Jump to content

Nightflyer

Medlemmer
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Etter mye plundring fikk jeg endelig fjernet norman antivirus, og da fungerte alt som det skulle.
 2. DHCP-client kjører som den skal, krøvde og restarte den uten at det hjalp, det er kablet nett. Har ikke mulighet for tråløs
 3. Har en bærbar pc med windows xp som ikke får kontakt med noen dhcp server, og når jeg setter ip manuelt får jeg pinget routern men ikke noen annet, har kjørt spyware program men det fant ikke noe særli og jeg har kjørt winsocfix uten at det hjalp på. Noen som har noe forslag på feil?
 4. Jeg plages meg og installere driverne til raid kortet mit. Den driveren jeg lastet ned fra promis sine sider fungerer ikke med min kernel . Jeg fant ut at man kan tilpasse driveren til den kernel man har, men jeg er såpass fersk linux bruker at det fikk jeg ikke til. Noen som kan hjelpe meg og få installert driveren?
 5. takk takk, skal se om jeg finner han
 6. har alle ressursene for og kunne lage noe, men mangler redskaper og slikt. Blant annet et novice gemcutter kit, og skaft til våpen. Hvor får man kjøpt dette?
 7. så man må altså kjøpe en bok til 100g for og bruke spells på mounts?
 8. Var det ikke meningen at man kunne bruke spells på mount, eller har jeg missforstått noe. Ble lvl 40 i går og til min store overtakelse kunne jeg ikke gjøre noen annet en og ri på mounten min.
 9. Det skulle ellers bare mangle så op ToS er. Går jo ikke ant og kverke en ToS på grunn av all healingen.
 10. vi har stort sett bare eldre switcher og en helt ny.
 11. takk for kjapt svar, skal undersøke nærmere med leverandøren
 12. var borti er program for enkelt og administrere alle cisco switchene i nettverket. Men husker ikke hva det hete, noen her som har peiling på hva det heter og hvor man kan få tak i det.
 13. har ikke sluttet og spille, bare begynt på en ny karakter, er virkelig asassin som burde vert nerfa. Jeg tar medium armor 3 lvl åver meg på 2 slag
 14. det hørtes bra ut da kan jeg endelig fortsette på min Demonologist
 15. gikk helt fint og lvle med demonologist før patchen nå er det bare flaks at man klarer 2 mobs på eget lvl. Tror ikke demonologist er den klassen som burde bli nerfa først, er nok andre som er mye mer op
×
×
 • Create New...