Gå til innhold

Inbreak

Medlemmer
  • Innlegg

    294
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Inbreak

  1. Har nettopp fått bytte ut den gamle slitte S3'en med denne (jobbtelefon). Kva erfaring har folk med overføring av apps frå ein telefon til ein annen med f.eks. Titanium? Er det greit å ta full backup av brukarapps med brukardata og legge inn igjen på den nye, eller drar dette med seg masse gammalt rusk i programmet frå den gamle? Kanskje bedre å legge inn programma på nytt og heller berre legge inn backup av brukardata?

  2. Såg routeren hadde siste tilgjengelige firmware frå august, så den må vere oppdatert automatisk. Sist eg la inn sjølv var vel før sommaren. Det kan vere 5 GHz har bedra seg litt med denne (det er heime med foreldrene mine, så eg får ikkje testa det sjølv så ofte), men det er fortsatt dårligare signal med 5 enn med 2,4 GHz. Men største problemet er altå MAC filteret, har aldri vore ute for dette før. Er skikkelig nazist på trådlaust nettverk og sikkerhet, og vil gjerne stenge nettverket fullstendig for alt anna enn manuelt registrerte enheter. Telenor er jo som det brukar å vere komplett ubrukelig om ein prøvar å få hjelp. Første punkt i læreboka der er jo alltid å resette routeren......

  3. Noken som har fått MAC filtrering til å fungere på denne routeren? Uansett kva eg gjer så er det ikkje snakk om å få kople seg på nettverket igjen så sant eg aktiverar filteret, sjølv om alle MAC adressene er lagra i lista over godkjente adresser.

     

    Det er også første gang eg brukar 5 GHz nettverk, og erfaringa så langt er at det generelt er ein del dårligare signal enn med 2,4 GHz, og betydelig meir ustabilt. Sjølv om eg har fri sikt til routeren og berre står nokre meter frå. Synst dette virkar litt rart?

  4. Så har nok ein router havarert heime med gamlefolket, denne gangen ein Zyxel P2812 der alle LAN utganane plutselig slutta å fungere, Wifi fungerte heldigvis. Fekk tilsendt routeren denne tråden er om, og har brukt store delar av dagen på å få til den å fungere skikkelig. Kom fort på nett med den med kabel, men fekk likevel nokre meldingar om at routeren ikkje kommuniserte med Telenor når eg var logga inn som admin, og på Telenor virkar det ikkje som det er mulig å lagre innstillingar som skal bli sendt til routeren. Det virka også som wifi-delen på routeren hadde klikka fullstendig, og det var umulig å sette opp noke som helst, ei heller å slå av og på wifi på routeren. Restarta og resette den fleire gangar før det endelig var litt meir håp. Har etter kvart fått endra admin passord og sett opp wifi slik eg vil ha det. MEN, det er komplett umulig å få MAC filtrering til å fungere. Er dette aktivt, er det umulig å kople seg på. Slår eg dette på etter alt er kopla på, fungerar alle tilkopla enheter vidare. Men koplar eg noke av er det umulig å komme på igjen. Noken forslag?

  5. Andre som har problemer med samfirmware for tida eller? Når eg klikkar for å logge meg inn havnar eg berre i forumet heile tida, klikkar eg meg tilbake til firmware er eg ikkje logga inn lenger og får ikkje lov til å laste ned ein dritt. Fekk det endelig til på ein eller annen finurlig måte, etter å ha klikka meg fram og tilbake i 5 minutt og logga meg inn eit tosifra antal gangar.

  6. Det med å ringe andre og ikke høre dem er en kjent sak, det skjer halvparten av gangene jeg ringer noen også.

    Hører ikke ringetone, ser at de tar av på sin side (sekundtellern begynner å gå) og må legge på og ringe pånytt.

     

    Har også dette på min telefon. Men eg har fortsatt Android v4.1.1 frå i haust, mens eg har sett andre har dette på fleire nyare versjonar. Så det kan ikkje vere versjonavhengig. Har Telenor, trur heller problemet kan ligge der? Sjølv opplever eg det som litt merkelig at det vanligvis er til ein kollega som har ein S2 eg stort sett alltid har problem, mens til andre fungerar det ofte første gangen, berre av og til det er tull.

  7. Hvordan sender jeg kontaktene til google egentlig? Finner ingenting sånt i import/export. "Merge with google" sier bare det ikke finnes numre å merge.

     

    Når du er i kontakter, velg å vise berre google kontakter. Då viser det mest sannsynlig ingen kontakter. Velg deretter eksporter / importer, og prøv dei forskjellige importer valga.

  8. Skal roote JB nå, men leser på XDA at det er problem med CWM og muligens problem å roote med CF-root 6.4

     

    Har dere møtt på noen problemer?

    Bare å kjøre på som vanlig?

     

    Eller er det CF-Auto-Root som gjelder nå?

     

    Det funka fint for meg, gjorde det tidligare i kveld sjølv. (CF-root 6.4)

    Dvs.; første gangen eg la inn CF fekk eg berre inn CWM-recovery, ikkje CWM-util og superbrukar.

    Fulgte berre instruksne etter dette:

    La inn CF-root endå ein gang, men denne gangen uten auto reboot i Odin.

    Når flashing er ferdig, tar du ut batteriet, og startar opp igjen i recovery.

    Deretter blir superbruker og CWM-util lagt inn.

    Etter dette var alt der som det skulle.

    :)

  9. Lasta ned JB frå Samfirmware, men det er jo berre ei stor md5-fil som er ubrukelig i Odin. What to do? :(
    Hmmm... Det er jo det som er rett... Legg den inn der som det står PDA... Sett mobile i download modus for så å trykke start i odin:-)

     

    Hmm, har tidligare berre flasha med separate PDA, Phone og CSC filer i Odin.

    Så den skal i PDA når du har ei komplkett fil altså?

  10. Har LFB/LG3 system på telefonen min, og har lagt inn Speedmod kernel for root.

    Telefonen masar heile tida om oppdaering, men får rett og slett ikkje oppdatere.

    Både trådlaust og med Kies blir oppdateringa lasta ned, men 25% inn i oppdateringsprosessen feilar oppdateringa heile tida.

    Har prøvd å deaktivere root midlertidig, men det hjelp heller ikkje.

    Forslag?

  11. Jeg har hatt det meste av Samsungs nyeste top of the line androider. S, S2, S3, Nexus og Note. Har knust glasset på ALLE! Har hatt HTC Desire og Desire HD og One X. INGEN av dem har glasset gått i stykker på!

    I tillegg er S3'en nå begynt å jukse! Etter samtaler har jo skjermen/lyset slått seg på når samtaler avsluttes, men det stoppet den med i går. I dag har den blitt sånn at når jeg ringer opp noen, og de ikke svarer, da får jeg ikke deaktivert skjermlåsen så jeg får avbrutt oppringingen. Jævlig kjekt når det går til mobilsvar!

    Jeg angrer på jeg kvittet med meg One X og kjøpte S3! :-(

    Gleder meg til å prøve Nokia 920.

     

    Kan ikkje fatte og begripe korleis du har klart å knuse glaset på GalaxyS i alle fall. Har ikkje tal på kor mange gangar min datt i bakken på grunn av det sleipe bakdekselet uten at noke skjede anna enn at batteri og bakdeksel datt av (som forøverig er ein bra ting; fordeling av støtkreftene). Ikkje ein gang ein prosjektiltur i murveggen i forbannelse over det latterlig ubrukelige filsystemet til Samsung lagde anna enn ei lita ripe på bakdekselet.

    • Liker 3
  12. Har LFB/LG3 system på telefonen min, og har lagt inn Speedmod kernel for root.

    Telefonen masar heile tida om oppdaering, men får rett og slett ikkje oppdatere.

    Både trådlaust og med Kies blir oppdateringa lasta ned, men 25% inn i oppdateringsprosessen feilar oppdateringa heile tida.

    Har prøvd å deaktivere root midlertidig, men det hjelp heller ikkje.

    Forslag?

  13. Har LFB/LG3 versjon system på telefonen min, og har lagt inn Speedmod kernel for root.

    Telefonen masar heile tida om oppdaering, men får rett og slett ikkje oppdatere.

    Både trådlaust og med Kies blir oppdateringa lasta ned, men 25% inn i oppdateringsprosessen feilar oppdateringa heile tida.

    Har prøvd å deaktivere root midlertidig, men det hjelp heller ikkje.

    Forslag?

  14. Andre som har problem med "store" excel filer i Polaris Viewer 4?

    Prøvar å åpne ei Excel 2010 fil på 226 kB, fila blir åpna, men så får eg melding om for lite minne, og fila blir lukka igjen. Ei pdf-fil med 3 gangar størrelen derimot er ingen problem. 226kB er jo ingenting, er det rett og slett Excel 2010 filer den slit med, sjølv om mindre 2010 filer går bra...

     

    Prøvde å konvertere fila til Excel 2003 format, men akkurat ame feil då også.

    Men, dette fungerte på ein Galaxy S for ikkje lenge sidan, og å fungerr det ikkje på ein S3.

    Noken forslag?

  15. Andre som har problem med "store" excel filer i Polaris Viewer 4?

    Prøvar å åpne ei Excel 2010 fil på 226 kB, fila blir åpna, men så får eg melding om for lite minne, og fila blir lukka igjen. Ei pdf-fil med 3 gangar størrelen derimot er ingen problem. 226kB er jo ingenting, er det rett og slett Excel 2010 filer den slit med, sjølv om mindre 2010 filer går bra...

  16. Hei. Forrige dagen brukte jeg tydeligvis en dårlig 3,5mm jack for den ytterste tuppen av jacken knakk av og ble liggende igjen i bunn av 3,5mm inngangen da jeg dro ut jacken. (som vist på bildet)

     

    Den sitter helt nederst i inngangen og jeg klarer ikke å få den ut. noen som vet hva jeg kan gjøre?

     

    kan jeg levere den til en mobilreparatør eller må jeg bytte hele 3,5mm jack-inngangen?

     

    Har du utstyr / tilgang til utstyr og er litt fingernemm kan du alltids prøve å bore den ut. Ei lita boremaskin med lav hastighet og ein tyn bor, bore litt ned i enden som set igjen og sjå om du klarer å få dra den ut. I tilfelle viktig å få blåse reint for all metallspon med trykkluft etterpå. Alternativt sjå om du klarer å få lime noke tynt med lynlim til enden så du kanskje klarer å dra ut på den måten. Spørst kor hardt den set fast i sokkelen. Må du uansett til å få bytte kontakta er det verdt eit forsøk...

  17. Skulle likt å vist dette sjølv.

    Det merkeligaste var rett og slett at ofte ville den ikkje på i det heile tatt.

    Måtte gjerne ut med batteri, sim eller sd kort og så plutselig reagerte den av og til eller kvar gang. Og at den ikkje reagerte i det heile tatt frå av tilstand når kabelen var tilkopla.

    Men med ein gang eg fekk flasha på nytt, var alt i orden.

     

    One of those mysteries......

  18. Det virka veldig rart heile greia ja, måtte ofte ut med minnekort, sim eller batteri før telefonen ville på eller noke so helst.

    Nå var det slik at eg KUN fekk telefonen i download mode. Dermed kunne eg ikkje enable USB. Sidan eg ikkje kom i recoverymode kunne eg ikkje gjort noke der heller (køyrer ofte dalvik clean vanilgvis). Hadde eg berre komt i recovery var alt velstand, då kunne eg berre lagt inn ein backup frå eit par mnd sidan.

     

    Fekk tips frå ein på xda om å legge inn semaphore kernel, for å kunne montere minne derfrå som ein usb stick. Fekk lagt inn kernelen, men fortsatt ikkje starte opp i recovery. La derfor inn stock system 2.3.3. Alt på internt og eksternt sd var intakt, halleluja!! :) Men systempartisjonen var selfølgelig sletta og overskriven med nytt. Og masse gamle program lagde masse krøll i systemet. Kopierte ut alt frå intern sd, deriblant veldig fersk titaniumbackup, tok fabrikkgjenoppretting, la inn CF-root, kopierte inn på internminne all backup frå titanium og clockworkmod backupfil, og køyrer as we speek gjenoppretting av cwm-backup. Deretter oppdatering med titaniumbackup. Det får holde i denne omgang. Reiser på ferie om ei veke, så skulle helst brukt tida framover til det til andre ting enn å sette opp telefonen på nytt. Men etter ferien blir det vel gjort eit eller anna sprell. :)

  19. Hmmmmm.

    Fann tak i ein kabel på jobb tilfeldigvis.

    Prøvar eg å slå på telefonen med kabelen tilkopla telefon og pc, enten det er telefon på, download mode eller recovery mode, så skjer ingenting. Kun når telefonen er fråkopla. Skal det vere slik?

     

    Når telefonen er i download mode og kopla til pc, vil eg på noken måte kunne ha tilgang til eventuell data på telefonen då? Eller er det berre oppdatering via Odin eller liknande som vil fungere?

×
×
  • Opprett ny...