Gå til innhold

3raz3r

Medlemmer
  • Innlegg

    1 191
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 3raz3r

  1. Hei,

     

    Har lyst til å bli lærer, og så vidt meg bekjent kan man ta pedagogikk for så og bygge på med noen fag, og bli faglærer. Spørsmålet mitt er om det er nødvendig og ta en bachelor i pedagogikk? Hva vil det si for meg mtp jobb, lønn etc? Har ikke lyst til og studere i all evighet, så hadde vært greit og bare tatt årsstudium. Men om det skulle være noen store fordeler ved å ta bachelor, så antar jeg at jeg heller vil gjøre det. Tips? Erfaringer?

     

    -H.

  2. Det utgjør vel ingen helsetrussel hvis man blir utsatt for det mer enn tre ganger? Fenriken vår var i boden fem ganger på en dag når vi drev med det. Tviler på at han hadde gjort det hvis det hadde vært helsefarlig(UD 2.1). Men det er sant at det blir verre og verre for hver gang man prøver det.

  3. Hei,

     

    Har den siste tiden sliti med vondt i kneet. Det startet da jeg var på fjelltur og skulle gå over ei elv, og fikk på en eller annen måte vridd kneet. Nå blir det vondt når jeg er i aktivitet. Det er som regel når det blir ulendt terreng og oppover-/nedoverbakker det blir vondt. Smerten er rett under kneskåla.

     

    Så, er det noen som har tips til hva det kan være? Evt hva jeg kan gjøre for å få det til å bli bedre?

  4. Hei,

     

    Skal begynne å trene virkelig for alvor nå, og har noen spørsmål.

     

    Fokuset er primært å bli sterkere. Helst ikke så mye større, da jeg føler jeg er stor nok(jada, det er ikke noe som heter stor nok) og det er bare "i veien" på en måte. Det jeg da lurer på er hvor mange reps jeg bør ligge på, samt hvor mange prosent av 1RM for å få mest progresjon styrkemessig.

     

    Jeg tenker i baner ala 40-50% av 1RM og 18-22 reps. Er dette fornuftig?

     

    Og en ting til; bør jeg variere dette med reps og vekt? At jeg feks tar en uke med 90% av 1RM og 40% neste uke?

  5. Takker for mange gode forslag.

     

    Joda, airsoft hadde vært artig. Vi driver altfor lite med stridsteknikk, og det er noe av det morsomste vi kan gjøre. Men her går vi heller for paintball, og en del i troppen har allerede bestilt seg. Så det blir det nok en del av noen helger utover nå.

     

    Drikking er sykt dyrt, og hvis vi skal til Tromsø og drikke går det fort 2000 kr på en helg. Da vi får i overkant av 4000 kr pr mnd, sier det seg selv at vi kan ikke stikke til Tromsø hver helg. Og det tar faktisk bare rundt 2 timer å kjøre til Tromsø fra Setermoen. Nå har vi jo bil her oppe, så er ikke avhengig av buss. Dog det er mye billigere å kjøre buss dit, 28 kr hver vei.

×
×
  • Opprett ny...