Gå til innhold

Jensgrim

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jensgrim

  1. Er ikke sikker men ser ut til att det er de samme kina skjermen som selge overalt. Prøvde å bestile Orginalskjerm fra ett engelsk firma med mange gode anbefalinger men det var akkurat samme kina skjermen det og.

    Jeg har prøvd en homknapp fra kina denne: http://www.aliexpress.com/item/Home-Button-Flex-Cable-Replacement-Part-For-iPhone-5S/1789148599.html

    Den fungerer helt fint, men uten TouchID.

    Ser att den jeg linkt til mangler en gummipaking rundt knappen. så sikkert lurt å finne en som levers komplett.

  2. Er ganske vanlig at det er problemer med usb kontakten på galaxy s2 ny usb kontakt til disse er veldig billig og ofte en løsning som fungerer.

    Kan jo selvfølgelig også være noe galt med hovdkortet.

    Men det mest normale er ett de begynner å tappe batteriet veldig fort, vise at de lader når ikke laderen står i, lade meget seint eller ikke lade i det heletat.

    Kan jo være verd forsøket med en billig ny usb port/flex fra ebay eller aliexpress.

    Noe i denne duren: http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-S2-i9100-Flex-Cable-Charger-Charging-USB-Port-Connector-Tools-/300948392784?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4611ec0b50

     

    Eventuelt kan du lede op batteriet i en annen telefon eller bruke en universal batterilader( sliken med masse pinne i som skal passe på alle batterier, men de er dyre)

     

    MVh

    Jens

  3. Hvis du har tid til å vente så har jeg bare gode erfaringer med denne selgeren på aliexpress.

    http://www.aliexpress.com/item/1000-Test-New-For-iphone-5S-lcd-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-For-Iphone-5S-lcd-Black/32268096365.html

    Tar 2-3 uker å få varen.

    Jeg har dok ikke bistilt denne pakken men kun denne:

    http://www.aliexpress.com/item/For-iphone-5S-black-lcd-Touch-Screen-display-Digitizer-Assembly-with-camera-holder-sensor-holder-earspeaker/32218811730.html

    Denne har jeg bestilt 10-15 stk av over de siste 6 måndene.

    Er ikke orginal, men er den beste skjermen jeg har funnet( kan såvidt skille bildekvaliteten fra orginal skjermen)

    Men det er altid en kjanse for at uorginale kina produkter kan ha feil ved seg.

     

    Home knappen bør flyttes over fra gammel skjerm da du mister fingeravtrykk leser ved bytte av knapp. Tror den er programert opp mot prossessoren på telefonen.

    Hvis du skal byte skjerm selv så vær ekstremt nøye med hvordan du bøyer flex cablen og rekkefølgen på de 4 skruene som holder dekslet over skjerm kablen( hvis skruene forveksles risikerer du i hverste tilfelle å ødelegge telefonen)

    Vær også forsiktg når du åpner telefonen pga kablen til home knappen(hadde ett uhell der jeg skadet den ved åpning av telefonen)

     

    Sånn alt i alt er det en grei jobb å bytte skjerm på 5s.

    Lykke til!

     

    Mvh

    Jens

  4. Hei

    Ser tråden er litt gammel nå, men et framtidig tips:

    Legg altid ved en skriftlig reklamasjon der du konkret bruker ordet "reklamasjon" , henviser til kjøpsloven, forklarer feil og skriver hvorfor du mener dette er en reklamasjonsak.

    Dette er viktig da reklamasjon behandles anderledes enn garanti av verkstedet.( garanti er noe produsenten gir frivillig og kan avvises på nesten hvilket som helst grunnlag)

    En sak der du eller butikken ikke har skrevet "Reklamasjon" i feilbeskrivelsen/service papirene blir nesten altid behandlet som Graranti og ikke reklamasjon.

     

    Hvis du alikevell får et prisoverslag ber du om skriftlig dokumentasjon med bilder som beviser sammenhengen mellom skaden og feilen du opplever.

     

    Først når du har fått dette kan du være temelig sikker på at verkstedet har rett og at feilen ikke dekkes av forbrukerkjøpsloven.

  5. Ser ut som han/hun som har montert skjermen ikke har bøyd flex kablen riktig før montering. man må holde kablen der den blanke delen rett over lcd (lcd IC) og bye den til rundt 90 grander før montering. hvis ikke kan den havne i klem/bøye seg feil når man setter skjermen på plass. Å da løsner flex kabel veldig lett fra lcd panelet.

    Se bilde og instruksjon nederst på siden jeg liker til her:

    http://www.witrigs.com/replacement-complete-lcd-with-digitizer-for-iphone-5-black

  6. Hei

    Ser innlegget dit er gammelt men hvis du ikke har bestilt så har jeg skrevet noen tanker her.

     

    Vær nøye med å skjekke modell nr på telefonen i9500, i9505 og i9506 passer ikke om hverandre ( selve skjermen er den samme, men ramma er forskjellig)!

    Jeg vil anbefale deg å kjøpe en komplett med ramme, da slipper du å bestille dobbeltsidig tape. og du slipper å styre med montering av touch knappene.

    Se denne for eksempel:

    http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Digitizer-Frame-Assembly-For-Samsung-Galaxy-S4-i9505-/261588320025?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3ce7e0ff19

     

    eller her:

    http://www.aliexpress.com/store/product/For-Samsung-Galaxy-S4-i9505-LCD-with-Touch-Screen-Digitizer-And-Frame-Assembly-Blue-Color-Free/1499857_32228646744.html

     

    Skriv modelnummer i melding til selger så er du sikker på at an ikke sender feil eller det blir noen missforståelser. Jeg anbefaler å bruke HongKong post da det er mye raskere og tryggere.

    Men nå er det kinesisk nyttår så varen blir vel 1-2 uker forsinket uansett.

    Normal leveringstid Hong Kong post ca 14 dager.

    Normal leveringstid China Air mail 3-4 uker.

     

    Da er det bare å sette over hovedkort og løse deler fra den gamle. veldig enkelt og raskt.

     

    Håper dette var til hjelp.

  7. Netcom låser ikke telefonene sine lengere de sluttet med det for 2-4 år siden. (finnes noen untak blant annet kontant tilbud)

    Telenor låser de fleste telefonene sine. Av og til slger de modeller som står at er låst men som ikke er det.

    Hvis du kjøper telefonen med abbonement kan den låses opp kostnadsfritt med en gang.

    Hvis den er kjøpt med kontantkort må du vente i 12 månder eller betale for opplåsing.

    Opperatørlåsen går normalt på sim opperatør ikke på nettverk. Så talkmore vil normalt ikke virke i en telenorlåst telefon. Djuice derimot er ikke et eget selskap men kun en underavdeling av telenor så det skal fungere fint.

    • Liker 1
  8. Hei

    Jeg tror ikke det hjelper med nulstilling og oppdatering. Det er nok en kortsluting ett sted pga irr. Hvis du skrur frahverandre telefonen og studerer hovedkorte under godt lys vil du muligens kunne se feilen.

    Ellers er det ganske vanlig at irr kortslutter microusb kontakten å det kan gi flere forskellige feil(spesielt på s2 og s3).

    For å fjerne irr trenger du en glasfiber penn. (ecobra 760300). Jeg har med hell klart å få flere telefoner i orden etter fuktskade med en slik penn. Pennen er veldig stiv når den er ny så du kan godt myke den opp litt i tuppen før bruk. Du får mye glassfiber rester ved bruk av pennen. De stikker å klør fryktilg så bruk med omhu!

    Det gjelder å være nøysom og forsiktig. Bruke god tid på å studer Hovedkorte å pusse vekk irr.

    For å rense micro usb kontakten stapper du bare tuppen på pennen rett inn i kontakten å prøver å få pusset den til du ser at alle kontaktflatene er helt fri for irr. Blås ut alle reste av glassfiber etterpå eller bruk en nål til å plukke ut glassfiberrester hvis de sitter fast i kontakten.

     

    Galaxy s3 er desverre veldig følsom for fuktskader så sjangsen for å få den i orden er vel ikke mer enn ca 20-50%.

     

    Håper mine råd kan være til noe hjelp.

     

    Mvh

    Jens

    • Liker 1
  9. Nå er det slik at butikken ikke trenger å gi deg lånetelefon før etter 1 uke man da har du krav på et produkt som dekker dine behov( dog uten urimlige kostnader for seger så hvordan det skal pratiseres er vil lit uklart). Men for mange er det en grei byttehandel at de får en litt dårligere lånetelefon men får låne den fra dag 1 istede. Ang reperasjonstid så er den vel feridig reparert nå? Butikken sier bare at det tar så lang tid så folk ikke skal klage på lengere rep tiden enn butikken forespeilte deg.

    Hvis telefoene er på verksted i over tre uker skal du be selger reklamere på lang sevice tid. max rep tid er 30 dager, hvis det overgår det bør kjøpet heves. Derfor man bør si i fra til butikken etter 3 uker så kan de ordne papirarbeidet den siste uken før kjøpet skal heves.

    Ja blei litt rotete dette men håper det er forstålig.

  10. Hei

    Etter bildene å dømme ser det ut som den har fått seg en liten smell oppe i høyre hjørne. Ser ut til å ha en bulk der?

    I og med at telefonen er under 6 månder finnes det ett bitte lite håp om å få det på reklamasjonsrettet. For hvis du sender den til verksted må de entent fikse den eller lage en skriftlig raport som vise klart hvorfor skaden ikke dekkes av reklamasjon. Men det går definitift ikke på garanti så reklamasjon er eneste håp.

    Hvis de "beviser" att det er din feil så må du enten betale for rep., betale for undersøkelse av telefon eller kassere den kostnadsfritt.

  11. Hvis du har Bluetooth/datakabel til telefonen kan du kanskje synkronisere kontaktene med outlook? Ved bruk av Samsung pc studio eller kies.

    Hvis du ikke kan det så prøv med ett annet sim i telefonen ta å flytt kontaktene til sim så importer fra sim på iphonen. Hvis det ikke er plass til alle så sett sim over i en annen telefon og slett hele simkortet så kan du gjenta flyttinga av de resterende kontaktene.

  12. Jeg ser dessverre her att eu, artikkelforfatter og mange som kommenterer her ikke klarer å skille reklamasjon og garanti.

    Normalt er det slik at garanti ikke er lovpålagt og kommer ikke til og bil det. Det er reklamasjonsrett som reguleres ved lov.

    Apple eller andre produsenter har full rett til å avvise en garantiforespørsel etter den garantitiden de gi. Hvis man ønsker reparasjon må man spesifikt reklamere på produktet. Her er ordvalg meget viktig. Husk alltid og reklamere ikke spør om garanti!

    I EU gjeller forøvrig to års reklamasjon.

    • Liker 1
  13. Hei

    Hadde samme problem som deg,men det løste seg ved at jeg ryddet litt i programmer jeg hadde og skrudde telfonene av og på igjen da gikk batteritiden fra under ett døgn til ca fire døgn. tror det mo ha vert noe programvare som hadde hengt seg opp.for selv om telefonene lå helt stille så trak android system 80% av batteriet.

    Jeg bruker ingen task killer.

    Håper det løser seg.

    • Liker 1
  14. Hei

    Dette høres ut som et kjent samsung problem!

    I vår butikk har vi nesten sluttet og selge samsung pga mange av toppmodellene har slike problemer, virker som tlfen bare er slik, du kan jo kontakte nermeste elekto butikk å høre med de. Men jeg tror det er lite å gjøre, desverre :(

     

    Mvh Butikk medarbeider

  15. Jeg har kameraet det er et av de beste i klassen veldig greit og bruke

    det er også veldig gor filmkvalitet hvis du sattser på denne prisklassen har du funnet kameraet

    jeg har desverre modem så jeg kan ikke legge filmen ut på nettet

    men jeg anbefaler kameraet husk og kjøpe FW kabel

    det er jo også infrarød night shot så du ser alt uansett hvor mørkt det er

    filmen tar 216mb minuttet i råformat men den kan jo komprimeres askillig uten noe problem med bildekvalliteten

    Lukke til

×
×
  • Opprett ny...