Gå til innhold

Lord_Linus

Medlemmer
  • Innlegg

    1 844
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lord_Linus

  1. 1. I OS X så har vi noe som heter aktivitetsmonitor. Den finner du i Verktøymappen(programmer->Verktøy) eller ved å klikke på forstørrelsesglasset oppi høyre hjørne og skrive inn aktivitetsmonitor.

     

    2. Høyre-klikk finnes på mac, men det er slått av som default. Gå til systemvalg->mus for å slå det på.

     

    Systemfiler/register er godt gjemt, og det er like greit, for du har ingen behov for å rote rundt med det på mac. Synes selv det var uvandt i starten, men nå i dag så tenker jeg ikke noe mer på det og bruker heller tiden på andre produktive ting.

    • Liker 1
  2. Jeg ville kikket på denne:

    http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=610589

    Dårligst skjermkort av alle nevnt hittil.

    Tja, mulig den er dårligst på papiret, men ytelsen på Geforce GT420 ligger mellom Geforce 330 og 335. Dog blir det litt vanskelig å sammenligne helt siden arkitekturen på GT420 er helt ny og er relatert fermi arkitekturen. Det er også store sjanser for at hastigheten vil øke med fremtidige driver versjoner.

     

    Denne versjonen av 5742G har i5, og den CPUen slår knock-out på alle de andre CPUene nevnt i denne tråden. Så hvis trådstarter er opptatt av å få en maskinen med en ganske rask og fremtidsrettet prosessor som også er snill mtp batterilevetiden, et greit skjermkort som støtter DX11 og morgendagens spill, så er 5742G den maskinen han bør kjøpe. AMD P520 lever på nivå med en halvdårlig C2D CPU. Styr unna!

  3. Hei,

     

    Det virker ikke som du har behandlet denne maskinen særlig pent.

     

    1. Når man bøyer skjermen lengre bakover med makt enn det den er laget for så får du slike sprekke du ser på et av bildene dine. Hvorfor gjør man noe sånt? Ville du gjort det med en bildør? Neppe. BRUKERFEIL!

     

    2. På de to andre bildene så ser det ut som om for meg at du har prøvd å brekke opp maskinen med et skrujern fra siden. Skadene i plastikken på siden bærer preg av det, samt at du har en sprekk i chassis mellom tastebrett og skjermfeste som bekrefter dette ytterligere.(godt ikke multicom har sett dette).

     

    3. Det med ladekontakten ser veldig merkelig ut. En slik skade kan ikke oppstå under frakt så sant ikke pakken har fått seg en sikkelig trøkk noe denne trolig ikke har. Om multicom hadde forårsaket skaden på kontakten så tror jeg de hadde tatt dette på sin kappe og ikke prøvd å snike seg unna. Sannsynligvis en skade du har påført selv, som du prøver å dytte over på leverandør.

     

    4. Du har 2 års reklamasjon på batteriet, du har hatt maskinen din i to år og batteriet fungerer fremdeles, tror ikke du har noe å hente her.

    At multicom har brukt lang tid på saken din er dessverre beklagelig og er en helt annen sak en skadene på maskinen din.

    • Liker 1
  4. Når det kommer til Flash så er det da ikke noen grunn for å blokkere den totalt, om man ønsker Flash så bør man kunne skru på flash, om man ikke bruker det så bør man bare kunne skru det av. Da får man både i pose og sekk, man får batteri om man er på jakt etter det og man får "internet slik det er" om man vil det.

     

    Dette maset om promotering av HTML5 er jeg også skeptisk til. Grunnen til at Jobs blokkerer Flash er pga at han ønsker stålkontroll. Flash har faktisk vert med på å drive utviklingen av nettet fremover. De har alltid peilet ut kursen og så har HTML kommet etter.

     

    Tror du har misforstått litt jeg.... HTML 5 er åpen standard, som alle og ingen bestemmer over. Mens flash er en propitær og LÅST standard som kontrolleres av ET selskap, nemlig Adobe. Og da blir det kanskje litt dumt å fortrekke at ET selskap skal stakke ut kursen videre for internett?

     

    Steve Jobs har skrevet et åpent brev om HTML5 og flash, jeg foreslår at du leser det så forstår du kanskje litt mer:

    http://www.apple.com/hotnews/thoughts-on-flash/

  5. Kjære Ole-A.

     

    For meg så virker det som om du har tatt deg vann over hode. Å drive en butikk krever mer enn en tube med ungdomlig pågangsmot og et reservoar med ydmykhet.

     

    Å starte en bedrift krever kunnskap og erfaring. For meg så virker det som om du ikke har noen av delene, selv om du er villig til å lære og har jobbet på McDonalds. Skal du starte en bedrift i 2010 så bør du minst ha 100k som gjør det mulig å starte et AS. Fordelene ved et AS er du sikkert klar over.

     

    Men mest av alt, se på hvem du skal kjempe med. Norges største nettbutikker spiser sånne som deg til frokost.

    Bare det at du går ut å forteller hvilke produsenter du snakker med og som du har inngått avtale med forteller meg at du ikke er den salteste nøtten i skålen.

     

    Andre nettbutikker kan bruke denne informasjonen som du har lagt ut og ha de samme produktene på lager lenge før du i det hele tatt har fått registrert domene. Med andre ord, hele ditt kundegrunnlag er borte, og du vil bli sittende med masse varer du aldri får solgt og er praktisk talt konk før du har solgt så mye som en nippel.

     

    Fullfør videregående, ta deg noen år på BI og skaff deg en jobb i en nettbutikk og få deg litt erfaring før du igjen begir deg ut vannavkjølte eventyr. Du er bare 18 og har hele livet foran deg, ikke ødlegg ditt og andres liv før du har kommet deg sikkelig ut av blokkene.

  6. Angry_norwegian: Og poenget med å kverulere over et par setningsfeil i en ellers bra anmeldelse er ?

    Jeg kverulerer ikke, jeg påpeker grove feil som ikke burde være der. Språket er og var elendig i denne artikkelen.

    Poenget er at hw.no+søstersider bør få en høyere språklig standard på artiklene. De behøver ikke være doktorgradsavhandlinger i rettskrivning, men bortimot korrekt norsk hadde vært hyggelig.

     

    Kan ikke du bare finne deg annet sted å lese dine spillanmeldser? Sure oppgulp som du kommer med klarer vi oss fint uten, særlig når det snakk om marginale skrivefeil, testeren får frem budskapet, og det holder for de fleste av oss.

     

    Siden du er så opptatt at 100% korrekt norsk, hvorfor ikke skrive et par spillanmeldser selv? Det kan sikkert la seg ordne.

  7. Det er kjedelig når slike skader oppstår. Dessverre så er det slik at en laptop skjerm ikke knuser/sprekker/punkterer av seg selv.

     

    Jeg synes du kan skrive om topicen da dette IKKE er en helt utrolig historie om tidenes verste kundeservice. Tvert i mot. Dere får akkurat den kundebehandlingen som alle andre får som prøver å kjøre en knust/spruket/punktert-laptop skjerm på garanti og hevder at den har stått stille hele tiden og at det har skjedd sånn uten videre. Tipper både elprice og Acer har hørt den historien før.

  8. Garantien for produktet fra produsent gjelder uansett om produktet er gråimportert eller ei.

     

    Det er produsenten selv som avgjør om de vil dekke garantien på gråimporterte produkter eller ikke, i dette tilfellet så gjør de det ikke og går derfor ut med en advarsel til kundene! Siden Netshop velger å ta dem inn bakveien og ikke inn via offiselle kanaler, må netshop selv stå for garantien/reklamasjonen og dekke eventuelle reperasjonskostnader hvis noe skulle skje med produktet.

×
×
  • Opprett ny...