Gå til innhold

zerikz

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zerikz

  1. Har brukt EMule lenge, pga bredt utvalg. Det er kun en ting som teller for meg og det er mest mulig utvalg. Hastighet betyr ingenting. Noen gode alternativer ti EMule når man tenker på utvalg?

    6267794[/snapback]

    Hei, har samme erfaring som deg. eMule har det desidert beste utvalget. Hastigheten betyr heller ikke noe for meg, men den er faktisk ikke så ille. Hvis man for satt innstillingene bra til den linjen man har, og man lar eMule gå en stund, så er det utrolig hvor jevnt og trutt det går. Man kan få ned en stor fil (og ikke minst en liten fil) på overraskende kort tid mange ganger, men kan jo gå tregt og. Så for folk som har gjort seg vant til høye hastigheter er det kanskje uvant. Og filosofien om å gi for å få synes jeg er positiv.

  2. Synes det er viktigere å spise KVALITET enn nøyaktig hvor mye og når du spiser det. Tenker på at det er lurt å sjekke innholdsfortegnelsen, så man ikke spiser altfor mye "syntetisk" mat med mye tilsetningsstoffer i. Vil anbefale folk å prøve å kjøpe litt økologisk (selv om det dyrt i norge), eller ihvertfall ganske naturlig mat. Også være litt nøye på holdbarhetsdatoen, så man ikke kjøper mat som har ligget lenge. Kan lønne seg på lang sikt for kroppen din. For å si det overdrevet; mye av det du finner idag i fruktdisken f.eks, er det nesten bedre å la være spise enn å spise. Et eple kan f.eks være vokset for at det skal se pent ut lenger enn det som er naturlig. Men passe seg så man ikke blir paranoid selvsagt hehe, skal kunne glede seg over maten også.

     

    Edit: hang meg opp ja Shikaru ;)

  3. Hei RIP, føler med deg selv om det ikke har skjedd meg selv.

    Bøtesatsene i Norge er alt for høye i forhold til fortredelsen.

    Kanskje Bjørn Engstrøm kan hjelpe? Fant denne artikkelen om han ihvertfall.

     

    Håper dette ikke er for stor avsporing, men noen som har hørt om "Montana prosjektet"? Veldig lang artikkel da, men dreier seg om at det i staten Montana i USA ble gjennomført et forsøk mellom 1995 og 1999: Man fjernet fartsgrensene på veiene på dagtid for å se hvilken effekt det ville gi. Resultatet ble at med fri fart på veiene i denne perioden, gikk ulykkene ned til det laveste snittet i moderne tid(!) Og da man gjeninnførte fartsgrensene, gikk ulykkene opp igjen(!) Et paradoks for mange vil jeg tro. Fra konklusjonen:

    "8. ..the vehicles traveling faster than average have the lowest accident rates.."

  4. Skal legge inn win xp på nytt snart, og lurte på om man må installere disse driverne? For de er jo ikke akkurat så bra, mye problemer med de. Må kanskje ha de for å finne harddisk-kontrollere, lyd, nettverkskort osv, eller kan man bruke "windows default" drivere eller noe? (Har MSI K8N Neo4 Platinum hovedkort.) Har ihvertfall hørt at man bør skippe den innebygde firewallen, samt forceware & SW. Pluss kan vel legge inn Realtek lyd-drivere og Marvell lan-drivere separat kanskje.

  5. Ser at du har samme harddisken som jeg hadde tilsvarende problem med, så kan kanskje være der feilen ligger også. Skriv "maxtor" pluss "staggered" i google, og les den øverste linken som er et pdf dokument. Men det hjalp ikke for meg. Kan også prøve å oppgradere firmwaren til harddisken, men er kanskje litt risky. Ikke prøvd det selv. Link til firmware her fra msi-forum. Men som sagt, vet ikke om harddisken er problemet ditt..

  6. Helt enig, veldig bra post newtron!

     

    1) Er enig med Ulkesh at det kan være vanskelig å finne svar på problemet sitt gjennom å søke. Kanskje det burde bli enda mer vanlig å lage "samletråder" for et tema, slik at man kan finne flere svar tilknyttet samme tema i en og samme tråd. Ulempen er vel at tråden kan bli lang og uoversiktlig.

     

    2) Synes folk bør bli flinkere til å lage FORKLARENDE og MER PRESISE overskrifter! Slik det er nå, er det for sløvt, virker som det noen ganger er viktigere å ha en litt "kul" overskrift. Ofte nesten umulig å vite hva slags problem tråden omhandler, så man må inn å lese for å finne det ut. Dette kunne gjort forumet enda mer oversiktlig og tidsbesparende, tror jeg da.

     

    3) Også synes jeg folk kan være enda hyggeligere med hverandre, i måten man skriver på. Imøtekommende og oppmuntrende. Og huske at det er mange newbies som meg her inne. Det vil påvirke folk litt psykisk på en positiv måte, selv om det kan være bare noen få ord, og det "bare" er et forum. Skal prøve å skjerpe meg selv.

     

    Håper mange leser tråden, og kommer med konstruktive forslag.

    Tråden skulle kanskje vært flyttet et annet sted(?)

  7. Logoen var helt grei den utseendemessig synes jeg, men det hele er jo kun et stunt for å få mer oppmerksomhet rundt selskapet, så man kan tjene mer penger. Synes det er smakløst å bruke så mye penger på dette, når man ser ting i et "større perspektiv". Har et intrykk av at telenor kun forandrer seg til det bedre for kunden, når man må eller blir nødt til det. Og en logoforandring forandrer ingenting for meg.

×
×
  • Opprett ny...