fleste å installere Windows 7 om du liker clean OS uten masse dritt av programvarer osv.

     

    Har du lagt tilbake HP Mediasmart etc? Jeg har en HDX16-1000 med DVB-T digital TV Tuner. Gikk driver inn på denne også (hvis du har det?). Fingerscanner?

    Og ikke minst...Virker Lightscribe hos deg?

  10. Først:

    Litt villende overskrift, dette er nForce 730i brikkesett med GeForce 9300 GPU.

     

    Minne:

    Main Memory

    • Supports single channel DDR2 667/800

    • Four 240-pin/1.8V DDR2 DIMMs.

    • Supports a maximum memory size up to 16GB

     

    hele specen her: MSI P7NGM-Digital

     

    P7NGM Digital har da iallefall DVI-D ut, bare bruke en overgang det...

     

    Hva skal man med overgang når kortet har både DVI, VGA og HDMI :hmm:

  11. Oppskalering begynner vel å bli en standard på alle DVD spillere pr. idag. Kjøpte en Sony RDR-HX650 HD Opptaker for kun 1200,- og har koblet den til min Sony W3000 40". Oppskaleringen er utrolig bra! Mange av mine DVD-plater har fått nytt liv med denne oppskaleringen (1080P).

     

    Nei, Toshiba vet vel helt ikke hva de skal gjøre nå....

     

    Tips: Jeg har konvertert de fleste filmene mine til Xvid med 3500 Bitrate i kvalitet og avspiller de via PS3 (harddisk koblet til). Like bra som originalen...

    Brukte DVD Catalyst.

  12. Etter en nybygd PC, sleit jeg lenge med Bluescreen. Viste seg å være et trådløst nettverkskort som sto i. Fjernet dette, ingen problemer lenger.

     

    Fjern mest mulig hardware og se om det blir mer stabilt, spesielt minnebrikker kan lage trøbbel for deg. Hvis du har overklokket systemet ditt, sett alt tilbake til "normalt".

     

    Du kan jo også lese "event viewer" i Vista. Kanskje du finner noen hint her.

     

    Lykke til!

  13. Glanyhet! Men forløpig tror jeg å invistere i en Corsair minnepenn på 32gb + en minnebrikke på 8/16gb til dagens Eee er en fin løsning for å få opp plassen til en billig penge (selv om det er treigt.)

     

     

    Eller så kan man jo kjøpe en SDHC på 8GB till 269,- hos Komplett. Hjelper jo masse for dokumenter...

  14. Først vil jeg bare si at dette er kanskje ikke en løsning for alle, men en ledetråd om hva som MÅ gjøres og hva som kan være feil. Jeg hadde trøbbel fra første dag, men etter en del fikling, lesing og support med leverandører, løste det seg til slutt hos meg.

     

    Den store feilen var primært at når jeg satte på WEP-kryptering på ruteren begynte feilene å melde seg. Man får en slik herlig feilmelding om at man får en Timeout på tildeling av IP-adresse. Vel, med en enkel innstilling i ruteren, løste det seg.

     

    Det var aldri noe problem å koble PSPen mot ruteren hvis man ikke hadde kryptering (WEP) skrudd på. Vel, for sikkerheten BØR du ha denne skrudd på, så for meg er det uaktuelt å kjøre et helt åpent nett.

     

    I definering av WEP nøkler setter man opp 4 stykker, og man må velge én av de som standard (default). Vel jeg hadde min stående til nøkkel nr 4 og det viser seg at PSP alltid ser etter nøkkel nr 1. Derfor fikk jeg alltid Timeout feilmelding når jeg koblet opp.

     

    Jeg endret så Default Key i ruteren til nummer 1, satte samme nøkkel i PSP (WEP-Key) og da løste problemet umiddelbart.

     

    Dette ble testet både på 64Bit og 128Bit nøkler. Begge fungerte.

     

    Hilsen

     

    Asle

×
×
  • Opprett ny...