Gå til innhold

heggi

Medlemmer
  • Innlegg

    207
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av heggi

  1. Hei,

    Når jeg markerer et bilde i Windows FotoGalleri og velger epost så får jeg ikke sendt bildet.

    Boksen med størrelse og knapp med "legg ved" dukker opp men windows mail starter ikke opp og jeg får ikke mulighet til å sende bildet.

     

    Finner ingen muligheter for å anngi i innstillinger at windowsmail skal brukes til å sende bilder så jeg er noe stucked her..

     

    Tips mottas med stor takk..

  2. Hei,

    Via boretslaget så har jeg tilgang til canaldigital da hele blokk disponerer en og samme parabol.

    I den forbindelse tenkte jeg ville ha noen digitale kanaler i forbindelse med ny flatskjerm.

     

    Spørsmålet mitt er da:

    Kan jeg kjøpe hvilken som helst dekoder eller må jeg kjøpe dette via canaldigital?

    Hvis ja, hva anbefaler? Eneste kravet jeg har til boksen er at den har hdmi ut og hadde vært kjekt med opptaker også..

     

    Hvis jeg må kjøpe via canal digital, er det da mulig å kjøpe vi forhandlere (expert,elkjøp etc) for å få noen som er litt mer specs på en det som tilbys direkte fra canal digital?

     

    Takker for svar

  3. Hvis du logger deg på webinterface til routeren din så vil du sannsynligvis kunne se en liste enten under den generelle siden hvor de viser antallet IPadresser som nå er i bruk, eller du kan kanskje finne det under Wireless

    7158445[/snapback]

     

    Har sjekket webinterface en rekke ganger, men fiinner det ikke under noen av de forskjellige områdene der..

     

    Men kan teste det Tuttes nevner, og ja jeg skal sikre nettverket mitt ganske så snart;)

     

    Takker for alle svar

  4. Heisann folkens!.

     

    Legger ut et par bilder fra de siste ukene... .

    Det øverste bildet er forøvrig tatt på toppen av det høyeste fjellet på den øya som jeg bor på, 1010moh. Er jeg som sitter på varden der, fikk en kompis til å ta bildet.

     

    Noen av dere husker kanskje at jeg snakket om å kjøpe meg et digitalt speilrefleks kamera og at jeg fant et brukt EOS350D på finn.no for 5500,-.

     

    Jeg har nå blitt svindlet, forhåndsbetalte halve kjøpesummen til selger, fikk aldri noe kamera og selger er ikke mulig å få tak i. Alle navn i annonsen er fiktive, ingen telefon nummer er riktig osv.

    Har vært i banken, kontoen som jeg overførte til tilhører ikke det navnet som ble brukt som navnet på selger, hun disponerte heller ikke kontoen. Var ikke mulig å få vite hvem kontoen tilhørte.

     

    Blir vell bare nødt til å annmelde saken... får jeg ikke pengene tilbake så får jeg hvertfall ikke råd til noe nytt kamera.. flotte greier!.

     

    Jaja

    5632460[/snapback]

     

    Denne personen kalte hun/han seg for Andrea? Jeg var i denne uken i kontakt med person med samme kamera, men da jeg begynte å stille krav til selger med tanke på betaling så hørte jeg ikke noe mere. Meldte faktisk ifra til finn.no om hva jeg fryktet..

     

    Kjipt for deg men håper du kommer noen vei med å politiannmelde det

  5. Vet det var et extreme men vet ikke nr.. Men hva anbefaler du? Viktig at kortet ikke hindrer kamera i og yte maks..

    5648321[/snapback]

    Hva mener du med å hindre kamera i å yte maks? Hvis du mener bildekvalitet, så er det ingen forskjell på minnekort, uansett type eller hurtighet. En annen sak, er hvor lange bildeserier du tar. Jeg har aldri opplevd at noe minnekort er for treigt til å ta en anstendig serietagning på min 20D, uansett hurtighet. For alle andre enn sportsfotografer er det med hurtighet teoretiske data. I mine 24 år som fotograf har jeg aldri tatt serier på mer enn ti bilder, og aldri opplevd at kortet har begrenset det. Selv ville jeg valgt Extreme II, men det er ingen grunn til at man ikke kan klare seg fint med vanlig, blått Sandisk. Dette med korthastighet er blitt et hysteri, fordi nesten ingen trenger den hurtigheten.

    M.a.o. bør du tenke over hvor lange serier du vil ta. Hvis du ønsker å kjøpe et dyrt kort for å imponere kompisene dine med hvor lange serier du kan ta, så kjøper du det raskeste. Selv synes jeg man ser ut som en total "pratt" hvis man fyrer av 40 bilder i serie av et vanlig motiv. Bildekvaliteten er den samme uansett, og så lange bildeserier inneholder stort sett ingen gode bilder, hvis man ser bort fra sport og bilder av kjøretøy i ekstrem fart.

    Nå må du ta høyde for at jeg bruker 20D. Det er mulig at bufferen på 350D er utrolig mye dårligere enn den på 20D, men det har jeg liten tro på.

    5649356[/snapback]

     

    Var kanskje litt sterke ord fra en som ikke har peiling, men det jeg mente med å hindre kamera i å yte maks var dette med serietagning.. Var redd jeg kanskje ikke hadde mulighet for dette med et dårlig kort.. Men i og med det kun var snakk om 100 kr i prisforskjell gikk jeg for et Extreme III

     

    Uansett så takker jeg for ditt svar her, greit å ha med seg videre! Vil tro det stemmer bra det du sier med hysteri rundt minnekort. Det er som alt annet av elektronik.. Masse "hyping"..

  6. Hvilke minnekort var det? Extreme III?

    Tror kanskje du vil klare deg med et Ultra II kort som er noe tregere!?

     

    Uansett er 1100.- utrolig dyrt for et 1 Gb kort fra Sandisk!

    Har akkurat bestilt et 2 Gb Sandisk Extreme III kort på nettet, og det kosta under 1000.-

    5648256[/snapback]

     

    Vet det var et extreme men vet ikke nr.. Men hva anbefaler du? Viktig at kortet ikke hindrer kamera i og yte maks..

  7. Jeg sikler også litt på DCR-HC90 men blir litt bekymret over det jeg har lest et par steder om framtredende motorstøy. Er dette virkelig et problem i praksis? Ut over dette virker kameraet nærmest perfekt for mitt behov.

    5300585[/snapback]

     

    Nå har jeg ikke fått testet det så mye, men merker ikke så mye til denne støyen jeg.

     

    I og med jeg skal filme kommende unger og ikke naturfenomener uten noe lyd så kan jeg ikke se for meg at dette blir noe stort problem.. Sjeldent jeg kommer til å filme helt stille øyeblikk..

  8. Siden det bare er meg selv som skriver i denne posten så fortsetter jeg i den samme gode "stimen".

     

    Har nå vært på elkjøp og handlet Sony DCR-HC90E. Til nå virker kamera greit, men ikke fått testet for mye. prøve å legge igjen noen erfaringer produkt guiden etterhvert..

     

    Klarte selvfølgelig å gå på den gode gamle tabben med å ikke kjøpe med firewire kabel.. Nesten overrasket over at selgeren som prøvde seg på uttalige forsøk på mersalg ikke prakket på meg en firewire kabel i samme slengen..

  9. jeg gjorde ett kjapt google søk og det ser ut som om siste versjon av OSX(10.4) har lese støtte for NTFS, men ikke skrive støtte. Det virker også som om det er dårlig med ordentlige 3dje part drivere.

     

    mer her under Internals

    http://en.wikipedia.org/wiki/NTFS

     

    Du kan også prøve disse(eget ansvar!):

    http://sourceforge.net/projects/ntfsosx/

    det høres utrolig beta ut, men....

    5268002[/snapback]

     

    Hvor kjapt utførte du søket ditt?.. ;)Men Ja enig med deg, hørtes veldig beta ut. Er redd jeg har en kjempe kopierings jobb forran meg.. Takker for god respons!

×
×
  • Opprett ny...