Gå til innhold

siv1903

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av siv1903

  1. Jeg ønsker å lagre filmene mine på en ekstern harddisk. Bruker pinnacle og når jeg skulle lagre råfilmene på min eksterne harddisk fikk jeg opp denne mld: "(......)file size limitation by converting your drive from FAT32 to the NTFS file system".

     

    Noen som kan forklare meg hvordan jeg gjør dette?

  2. Nå har jeg vært litt rundt om for å få hjelp til å komme i gang med videoredigering, men får ulike opplysninger. Håper dere kan hjelpe?

     

    Jeg har altså kjøpt meg Pinnale Studio 500-USB. Trenger jeg da Firewire kort og kabel, eller klarer jeg meg med usb kabel? Var noen som mente at jeg klarte meg med usb, pga den "boksen" som er med.. Aner ikke.. Hadde aldri i verden trodd det skulle være så komplisert *blond*

     

    Og videre, jeg har lagret programmet på den eksterne hardisken, var det dumt gjort?

     

    Håper noen kan hjelpe meg

    På fohånd takk

    Mvh

    Siv

  3. Takker! Er egentlig godt fornøyd med kameraet, men synes bildene blir så "kornete", har til nå bare brukt auto. Er dette vanlig? Hadde tidligere ett canon s30, og hadde håpet på at bildekvaliteten skulle være bedre (få klarere bilder), men den gang ei. Må jeg stille inn manuelt for å få skarpe, klare bilder? Eller er det bare sånn kameraet er..?

     

    (Vet ikke helt hvor jeg skulle plassere ett nytt innlegg....her el. fotografering kanskje?)

  4. Kjøp før det er for sent. Du får ingen problemer med å selge det på dagen til samme pris hvis du ikke er fornøyd. Hvor fant du dette tilbudet?

    Spaceworld i Haugesund tar det dobbelte for samme kamera uten bag og minne, men det i til gjengjeld altfor dyrt.

    6666876[/snapback]

     

    Jeg kjøpte det brukt, og har nå fått kameraet og det er akkurat som nytt! Heldig var jeg visst denne gangen! Men har litt problemer med det, men starter ny tråd...

  5. Hvordan er dette kameraet i forhold til alle de nye kameraene som er kommet? Har søkt litt på div tester, men i og med at dette er ett såpass gammelt kamera føler jeg at disse ikke blir helt "riktige". Har muligheten til å kjøpe dette kameraet fo 1300,- brukt.. Grei pris?

     

    Noen som vil råde meg på vei?

  6. Jeg ønsker meg ett nytt kamera, og har prøvd å lese meg frem til anbefalinger i fht mine kriterier, men som nybeggyner blir det for mye "skrift" for meg.

     

    I utgangspunktet er speilrefleks veldig fristende, men jeg tror det blir for komplisert for meg. Så hva blir det da?

     

    Jeg ønsker ett kamera som tar gode og klare nærbilder, det er første prioritet. Det er også en fordel hvis det finnes automatiske innstillinger sånn at jeg slipper å justere for hvert bilde jeg skal ta.

     

    Noen som kan anbefale meg ett sånt kamera?

×
×
  • Opprett ny...