Jump to content

BigBirdy

Medlemmer
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)
 1. Hadde samme problem med min GPU. Det jeg gjorde var ganske enkelt, men veldig tid krevende og kompleks. Det som ikke fungerte var at når jeg startet et spill, ville PCen fryse helt opp for å så gå inn i en BSOD, eller BSO3D som jeg liker å kalle det, hehe. Jeg tok en rask titt i msconfig og så at jeg hadde en service ved navn: "dir.X" eller noe slikt. Jeg tok så og oppgraderte denne til nyeste på demmes hjemmeside. Etter at jeg hadde rebootet PCen gikk jeg inn i programmet og endret oppstart til "manual mode". Satte så installasjonen igang og rebootet PCen for tredje gang. Tok så å lånte et annet grafikkort og koblet den inn og installerte de nyeste driverne Satt så inn mitt gamle kort og startet spillet mitt igjen, men det fungerte fortsatt ikke. Så jeg vet ikke helt hva som er løsningen.
 2. Kanskje litt off-topic, men: Hva med en god nosrk bok?
 3. Morsomste video jeg har sett på lenge. 1600 er jo klokken fire. Altså 16.00 er lik 4 PM. Ser ut som du bytter mellom 12 og 24 timer. Min anbefaling: Ta ut strøm og batteri Vent til klokken blir 00:00 Sett inn strømmen GG.
 4. /me primes his dick for Steve Ragnar
 5. Jeg forventet slike reaksjoner fra dere IKKE TROENDE. Det at Gud hjalp meg få en C er jeg 100% overbevist om. Mange av de som tok samme eksamen fikk C og værre og de hadde ØVD mye! Dette var ikke en eksamen som var GRADERT, altså ca. like mange stryk som A. Å få en C her er veldig bra. Får du A eller B er du GARANTERT jobb nesten hvorsom helst i verden. OG til deg som nevner at mange folk sulter og dør og at Gud burde gi dem mat... Har du tenkt på at Gud er en LEDER? En leder er en som MÅ ta vanskelig valg. Det finnes IKKE NOK MAT i verden for å forsyne alle. Det er ALLTID lett for de som ikke har PEILING på hvordan verden fungerer å klage på at Gud (Lederen) gjør en dårlig jobb. Folk er TRANGSYNTE i forhold til Gud, Gud ser ALT. Gud skapte ikke denne verden for at mennesker skulle uttnytte den så kraftig og skape overpopulasjon. Jeg ber om tilgivelse HVER gang jeg føler at jeg utnytter min posisjon i verden som et menneske. Selv nå, når jeg sitter her og skriver på denne PC-en, jeg har et behov for å dele min tro med andre og jeg håper at Gud vil tilgi meg for dette. En PC er noe som er UNATURLIG, men noe som er nødvendig for å kunne overleve i dagens samfunn.
 6. Nå har jeg lest igjennom de aller fleste postene her og må si meg meget SJOKKERT over at det er så mange her som ikke tror på gud. Jeg skal ikke komme med et langt innlegg så jeg gir dere bare de RENE faktaene. Jeg skulle ha eksamen i ENE227 og jeg hadde ikke øvd NOE SOM HELST til den. Aldri gjort noen oppgaver og KUN vært på 10% av timene. Rett før jeg fikk utlevert eksamen ba jeg til gud og spurte om TILGIVELSE og HJELP. Noen uker etterpå fikk jeg eksamens resultatet som var en C. Dette er helt utrolig og MÅ være et bevis på at det FAKTISK finnes en Gud. Kanskje han ikke hjelper deg med alt du spør om, men tvil ikke... HAN HJELPER DEG!
 7. Bakgrunnen virket helt unatulig. Følte dette bildet hadde blitt litt for kraftig retusjert. Har dog ikke bestått båtførerprøven enda.
 8. Standard prosedyre angående bikinier uten mønster fra utlandet er at dersom de ikke passer kan du få refundert tollen, men det må spesifiseres grunn for returen og vedlegges bevis for dette. Dersom det er bikini med mønster har du ikke krav på noe som helst.
×
×
 • Create New...