Gå til innhold

Pnkyfish

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pnkyfish

  1. Hvordan i all verden er det mulig at mitt batteri (til min bærbare Dell M90) som ble ødelagt for ett år siden plutselig virker igjen?

     

    For ett år siden begynte strømforsyningen min å lage pipelyder, noe som betød at den var på vei til å bli ødelagt (jeg fikk ny senere på garantien). Samme dagen som dette skjedde ble batteriet mitt kortsluttet. Jeg mistenkte at strømforsyningen hadde sendt for mye strøm til batteriet, så det ble helt ødelagt (jeg vet egentlig ikke hva som skjedde). Jeg fikk i allefall beskjed fra pc'n om at jeg måtte bytte batteri, og det blinket rødt i batteriikonet på pc'n.

     

    I ett år har jeg nå måtte passet på å ikke trekke ut strømledningen ut av pcn (dyrt med nytt batteri), ellers sluknet den som når man skrur av bryteren på en lyspære. Men plutselig for noen dager siden ble ledningen trukket ut, og batteriet virket perfekt. Det blinker heller ikke rødt i batteriikonet, og det er 1,5 timer til batteriet er utladet.

     

    Hva har skjedd?

  2. d e ein ting eg ikkje forstår. Det er det at det står i oppgåva: gi din tolkning av diktet. DU skal tolke diktet. da er det ingen fasit. det kan ikkje sensor trekke dg forsi du tolka feil. det er ingen rett tolkin meiner nå eg.

     

    alle har sin eiga tolking. kvifor trekke dei i karakter for d?

     

    så du må da ha den riktige tolkinga for å få god karakter. d hjelper ikkje at du ikkje har nokon skrivfeil og at du skriver godt.

     

    eg skjønner ikkje detta. gjør dekkan? hvis ja, så gi meg ein forklaring......

    vær så snil :hmm:

    8950303[/snapback]

     

     

    Når man tolker skal man også analysere diktet. Er ikke nok med bare sin egen mening.

     

    Fikk 3 på begge eksamener. Har 5 i standpunkt, og ligger nært opp til 6 i både bokmål og nynorsk. Skal klage på friskrivingskarakteren, men nynorskkarakteren skjønner jeg godt ettersom jeg ikke fulgte oppgaven så godt som jeg skulle ha gjort.

  3. Det er dårlig gjort. De burde ikke prøve å lure elevene på denne måten. Regner med at mange ikke har fått det med seg.

    8744936[/snapback]

     

    Det gule arket er jo uansett stemplet med skolens stempel.

    8744947[/snapback]

     

    tror han hinter til at teksten til oppg. 3 var ironisk eller ikke.

     

    Jeg skrev selv den oppgaven, og utdypte i hytt og hel**** at den var ironsik :p

    Håper jeg traff midt på spikeren :D

     

    EDIT: btw, mitt gule ark er ikke stemplet? :hmm:

    8744972[/snapback]

     

    hehe, ja oppdaga det etterpå at det var det han mente. Redigerte svaret mitt i stad og sa at det var visst kladdearket jeg tenkte på. Det gule arket har vært stemplet på tentamen og sånt.

  4. Ja, er kjempebra at jeg får help! Men jeg henger ikke helt med på hva jeg skal gjøre.

     

    Hårek: var den filen til meg?

     

    Har Prøvd litt med GetDataBack (prøveversjon). Den har brukt fire timer, men det ser ut til at den har funnet alle mappene/filene. Noen som vet om filene mister kvalitet hvis man prøver å redde de ut fra en harddisk? Kan ikke prøve å få ut alle filene nå, ettersom jeg ikke har nok plass på maskinen.

     

    Kan til og med spille av sanger fra den "ødelagte" harddisken via GetDataBack. Sjekket hva det kostet for den ordentlige versjonen hvor jeg kan får ut alle filene, og det var på ca 600 kr..

     

    post-83268-1166285653_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...