Jump to content

RusleBiff

Medlemmer
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Sett hash-kolonnen din UNIQUE. Dette gjøres ved hjelp av ALTER TABLE. http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/alter-table.html
 2. Tja, skal du drive med webchat har du ekiga, skype (som støtter video i beta), camorama for å teste kameraet.
 3. Spørs om det å bytte distro er en bra løsning på å fikse problemet med at pcen fryser, er en risiko for at du opplever samme med andre distroer, og det er antagelig et problem som er løsbart i den distroen du har.
 4. Når du bruker force user og group, skifter du uid og gid på brukeren som er logget inn, de har altså samme rettigheter som nobody og nogroup, altså må nobody og/eller nogroup ha skrive og leserettigheter på mappene. Eksempel på løsning: chown -R nobody:nogroup /home/shared Dette er en dårlig løsning, fordi nobody bør ikke ha skriverettigheter til noen filer, annet enn i /tmp.
 5. Vel, du har satt force user og group til nobody og nogroup, har nobody eller nogroup skriverettigheter i /home/shared ?
 6. tune2fs -L hest /dev/sdc1 Bare skift eier på roten i hver av filsystemene for å gi rettigheter til hver av brukerene.
 7. http://libtorrent.rakshasa.no/wiki/RTorrentCommonTasks Første saken her, hvordan du saver session.
 8. legg inn libcurl3 pakka som det sto du skulle gjøre?
 9. Oppe til venstre, over tab, hvis du har norsk tastatur. cowsay < filnavn er riktig måte å gjøre det på, hvis du ikke ønsker å vinne useless-use-of-cat-award
 10. Er det virkelig NAT du er ute etter og ikke en bridge? Hvis du skal koble sammen to nettverk er det mer vanlig å bruke en bridge.
 11. enkleste er å legge inn i /etc/rc.local, så kommer det opp ved boot. Jeg skrev noen script for å starte ICE-modemet, men har de ikke tilgjengelig her. Du kan eventuelt få de senere hvis du vil.
 12. Latex er vanlig å bruke for forfattere. Det er et tekstformat som du kan skrive i i hvilken editor du ønsker.
 13. Husket å legge inn pakken xauth på serveren? Jeg leste kanskje litt kjapt. Hvis du ønsker å ha et program kjørende persistent, dvs at det ikke blir borte når du logger av, må du bruke noe ala VNC som ble foreslått tidligere. rtorrent er forøvrig å anbefale, svært rask og bruker lite ressurser, og kan kjøre i en screen.
×
×
 • Create New...