Gå til innhold

SumFortyOne

Medlemmer
  • Innlegg

    314
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SumFortyOne

  1. Hei.

     

    I går fikk jeg opp melding om at jeg hadde igjen lite lagringsplass. Sjekket forbruket og hadde igjen ca 40mb. Jeg slettet en del apper og bilder, og fikk det opp til ca 550 mb. I dag morrest fikk jeg opp samme melding igjen, sjekket inne på forbruk og jeg har plutselig 0byte ledig!

     

    Står at jeg har brukt 12,1 gb, men når jeg plusser sammen alt under "administrer lagring" så har jeg brukt bare omtrent 4-5 gb.

     

    Jeg har en oppdatering liggende (iOS 8.1.3) som har vært der en stund. Tenke å installere den, men går ikke når jeg har "fullt" minne.

     

    Noen som har noen gode forslag?

  2. Hei.

     

    post-84004-0-65599200-1420829371_thumb.jpg

     

     

    Får opp denne meldingen når jeg prøver å bruke Netflix på PS4. Det samme gjelder for Viaplay, Sumo, NRK TV osv. Det skjer kun av og til, noen ganger fungere det fint.

    Har prøvd å google litt men finner ingen lignende problem.

    Ja, jeg er pålogget PSN, og klarer fint å spille online.

     

    Noen som har vært borti det samme, eller har noen forslag?

  3. Godt å høre/lese at det ikke bare er jeg som sliter med den øvelsen! Jeg vil nok ikke bli hørt om jeg foreslår å fjerne øvelsen fra testene, så får bare gjøre det beste ut av det.

    Under sit-ups, i stedet for å ha fokuset på å løfte deg opp, prøv å fokuser på å bøye magen. Har du mulighet til å filme når du gjør øvelsen så vi lettere kan svare på hvor det går galt?

    Skal se om jeg lagd en video. Men som Aleks855 skriver; "For de som allerede har uproporsjonal utvikling mellom lysk og mage, så vil dette forverre tilstanden," så tror jeg at jeg er en av de.
  4. Hei.

     

    Er i førstegangstjeneste for tiden, og det innebærer noen styrketester i ny og ned.

     

    Testene er hang ups med egen vekt, push ups og sit ups, og går selvfølgelig ut på å klare flest mulig repitisjoner.

     

    Det jeg lurer på er hvordan jeg bør legge opp treningen med tanke på å øke i disse øvelsene? Når det gjelder f.eks. hang ups, med eller uten ekstra vekt? Andre øvelser?

     

    Hang ups og push ups går ganske greit, men ønsker selvfølgelig å forbedre meg der og. Men når det gjelder sit ups så har jeg MYE å gå på.

     

    abs-crunches.jpg

     

     

    Bildet viser hvilken type sit ups som gjøres på testen. Men må legge til at det sitter en person på leggene og albuene skal "touche" motsatt kne.

     

    Sliter virkelig med denne øvelsen! Klarer så vidt 20 reps. Øvelsen føles så unaturlig for meg. Kjenner det ikke det hele tatt i magen, blir mer sliten i hofte og korsrygg!

     

    Hva bør jeg gjøre for å forbedre meg i denne øvelsen?

     

    På forhånd takk :)

  5. Hei.

     

    Har problemer med at Playstation Network er meget ustabilt etter bytte av router. (Det er kabel mellom router og PS3.) F.eks. jeg klarer ikke å oppdatere spill. Nedlastningen går som vanlig på starten, men rundt 60-70% så klikker det helt, samtidig som jeg blir logget av PSN.

     

    Har opprinnelig fiber fra NTE, Altibox, men da denne ikke klarte å dekke hele huset så ble det kjøpt en Asus RT-AC66U router. Da ble Altibox-routeren satt i bridge-mode.

     

    Nå har jeg lite peiling på nettverk og nettverksinnstillinger osv, men kan det mest basic.

     

    Noen som har tips eller råd for å løse problemet? :)

  6. Hei.

     

    For noen måneder siden byttet jeg skjermen på min iphone 4. Kjøpte skjerm på ebay, og byttet den selv ved hjelp av en guide på You Tube. Den gangen gikk det smertefritt og alt fungerte som det skulle.

     

    Så for en par uker siden skulle jeg byttet skjermen igjen, pga den var knust. Kjøpte ny, brukte samme guide, alt gikk bra, alt fungerte som det skulle, helt til den skulle lades. Prøvde med flere ladere, men ingen respons. Når jeg prøver å slå på så kommer det symbolet om at den må lades.

     

    Tenkte kanskje det var batteriet som var kaputt, så jeg fikk låne batteriet til en kompis bare for å teste. Men da ville den ikke slås på i det hele tatt. Prøvde også en såkalt "Genuin restart" (hold inn hjem-knappen og åpne/låse-knappen samtidig i 10 sek), men til ingen nytte.

     

    Synes det er veldig rart at den ikke ville skrus på når jeg lånte batteriet til kompisen, siden den fungerte jo helt fint etter jeg byttet skjermen.

     

    Noen som har ideer/tips for å fikset problemet?

  7. Det er bare du som drar deg selv ned. Å "forbedre" selvtilliten (midlertidig) ved hjelp av alkohol og random hook-ups nytter da ikke i lengden.

     

    Du mangler ikke selvtillit på grunn av sex, eller liten penis, du mangler selvtillit fordi du ikke har tro på deg selv.

    Vet det ikke nytter i lengden, men vil bare få det unnagjort, og det er lettere med alkohol.

     

    Nei jeg har ikke tro på meg selv, men har ikke det en sammenheng med selvtillit?

  8. Spottet en hvit BMW 550i (F10) i Trondheim sentrum. Videre observerte jeg også en eldre CLS 55AMG og en nyere BMW 3-serie med Hartge modifisering.

    Jeg spotta 5-serien og CLS'n i dag. Kan også nevne en rååååå A7. Den pleier å stå parkert i Sorgenfriveien. Jeg kjører ofte en omvei bare for å titte litt på den :p

     

    Kan også nevne at jeg nettopp så en Aston Martin, og er ganske sikker på at det var DB9 :D

  9. Så noe som lignet en BMW i dag, men med "Hamann" logo, så jeg skjønte ingenting :p Har aldri hørt om Hamann tidligere, men er vel eksklusiv styling produsent(?). Viste seg å være den nyeste 5-serie.

     

    Edit: BMW M3 E92 må også nevnes, i nydelig blå farge :D

     

     

    Bor du tilfeldigvis i Stavanger? For jeg så en BMW hvor emblemet var byttet uten at jeg fikk sett hva det stod. Tenkte egentlig AC, men Hamann er like sannsynlig! Veldig pen bil! :)

    Gjør ikke det, spotta den i Trondheim jeg. Enig, utrolig pen bil :)

×
×
  • Opprett ny...