Gå til innhold

Martin-_

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Martin-_

  1. Ja, så ikke at Komplett hadde conax cam først :!:

    Jeg har sendt mail til CD idag, får se hva de sier om å kun bestille kort uten decoder og bindingstid :whistle: Ellers fant jeg ut at skjermkortet (6600 gt) som står i mediasenter'n har hw støtte for H.264 decoding. Så dette skal nok gå bra! For jeg trenger bedre bilde :tease:

  2. Slenger meg også med her :yes:

    Jeg bruker idag et PVR-150 i min mediasenter, og vga kabel over til min 37" full hd lcd. Problemet er at bildet blir alt for dårlig når det blir skalert opp til oppløsningen på en 37" lcd. Derfor har jeg en plan om å skaffe dette:

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=343802

    pluss denne:

    http://www.satbutikken.no/index.php?page=s...1&Itemid=26

     

    Så må jeg prøve å få canal digital til å sende meg et kort som ikke er pairet mot en decoder, så skal jeg i prinsippet ha digitalt tv-signal, bedre bilde OG mulighet for å betale litt mer til CD for å få flere + HD kanalene? Noen som har erfaringer med dette? Hvis noen kan svare meg på dette, skal de få Hauppage kortet billig av meg :w00t:

  3. Right, samme greia til meg også, med at all grafikken kommer strålende ut fra et pungt midt på skjermen. Men etter jeg klokket kortet opp (!), ble det litt bedre :thumbup: Får nå kun disse grønne stripene ved oppstart av windwos, samt litt 3d feil i enkelte spill og 3d mark. Men tror kortet er modent for dynga...

  4. Har selv et slikt kort, som også er ca 3 år gammelt, og jeg sliter me nøyaktig de samme grønne linjene :p Har byttet ut originalkjøleren med en større med kjøling til minne også. Men neida, like mye linjer. Nå kommer de bare av og til hos meg, men jeg har fått fjernet det verste ved å klokke kortet litt ned i RivaTuner :thumbup: Tror dette er et ganske sikkert tegn på at kortet tar kvelden ganske snart...

  5. Jeg har lignende problem med mitt Radeon 9800xt

     

    Jeg er ganske sikker på at det har med kjølingen å gjøre. Kommer disse grafikkfeil og artifacts på bare bestemte spill og programmer eller på alle?

    8091158[/snapback]

     

    Kommer ekstra godt fram når jeg kjører 3D Mark, men også i vindows hvis jeg cascader vinduer eller lignende. Kjører nå på 290 MHz gpu, og maskninen har stått på i ca 4 timer uten en eneste artifact :) Skal prøve å klokke meg sakte men sikkert opp igjen, for å se akkurat hvor langt jeg kan gå :thumbup:

  6. Hei folkens!

     

    Jeg fikk nylig et 3 år gammelt Ati Radeon 9800 Pro kort av ukjent produsent (har ikke sjekket). Det som var problemet og grunnnen til at kortet ble kassert var at eller ca 5 minutter i Windwos kommer mange artifacts og grafikkfeil. Etter en kjapp sjekk, fant jeg ut at viften på kortet var ødelagt, og gikk til innkjøp av en North Q gpu fan med minnekjølere. Denne passet supert, og skal være meeeer enn nok kjøling for dette kortet. Startet opp Windwos og kjørte 3D Mark 03 og fikk igjen grafikkfeil og artifacts. Lastet ned RivaTuner og finnner ut at det eneste jeg kan gjøre er å klokke kortet NED fra de originale 368 mhz på gpu til 290 mhz for at kortet skal kjøre stabilt. Hva kan være årsaken? Kan gpu'en være delvis brennt? Får mange vertikale striper med grønne prikker, som forsvinner hvis jeg bytter vindu eller trykker "vis skrivebord" i windwos. Eneste grafikkfeilen som blir hengende er musepekeren :-P Jeg har montert den nye kjøleren som den skal og installert de nyeste driverene. Noen tips/råd?

     

    mvh Martin

  7. Hei!

     

    Jeg er på utkjikk etter et media program jeg kan bruke til min HTPC. Vet det var en guide på hw.no for en stund tilbake, men et program der produsenten het Medio eller noe lignende, men finner ikke artikkelen... Ligner litt på windwos media center, men man kunne programmere alle kanppene/funksjonene selv, å endre utseende o.s.v Videre var dette freeware, og helt "costumizable" :-) Søkte på google, og fant et lignende program, men dog til bilbruk/carputer, MediaCar het dette prgrammet. Håper noen enten kan hjelpe meg med å finne denne artikkelen på hw.no eller at noen har gode tips til andre programmer :-)

     

    mvh Martin

  8. Hei!

     

    Du kan oppgradere firmware'n (software) slik at telefonen din fungerer som en w800i ihvertfall, dette gjør at den støtter større minnekort, du kan slå på kun musikkavspilleren slik at den kan brukes på fly, samt at mobilen visstnok skal bli litt raskere. At du finner denne firmware'n på sony ericsson sine hjemmesider, vet jeg ingenting om. Men det skal ihvertfall la seg gjøre :thumbup:

     

    mvh Martin

  9. Hei!

     

    Hvis den gamle adapteren er på 5V dc, ska du ikke bruke en på 9V!

    Routeren benytter sansynlivis TTL-kretser som ikke tåler mer enn 5 volt spenning... Du må heller prøve å finne en annen adapter som leverer minst like mye strøm (ampere) og samme spenning (volt).

     

    mvh Martin

  10. Den er grei, du trengte ikke unnskylde deg :)

    Når du sier det, så er jeg ganske sikker på at det var Nero 4 jeg fikk med brenneren min, mulig det var foreldrene mine som kjøpte Nero 6, husker ikke...

     

    Jepps, 486 maskiner var vel rundt midten av 90-tallet, min første var en dx2, det var vel noe av det "sprekeste" før pentium kom på markedet. Jobber med data idag, og har gått skole med dataundervisning, og i mine yngre dager spillte jeg mye data samt prøvde meg som musikkprodusent (fasttracker 2 o.s.v. :p ), så at den er brukt så å si hver dag i 12 år er ikke usansynlig :thumbup:

  11. En kort oppsummering:

     

    Ja, jeg fikk Nero med da jeg kjøpte en DVD-brenner.

    Ja, jer er forholdsvis ny i dette forumet, og poster ikke hver dag...

    Ja, det går selvfølgelig greit å gjøre et kjapt søk på nett før man poster "dumme" sprøsmål her på hw.no Men jeg er som sagt lat, og måtte ha svar fort, og fikk den hjelpen jeg bad om meget rask her, som jeg er fornøyd med :thumbup:

    Og til slutt, takk for støtten Beanut :w00t:

     

    Hehe, var jo ikke meningen å starte en diskusjon om både nettsøkekunnskaper, dysleksi og piratkopiering! Jeg har ikke dysleksi, jeg har brukt data hver dag siden 486-tiden og KAN å bruke google o.s.v. og jeg liker hovedsaklig heller ikke at lisensbasert programvare blir kopiert/distrubitert ulovlig!

     

    -Martin

  12. Jaja, det var virkelig ikke meningen å irritere noen her da :)

    Men syns dette minner mer om folk som er ute etter å diskutere, enn folk som faktisk har gode argumenter! For spørsmålet mitt var enkelt og relevant, og jeg fikk fort hjelp/svar, så da trenger ikke dere som blir irritert over slike forumtråder ofre ett eneste tastetrykk heller :tease:

    Jeg er forresten sikkert gamlere enn deg :thumbup:

  13. Auauau....

     

    Pungt nr 1. Jeg har selvfølgelig ikke betalt for Nero...

    Pungt nr 2. Jeg HAR søkt på hvordan dette gjøres, uten resultat. Såklart hadde jeg kunne brukt mer tid på det, og dermed funnet ut gjøremåten. Men lat som jeg er, brukte jeg heller 2 min på forumet, og fikk svar av greie folk med en gang. Så hvis dette plager deg så innmari mye, foreslår jeg at du finner på noe annet enn å sitte å skrive svar på poster som mine...

    Så takk for dere som hjalp meg, å MINDRE takk til spydige kommentarer fra visse andre...

×
×
  • Opprett ny...