Jump to content

navbeacon

Medlemmer
 • Content Count

  64
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 :)

1 Follower

About navbeacon

 • Birthday 12/25/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3944 profile views
 1. Hvis du kan integrere det selv er det disse satsene: 2,99 % per transaksjon ved < 10 MNOK årlig omsetning. 1,99 % per transaksjon ved > 10 MNOK årlig omsetning. https://www.vipps.no/produkter-og-tjenester/bedrift/ta-betalt-paa-nett/ta-betalt-paa-nett/
 2. Det ligger forøvrig hovedkort også ute på Expert: https://www.expert.no/search/?q=ryzen
 3. https://www.expert.no/data/datakomponenter/prosessorer-cpu/amd-ryzen-7-1800x-cpuprosessor/p-521277/
 4. Den har gått ut av sortimentet så vidt jeg vet, og har blitt erstattet med Lay's French Garlic Baguette.
 5. Føler at dette er meg etter endt kasseskift på Meny nå for tiden: Er det den store panteuka nå eller? Og hvorfor en nesten samtlige lapper på under tre kroner? Kunder altså.
 6. Tenkte jeg skulle nevne dette i tilfelle noen husker det eller vil prøve. Activisions Battlezone (for PC) er fortsatt i live! Støttet av en lojal og vennlig gruppe av fans, er det ingen bedre tid til å komme tilbake til dette unike spillet som GameSpot ga en 9.4/10 og tildelte Editor's Choice Award. Battlezones adrenalinblanding av sanntidsstrategispill og førstepersons-action har aldri blitt overgått siden. En ny installer (BZ98) leveres av www.battlezone1.net og inneholder hele det originale spillet, tilgjengelig på 6 språk (engelsk, fransk, tysk, italiensk, russisk og spansk), fullt oppdatert og klar til å spille. Også inkludert er add-on packen "The Red Odyssey". Den fullstendige installasjonsprogrammet er helt gratis å laste ned og spille online. Bli med på moroa og spenningen med flere hundre aktive spillere. http://www.battlezone1.net
 7. You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hi asl You: no i use msn Your conversational partner has disconnected.
 8. Prøvde annet skjermkort, fikk feilkode 0x0000007x. :C
 9. Jepp, har prøvd det. Får samme resultat, altså bluescreen før skrivebordet dukker opp.
 10. Min maskin har netopp sluttet å virke, å gir meg bluescreen hver gang jeg prøver å starte windows. UNCORRECTABLE HARDWARE ERROR (STOP 0X00000124) Jeg frykter at noe har tatt kvelden, men maskinen har kjørt uten problemer i over et år. Jeg installerte nylig en ny harddiski tilleg til den gamle, men maskinen har brukt den et par dager uten problemer. Det begynte med at jeg installerte Windows 7-betaen på maskinen, og etter et par uker uten store problemer fikk jeg overnevnte bluescreen. Jeg gjorde ingenting spesielt krevende, og tenkte det var en bug i Widnows, siden det var en beta. Det gikk fint å starte maskinen på nytt, men fikk samme bluescreen etter et par minutter på desktop. Nå går det ikke ann å boote inn i windows en gang, den får bluescreen med en gang den stilige windows-logoen lyser. Jeg tenkte at windows hadde blitt ødelagt, så jeg la inn en XP-disk, formaterte diskene og la inn XP i stedet. Det gikk greit å isntallere, men jeg får bluescreen rett før den starter windows. I XP lyder bluescreenen: INCONSISTENCY DETECTED IN THE PCI BUS DRIVER'S INTERNAL STRUCTURES (STOP 0X000000A1) Maskin: Corsair HX620W AMD Athlonx2 6400+ (ikke overklokket) 4GB GeIL BD 800MHz 4x1GB MSI K9A2 Platinum XFX GF 8800GT 1x300GB og 1x500GB SATA HDD Jeg har prøvd: Starte maskinen med bare nødvendige komponeneter (HD, MB, skjermkort og en minnenbrikke) Safe mode BIOS reload failsafe config Windows setup repair Jeg står helt fast på hva dette kan være. Noen ideer? EDIT 5/2: Var prosessoren som hadde sluttet å virke ordentlig.
 11. >> Si hei til free.srv.navhost.com! Aopen Slimtower H340A Strippet for anledningen. AMD Athlon x2 4400+ og en Corsair 2GB-brikke.
 12. Slenger inn min her også jeg 2 GB plass 20 GB båndbredde/måned PHP 5.2 MySQL 5.1 FTP-tilgang Webbasert kontrollpanel http://navhost.com
 13. Nettet er nede her igjen. Sitter i Bærum, Akershus. Denne gangen er alt nede, var ikke så ille for noen dager siden.
 14. Litt irritert på at HPQFlash drepte den nye laptopen min timer etter at jeg fikk den. Skulle oppdatere BIOS i håp om at det fikk hurtigtastene til å virke i vista64, men noe gikk visst galt og nå den er død.
×
×
 • Create New...