Jump to content

joffeloff

Medlemmer
 • Content Count

  286
 • Joined

 • Days Won

  1

joffeloff last won the day on February 15 2019

joffeloff had the most liked content!

Community Reputation

593 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er naturlig at Norge styrer sin egen politikk etter nasjonale interesser, og at snyltere som utfører politikk i forhold til eget ønske om en fremtidig jobb i internasjonale organer, slik som Barth Eide, blir kastet på hue og ræv ut av politikken så fort som råd. Dessverre er det lite som er naturlig i norsk rikspolitikk.
 2. Spennende. Jeg regner med at den skumle gassen CO2, som MDG hyler og skriker om på daglig basis, kun er skummel hvis den blir sluppet ut i Norge?
 3. Er ikke dette samme "ekspertisen" som påstår at strømprisene i Norge ikke blir påvirket av Europa, og at sammenkoblingen av norsk og europeisk strømmarked ikke har noen innvirkning på prisene her, men tvert imot gjør dem lavere?
 4. Foreslår at tåpene heller umiddelbart går i gang med rekommisjonering av stengte kjernekraftverk.
 5. Rett og slett motbydelig å se på at EU-forkjemperne forsøker å utnytte krise og krig for å fortsette å presse på med sitt politisk uholdbare standpunkt. Kan dere ikke være fornøyde med at landet ble snikinnmeldt i EØS etter å ha fått EU-medlemsskap nedsablet i nok en folkeavstemning?
 6. Fantastiske båter. Det tok lang tid, men endelig ble det bestilt fartøy av den typen kystvakten virkelig trenger.
 7. 15000 for hele dette bekledningssystemet er en god pris, så lenge kvaliteten er som påstått.
 8. Selvsagt. "Strømmarkedet" er en fiktiv, kunstig, politisk konstruksjon. Alt fordi en gjeng broilere oppvokst i Unge Høyre ikke har skjønt hva de ikke har skjønt om konseptet med markedsøkonomi og verdiskapning.
 9. Det er faktisk helt hårreisende å se på. Kommersielle norske skip holdes bedre ved like enn dette, og de har gjerne 10 mann ombord. Fregattene har 123 i besetningen. Skipene skulle vært i ypperlig tilstand året rundt. Det finnes ingen unnskyldning for dette. Operativt tempo kan de heller ikke skylde på, skipene ligger mest til kai uansett.
 10. Har egentlig på magefølelsen at K2 er en bedre stridsvogn, men 2A7 er nok heller ikke et dårlig valg.
 11. Et skamløst forsøk på å suge til seg norske skattepenger for å subsidiere uante kvadratkilometer med glassfiberskrap langs norskekysten. Tipper de 340 medlemsbedriftene som skal produsere og installere skrapet er fornøyde med frekkheten til lederen av interesseorganisasjonen deres.
 12. Et røverkjøp? Oppbrukte flyrammer til milliarder av kroner? Egentlig et under at de får salg i det hele tatt. Flyene er selvfølgelig godt tatt vare på, men de har gjort sitt. Flykroppen vil til slutt begynne å få tretthetsbrudd. Jeg ser ikke for meg at rumenerne får mange års tjeneste ut av disse gamle flyene, hvis ikke de er veldig konservative med antall flytimer. Og er man det, så er også litt av poenget med jagerfly borte.
 13. Hva med å lette skattetrykket på vannkraftverkene slik at vi fremmer oppgradering av de eksisterende kraftverkene? Samtidig, sånn på siden av det hele, hvor er de voksne som sier fra om at det er lite å hente når vi stadig vekk skal destruere norsk natur for å sette opp vindparker?
 14. Poenget var ikke lyskilden, men at valget av LED også av en eller annen grunn har ført til at lyktedesign alle ser like ut. Det er ikke egentlig noen grunn til at de skal være like, men sånn er det nå engang blitt.
×
×
 • Create New...