Gå til innhold

Jowy

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jowy

  1. Jeg fikk jobbtilbud denne uka og har både asiatisk fornavn og etternavn etter et halvt år med jobbsøking. Så navnet ditt vil ikke alltid ha en påvirkning for om du får jobb eller ikke.

     

     

     

    For å ikke snakke om at jeg møter opp for å se om det er mulig å snakke med butikksjefen. Noen gang går det, men meste parten blir jeg sendt tilbake og får "du bør sende det over email", noe som er greit men betyr ikke jeg ikke setter inn timer og bryet til å skaffe meg jobb.

     

    Tror det er bedre om du ringer eller sender mail om du har konkrete spørsmål om stillingen enn å komme til butikken uanmeldt og vil snakke med sjefen. For i et jobbintervju eller over email har de da tid til å forberede seg, mens når de er i butikken er de sikkert opptatt. 

     

     

     

    Jo når jeg får spørsmål hver gang hvor jeg er fra og ingen av mine andre venner som er norske blir spurt det synes du ikke det er litt på kanten? hva får de til å tro jeg ikke er norskfødt? 

     

    Samme her, jeg har fått det spørsmålet noen få ganger men ganske sjeldent. 

     

    Uansett du må bare stå på, jeg har vært på 3 intervjuer på en dag ifjor noen ganger 2 intervjuer samme dag. Det kreves innsats, men det var veldig givende til slutt da jeg fikk jobbtilbud på den første stillingen som jeg var for første gang veldig interessert i.

     

     

     

    Gjennom disse årene har jeg stått på og søkt og søkt og søkt og ikke noe jobb. Av de ca 100 søknadene ble jeg kalt inn på intervju til kanskje 10.

     

    Du bør nok skrive litt om på CV og søknad dersom det er vansker med å få innkallelse til jobbintervju.

  2. Jeg har søkt lenge etter en bra bærbar som passer for lommeboka, i den anledning kom jeg over dette utrolige tilbudet. Prisen på totalen er rundt 4700. Problemet er midlertidig at det står ikke barebook på den bestillingen. Så rent teoretisk... tror dere at jeg hadde fått den laptopen, eller hadde Komplett sendt delene hver for seg? Det som gjør at jeg stusser, er at navnet på produktet er jo Komplett Notebook S270.

     

    Hehe, er egentlig bare fryktelig nesgjerrig på om jeg hadde fått meg fin laptop til en slik billig peng!

    post-82839-1138721634_thumb.jpg

  3. Kort sagt: jeg har det sånn her på den nye harddisken min --->utennavn25jb.th.jpg

     

    men slik vil jeg at den skal være ---> utennavn35bj.th.jpg

     

     

     

    Altså, jeg ønsker at e:\ skal ikke være en "musikkmappe". Jeg bruker winxp og vet igrunn ikke hvilke andre info dere trenger å vite.

     

    Kan noen få til dette, fordi Komplett kan ikke hjelpe meg her.

     

    Takk på forhånd,

×
×
  • Opprett ny...