Jump to content

Intricate

Medlemmer
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Intricate


 1. Har lyst til å overføre mp3 trådløs fra bærbar pc (IBM ThinkPad T43) til stereoanlegget. Noen som kan fortelle meg hva jeg trenger av utstyr, og hvordan jeg gjør det?

   

  Vurderte å ei stund å prøve det samme med filmer over til TV'en å, men ettersom jeg har skjønt så er vel det litt mer problematisk å få til uten hakking etc.? Er vel tryggere å bare bruke s-video utgangen til det?


 2. Får denne feilmeldingen når jeg starter opp Windows (XP):

   

   

  RUNDLL

   

  Feil ved innlasting av EGDACCESS_1060.dll

   

  Den angitte modulen ble ikke funnet.

   

   

  Tror den kom i forbindelse med en dial-up pop-up eller noe sånt... Ble omsider kvitt pop-up'en, men denne feilmeldingen klarer jeg ikke å bli kvitt.

   

  Håper noen kan hjelpe!


 3. Er det noen som vet om det er mulig å fjerne konto for pålogging når windows starter? Har et brukernavn, men ikke passord, så det eneste jeg må gjøre hver gang jeg starter pc'en, er å taste "enter" når innloggingsvinduet kommer frem. Kanskje ikke en stor sak vil mange si, men ganske irritabelt for meg etter hvert... Er jo egentlig ikke noe vits i brukernavn og passord når det er bare meg som bruker pc'en.

   

  Mener å huske at det ikke var sånn da jeg kjøpte maskinen, så da må det vel være mulig å ta dette bort igjen??


 4. Er det noen som vet om det er mulig å fjerne konto for pålogging når windows starter? Har et brukernavn, men ikke passord, så det eneste jeg må gjøre hver gang jeg starter pc'en, er å taste "enter" når innloggingsvinduet kommer frem. Kanskje ikke en stor sak vil mange si, men ganske irritabelt for meg etter hvert... Er jo egentlig ikke noe vits i brukernavn og passord når det er bare meg som bruker pc'en.

   

  Mener å huske at det ikke var sånn da jeg kjøpte maskinen, så da må det vel være mulig å ta dette bort igjen??


 5. Har kjøpt meg en Maxtor personal storage 3100 (ekstern HD), men klarer ikke å få kontakt med den via USB. Når jeg kobler den til pc'en kommer "veiviseren for funnet maskinvare" fram. Men det er ingen drivere som følger med, eller som skal installeres. Finner derfor ikke harddisken i "min datamaskin"....

   

  Prøvde å koble den til en bærbar pc, og da kom den fram med en gang. Har oppdatert BIOS'en min, men det hjalp heller ikke. Har en 2 år gammel Dell dimension 4600.

   

  Håper noen kan hjelpe meg!

×
×
 • Create New...