Jump to content

NoPain74

Medlemmer
 • Content Count

  536
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 :)

About NoPain74

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kunna man ikke heller sagt : Hun trener hele tiden
 2. Nå er det ikke helt det samme å få poeng som å slippe å betale for tv2 når man ikke får det. Jeg har flere poeng enn jeg klarer å bruke, så 45 poeng til hjelper jo ikke meg så mye. Når det er sagt så er det jo ikke så vanskelig å få pengene i stedet. Jeg kontaktet bare get på chatten og sa at jeg heller ville ha penger enn poeng og da trakk de fra 75 kroner for denne måneden. Nå har jo ikke 75 kroner fra eller til noen verdens ting å si, men rett skal jo være rett.
 3. Jeg regnet egentlig med det, men takk for link. Her skal det scrolles!! 🙂
 4. Når du først er inne og leker med tegninger, er det da lov til å komme med ønsker? Kan man ønske seg en tegning med jorden, månen og solen i riktig målestokk og avstand ?
 5. Jeg velger å tro at vi ikke merker noe forskjell på diskusjon.no etter oppkjøpet, men det får meg til å endelig få ut fingeren og slette SPID kontoene mine som jeg har opparbeidet meg. Problemet mitt er at etterhvert som schibsted kjøper og firmaer og lager SPID kontoer av innloggingene mine der, så har jeg jo mange av de. Jeg prøver å finne alle så jeg kan slette de, men finner ingen steder med en oversikt over alle stedene som bruker SPID konto. Er det noen som vet hvor man finner en sånn oversikt? Jeg finner mange steder hvor det står eksempler. F.eks : Schibsted-konto er en felles innlogging og betalingsløsning for tjenester under Schibsted. Hensikten er at brukere kan logge inn med samme brukernavn og passord på alle sider som bruker Schibsted-konto, som for eksempel Vektklubb, Dine Penger, VG+, Aftenposten og FINN. men finner ingen komplett liste...
 6. Når du er så godt i gang, er det mulig å snike inn et lite spørsmål til? Har du noen tegning på hvordan man skal koble kablene? Hvilke farger som går hvor på både cat5e og cat6a? Og hvis man skal sette koblingsbokser på veggen skal de da bare kobles likt i begge ender?
 7. Sliter litt med å skjønne diskusjonen rundt raketter. Er det sånn at de heller ikke skal finnes i det hele tatt, eller er det det bare at de ikke har noen mening siden det ikke er noe verdensrom å fly til? Vanlig fly er det vel ingen som nekter for, og raketter som våpen er greit, men de som går oppover er ikke greit? Bare lurer litt, fordi at når jeg var i Florida for ca 20 år siden og dro til Cape Canaveral og så at de skjøt opp en rakett så tror vel alle på det. Det er jo bare å se selv. Det er hvor høyt den går som er problemet?
 8. Og så går det ikke fordi at hvis du prøver å si at 5 + 2 = 7 så får du beskjed om at det er 9. Kilde :
 9. Jeg har ikke noe tro på at noen tror at jorden er flat i 2020 på ekte. Meningen med denne tråden er vel bare å prøve og forsvare en konspirasjonsteori sånn for å ha noe å gjøre ?
 10. Hvordan virker gps hvis det ikke finnes satellitter da?
 11. Et lite spørsmål. Mener de som tror at jorda er flat at det er bare jorda som er flat, mens månen, sola og alle andre planeter er runde, eller mener de at de er flate også? Disse andre kan man jo se at er runde....
 12. Dette synes jeg at var et veldig godt poeng. Nekter de som tror at jorda er flat for at det finnes satelitter som gjør at gps fungerer?
 13. Det vil si at med en stjernekikkert ville jeg enkelt kunne se Mount Everest herifra?
 14. Hvor blir helikopteret av når det går under vannet?
 15. Når helikopteret blir borte "under sjøen" i videoen du selv la ut. Beviser ikke dette at jorden er rund?
×
×
 • Create New...