Jump to content

Sennepo

Medlemmer
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 :)

About Sennepo

 • Birthday 03/25/1991

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Ja, bilen er tectylbehandlet av forrige eier ? Men vi tar den opp lift når den blir polert så vi tar en titt under uansett.
 2. Takk, fin og god bil å kjøre. Legger ut noen bilder eventuelt link til detailing forum etter en full behandling av lakken med ceramic coating og medfølgende arbeidslogg. Hvis en får lov til å linke videre da, ellers så blir det copy paste ?
 3. 2.5l bensin automat FWD, behagelig å kjøre og har det lille ekstra når en trenger det. Holder til i Asker og har prøvd å skanne på Fornebu også. Bordradioen vår får inn alt, innendørs. Så er nok noe feil, får vite mer i morgen.
 4. Ble en Mazda 6 sedan, veldig fornøyd. Var denne bilen vi likte best. Feb 2018 (2017) modell, optimum med alt av utstyr inkludert Webasto. Skal høre med Mazda hvor mye de skal ha for å ettermontere Android auto / Apple carplay, skal være tilgjengelig nå. Med oppgradert USB for lading av mobil, trengs før langtur nedover i Europa. Må uansett kontakte forhandleren da vi ikke får inn P4, p5, P6 osv på radioen. Kun P1, p2, P3 og noen enkelte lokalradioer. Resatte bilsystemet fra menyen uten at dette fikset problemet. Og prøvd å skanne etter kanaler andre steder enn hjemme. Så hvis noen kloke mennesker vet før Mazda får sett på det hadde det vært bra ?
 5. Vi skal kjøpe bil med budsjett 350000kr. Etter litt testing så liker vi (alle 2018 modeller) disse i 5 dørs kombi versjon: Skoda Superb (men blir nok for dyr, men vi likte denne best) Ford Modeo 2 tdci (har hørt at hybriden til Ford ikke var noe særlig) Opel Insignia Mazda 6 Så ganske store biler uten at det er en stasjonsvogn. Er det noe vi må passe på for noen av bilene? Og hvilken vil holde seg best i verdi hvis vi har bilen i 5-7 år? Er det andre biler som vi ikke har funnet enda? BMW, MB, Audi har også varianter, men de blir fort en del eldre og med mer KM. Så disse har vi ikke prøvd.
×
×
 • Create New...