Gå til innhold

Kopijeger

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kopijeger

  1. Dette er noe som burde gjøres oftere! Hvis det blir skikkelig gjort vil det gjøre mye for stemningen. Spill som det allerede nevnte Metro 2033 og Stalker-serien har simpelthen et mye mer troverdig miljø når figurene snakker russisk i stedet for engelsk med tåpelig liksomrussisk aksent. Opplevelsen av å spille Witcher-spillene heves også i mine øyne av å ha polske stemmer.

    • Liker 1
  2. Levines utsagn virker noe hykleriske tatt i betraktning hvordan Bioshock ofte fratar spilleren kontroll. Det beste eksempelet er kanskje konfrontasjonen med Andrew Ryan: selv om det er begrunnet i historien hvorfor du er tvunget til å adlyde ordre fra ham, så er det ikke til å komme forbi at de kunne gjort det hele annerledes: kanskje Jack har tilegnet seg tilstrekkelig viljestyrke til å trosse Ryan, eller man kan unngå Ryan fullstendig og finne en annen vei videre. Å klandre spilleren for å blindt adlyde alle instrukser et spill gir klinger hult når spillskaperne har utformet scenariet slik at det bare er én vei fremover.

    • Liker 2
  3. Deler til selvbygg ankom i dag og jeg trodde jeg hadde montert alt riktig. Uten forvarsel sviktet strømmen mens jeg holdt på med å installere Windows, og forsøk på å starte på nytt førte til at den slå seg av igjen mye tidligere, vanligvis et par sekunder etter oppstart eller når den forsøker å laste operativsystemet. Hvis jeg lar den stå avslått en stund og så slår den på kan jeg komme meg inn i Windows, men så slår den seg av igjen og mønsteret gjentar seg. Jeg har sjekket alle tilkoblinger og alle viftene går når maskinen er slått på, så jeg vet ikke hva det kan være som forårsaker dette.

     

    Dette er komponentene jeg har:

    https://prisguiden.no/profil/lister/119288

  4. Jeg var kanskje litt uklar, men poenget er at oppsettet skulle være tilnærmet identisk med det i første post bortsett fra skjermkortet. Det var som nevnt snakk om ny PC, ikke en oppgradering. Og jeg er klar over at det stadig vekk kommer nye og kraftigere deler, men det er nå engang slik min gamle stasjonære har gitt opp ånden og jeg heller vil investere i en ny.

     

    Uansett, min foreløpige liste:

    https://prisguiden.no/profil/lister/119288

  5. Er interessert i oppsettet på førstesiden her. Har tenkt å bruke opptil 10 000,- på ny PC (kun kabinett og interne komponenter, skjerm og høyttalere og slikt har jeg fra før). På dustinhome har jeg satt opp en handlekurv hvor jeg har byttet ut skjermkortet med dette. Summen inkludert frakt blir like under 8900,-, men jeg lurer på om jeg kommer til å trenge en kraftigere strømforsyning med dette skjermkortet.

     

    Jeg lurer også på om dere kan anbefale oppgraderinger av andre deler som vil holde seg innenfor mitt budsjett (kan også gå litt over). Jeg er interessert i SSD, men velger å følge anbefalingen om å vente til den nye generasjonen kommer på markedet.

  6. Hva mener du med "fullstendig unødvendig"? Bare at forskjellen er for liten til at det er hensiktsmessig å ofre den ekstra plassen, eller at maskinvaren simpelthen ikke er i stand til å dra nytte av de ekstra dataene i FLAC-formatet sammenlignet med f.eks. 320 kbps MP3? Jeg er interessert i S9 fordi anmeldelser har fremhevet at den har veldig god lyd og fordi den støtter FLAC fra leverandørens side. Hva ville i tilfelle maksimal "utnyttbar" filkvalitet være? Igjen takk for svar.

  7. Hva slags hodetelefoner kan du anbefale til en C9? Jeg er interessert i å skaffe en for å spille av FLAC-filer, og ville følgelig være interessert i et par som kan gjengi lyden skikkelig uten å gå for langt i den andre retningen og bruke altfor mye penger på hodetelefoner som spilleren ikke kan yte rettferdighet.

     

    Fra før har jeg et par Sennheiser PX 100 innkjøpt til en Creative Zen Vision:M. Jeg funderer på HD 550 fra samme produsent som har fått topp karakter hos Lyd og Bilde og som i følge prisguiden kan fås fra Dustin Home for 819 kroner. Finnes det mer kostnadseffektive alternativer? På forhånd takk for svar.

  8. Noen kjenner kanskje allerede til tegneserien Darths & Droids (http://www.darthsanddroids.net/), som kort fortalt gjenforteller Star Wars-filmene som en rollespillkampanje fra en fiktiv verden hvor Star Wars ikke finnes, og det hele er illustrert med skjermbilder hentet fra filmene. Dette er altså i samme leia som Dungeon Master of the Rings (http://www.shamusyoung.com/twentysidedtale/?p=612). En av de som står bak er David Morgan-Mar, skaperen av Irregular Webcomic (www.irregularwebcomic.net).

     

    Grunnen til at jeg poster her er at det er ulike prosjekter på gang med å oversette tegneserien til ulike språk. Jeg selv (under pseudonymet Fjompenisse) og en som kaller seg Runefurb er for tiden de eneste aktive oversetterne. For å få gjenstående oversettelser trykket kreves det at en tredje leser korrektur og godkjenner den, og det er nettopp en slik tredjeperson vi i dette øyeblikk mangler.

     

    Hvis noen som leser dette skulle være interessert i å bidra med korrekturlesing (det er ikke mye tekst i hver episode, så det blir ikke en veldig stor jobb) eller endog oversettelser, så hadde det vært fint om dere ga lyd fra dere. Vi holder til i seriens oversettelsesforum (http://www.irregularwebcomic.net/draakslair/viewforum.php?f=18), i tråden "Norwegian translations - discussion".

  9. Å spille som tysker under operasjon barbarossa (invasjonen av Russland 22. juni 1941) hadde vært morsomt.

     

    Nettopp, det er dette de burde lage. Et CoD der du spiller for aksemaktene, hvor du f.eks deltar på tysk side som fallskjermjeger under invasjonen av Kreta, kommer ut for de trege, men tungt pansrede og kraftig bestykkede franske stridsvognene under invasjonen sommeren 1940, kamper på slettene i Sovjet, forsvaret av Seelow-høydene øst for Berlin (mengder av sovjetisk artilleri regner på stillingene) osv. Som italiener deltar du i Nord-Afrika og under forsvaret av Sicilia og fastlandet, og som finne knuser du en motti full av stalinister under vinterkrigen og rykker frem til Petrozavodsk under fortsettelseskrigen.

     

    Hvis dette gjøres riktig ville det blitt et kjempespill.

  10. For en tid tilbake sa min gamle maskin takk for seg, den gikk i svart og det var ikke mulig å få liv i den. Jeg trodde først det skyldtes at strømforsyningen hadde gitt opp ånden, da jeg har hatt slike problemer før og "symptomene" lignet. Men etter å ha byttet strømforsyning var det fremdeles ikke mulig å få den slått på. Kjøleviften på prosessoren går, og DVD-spilleren lar seg åpne og lukke, men det kommer fremdeles ikke noe på skjermen, som for øvrig lyser som den skal. Jeg heller til den forklaringen at det er harddisken som er gåen, men det som gjør meg usikker er følgende: burde ikke BIOS starte opp og vises på skjermen selv om harddisken ikke virker? Dette er kanskje et naivt spørsmål, men jeg vil gjerne få klarhet i dette før jeg eventuelt anskaffer ny harddisk. Hovedkortet er noen år gammelt, et ECS KS75A med standard BIOS.

  11. Noen gamle spill som hadde artige og uvanlige våpen:

     

    Hexen: Hvis du spilte som prest var det sterkeste våpenet du kunne ha en stav som sendte ut en gjeng skrømt som rev i stykker alle fiender i nærheten.

     

    Rise of the Triad hadde en mengde: rakettkaster som sendte ut fem varmesøkende raketter på en gang, en annen som sendte ut vegg av flammer som raskt for fremover og brente opp fiender på et øyeblikk, powerup som midlertidig skapte deg om til en gud som kunne fordampe fiender gjennom å sende ut en lysende, målsøkende kule, en annen som skapte deg om til en hund som kunne få fiender til å eksplodere bare gjennom bjeffing og uling.

     

    Requiem: Avenging Angel hadde morsomme spesialkrefter, hvor man kunne gjøre fiender om til saltstøtter eller få dem til å eksplodere gjennom å koke blodet deres.

×
×
  • Opprett ny...