Gå til innhold

Vighilicious

Medlemmer
  • Innlegg

    312
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vighilicious


  1. SP score av tray 7800X3D fra Proshop, bestilt på lørdag. Bra? Dårlig? Jeg skal prøve å ECLK overklokke den til helgen.

    Komplett ordren på 7800X3D som gikk inn noen min etter lansering kommer vel ikke før juli, de skal jo alltid bruke det de har til ferdigbygg PC-er først 😅

     

    cpu.png

    • Liker 1
  2. Hei,

    Lurte på om noen med peiling kan anbefale meg en stillegående PSU? Har sett litt på EVGA G2 eller P2, eller kanskje Corsair RM850i 850W? Jeg har ikke brukt for en så kraftig PSU, men vil helst ha den så stillegående som mulig. Jeg har forstått at det hjelper at den er litt kraftigere enn det jeg egentlig bruker av Watt.

  3. har bestilt maskinen så skal gi en rapport når jeg kommer hjem fra jobb på onsdag.

    Har en P150 fra før av som jeg er fornøyd med.

     

    svar fra Multicom:

    Hei

     

    Vi har ikke fått tilbakemeldinger fra kunder om at dette tastaturet er dårlig, og om det er det så blir det byttet.

    Det er så langt det eneste svaret jeg har.

    Hei, har du noe interessant å rapportere om maskinen?

  4. Har kikket rundt på nettet og det ser ut som denne fra Multicom er den som gir mest for pengne?

    http://www.multicom.no/Arctic-W740S-14-Full-HD-Matte-Intel-Core-i7-4750HQe-8GBe-256GB-SSDe-Iris-Pro-graphics-5200e-Uten-operativsysteme-1e9-kg-Multicom/cat-p/c/p10626652

    Jeg vil ha en grei skjerm, SSD og litt kraft, denne har både god CPU og innebygd grafikk.

    Finnes det alternativer som kan måle seg? Hvorfor er det ikke flere PCer som leveres med Iris Pro?

  5. vekker til live en gammel tråd.

     

    er litt nysgerrig på tastaturet på denne maskinen. Vet System76 som selger samme maskinen i statene har sendt ut nytt tastatur til alle som kjøpte den fordi første utgaven av tastaturet var drittdårlig.

    noen som har kjøpt maskinen hos multicom og kan gi en dom på tastaturet.

     

    venter på svar fra multicom men er jo greit med flere synspunkter

    Hei, jeg er også interessert i denne. Gir du beskjed hva dem svarer? Hvis tastaturet er greit så virker det som en ganske perfekt skole bærbar for meg.

  6. Virker som mange uttaler seg her uten å ha testet windows 8. Jeg har kjørt det siden August nå og for meg virker det omtrent prikklikt som windows 7 sånn rent utseendemessing, ikke at windows har forandret seg utseendemessig særlig mye opp gjennom årene, men folk som mener at windows 8 er dritt, og mener windows 7 er konge, tenker ikke mye.

     

    Den nye start menyen kommer opp like kjapt som den gamle, visst ikke raskere, men her kan du legge og ordne alle programmer slik som du vil ha det, mye lettere å finne programmer med musa enn før. Det letteste er jo selvfølgelig bare å trykke start å skrive de første bokstavene i det programmet du vil kjøre, så trykke enter. Visst du vil ha da noe alla den gamle kan du jo alltids trykke Windows + X.

     

    De forandringene jeg liker best så langt er de små og de bak kulissene. Endelig kan du ha forskjellige bakgrunn visst du kjører to skjermer, og nydelig forandring av fargene på metro temaet i forhold til bakgrunnens farger. Raskere oppstartstrid. Bedre optimalisert for SSD harddisker, Windows 8 flyter enormt bra på min Samsung 830. Jeg har ikke hatt noen problemer siden jeg gikk over fra Windows 7, stabilt og bra. Kun en ting jeg mangler og det er at Asus får lagd ferdig Windows 8 driveren til mitt lydkort, men heldigivs kan jeg installere windows 7 driverene i windows 7 kompatibilitet modus og få lyd!

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...