Gå til innhold

Lopen

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lopen

  1. Vurderer å bestille en ukes opphold i New York med kjæresten, men sliter med å finne frem i jungelen som er New Yorks hoteller. Har sett en del på hotels.com og tripadvisor, men tenkte kanskje det kunne lønne seg å spørre etter personlige erfaringer fra noen på diskusjon. I utgangspunktet tenker jeg at hotellet bør ligge på Manhattan, og være passende for en romantisk tur for to. I tillegg må de godta gjester under 21 som reiser alene, vet ikke i hvilken grad dette vil bli et problem. Det jeg har sett på til nå ligger på rundt 10 000 for en uke i april, og jeg vil helst ikke gå over denne summen, da heller se om jeg kan finne noe lavere.

     

    Noen med tips eller erfaringer?

     

    Vi er begge førstegangsreisende, så nærhet til de "klassiske" turistmålene er ønskelig, men kanskje ikke nødvendig, vet ikke hvor vrient det er å komme seg frem i byen.

  2. Jeg brukte en månedslønn på klær i dag, og jeg er ikke engang halveis på det jeg skal ha til høsten og vinteren. Jeg må jobbe mer.

     

    Noen med tips til bra side for kjøp av jakke? Har sett litt på asos og nelly, men finner ikke helt det jeg er ute etter. Har allerede pea-coat, og ser etter en enkel jakke i tøy, ingen fan av tynne windbreakers type JP. Det jeg ser etter er kanskje ikke så veldig in for tiden, men det kan vel beskrives som noe mellom jakke og blazer.

    En tweedjakke? Ville anbefalt deg å kjøpe det i butikk.

    Er vel egentlig mer enkel bomullsjakke jeg ser etter, men sliter med å finne butikker som fører disse (med et visst utvalg), både nett og vanlig.

  3. Noen med tips til bra side for kjøp av jakke? Har sett litt på asos og nelly, men finner ikke helt det jeg er ute etter. Har allerede pea-coat, og ser etter en enkel jakke i tøy, ingen fan av tynne windbreakers type JP. Det jeg ser etter er kanskje ikke så veldig in for tiden, men det kan vel beskrives som noe mellom jakke og blazer.

  4. Som tidligere nevnt har København ymtet frempå om endringer. I California skal en gruppe sende inn underskrifter innen februar, noe som forhåpentligvis fører til en avstemning i løpet av 2010 om legalisering og skattelegging av marijuana for "rekreasjonelt bruk" i California. Interesserte kan lese mer om seddelen her:

    http://www.ballotpedia.org/wiki/index.php/...tive_%282010%29

     

    Bloomberg omtalte saken i desember: http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=206...id=aKNQlqjXCQ3w

     

    Ufordring: Federale lover vil fortsatt forby besittelse, bruk og dyrking.

     

    Edit: Leifs.

  5. Flertallstyranniet har talt: Julaften er, ikke overraskende, den rette dagen å spise grøt på. Det er bare pyser som ikke takler grøt og heftig julemiddag på samme dag. Btw, er det bare jeg som syns duedamen på Home Alone 2 på TV2 minner om Stephen Fry?

     

    Vi spiser også en diger lunj klokken 12. Med alt godt du kan tenke deg

     

    edit: stakkars deg fiskebollebiff

    Med grøt? For det er noe godt jeg kan tenke meg.

×
×
  • Opprett ny...