Gå til innhold

Trollis

Medlemmer
  • Innlegg

    157
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Trollis

  1. Spesifikasjoner er uvesentlig i den forstand at om brukeren får gjort det han skal på en god måte og er fornøyd så er det alt som betyr noe. Dette har Apple skjønt og de snakker et språk som vi vanlige folk forstår, og de selger et produkt som vi vanlige folk kan bruke. De tullingene som mener at folk skal sammenligne spesifikasjoner opp og ned er helt på bærtur. PRØV produktet før du kjøper det, er DU fornøyd så kjøp det! Med et Apple produkt blir vi vanlige folk fornøyd, med et Android produkt blir også nerder (kanskje)fornøyd. Det finnes ikke et produkt som er perfekt for alle, deal with it!

  2. Jeg er dritlei mediadekningen som TV2 og Nettavisen kjører rundt Petter Stordalen. Faen meg flere dager i strekk har de bryllupet øverst på sidene sine. La oss slippe å se trynet deres på en stund, disse agurk journalistene har ingenting bedre å skrive om. Og ansvarlig redaktør skulle ha fått sparken på dagen, helt tragisk nyhetsfokus. Det skjer mye annet i Norge og Verden som er viktigere enn dette tullet. La de feire i stillhet og la oss slippe å se de.

    • Liker 1
  3. "– Vi jobber veldig hardt med å prøve å kombinere de to tingene, så folk kan kjøre dedikerte servere men samtidig delta i fellesskapet konsollspillere har gleden av."

     

    Skjønner de ikke at PC spillere ikke vil ha dette? Får mye bedre fellesskap av å spille på den samme serveren 1000000 ganger. Trenger ikke noe lobby piss. Gi oss dedikerte servere så klarer vi resten selv.

    STFU, sier jeg bare. Du er ikke representant for alle PC spillerne.

     

    Det er ikke noe problem med måten MW2 håndterer servere. Jeg finner hele tiden noen å spille med, uansett hvilken modus jeg ønsker å spille på. Problemet er at når jeg ikke er ute etter casual gaming, med litt mer seriøs gaming, som mange (mange, ikke alle) er ute etter så har jeg ikke muligheten til å starte/joine en dedicated server.

    Og så vidt jeg ser så er det nettopp det som de prøver å få til:

     

    "We're working very hard to marry those two things, so people can run dedicated servers and also participate in the communal experience the console players get to have, given they're all on first-party servers."

     

    Jeg tolker dette som at du har muligheten til både å joine en dedicated server, og å kunne bare joine en server, MW2 style. Egentlig hva mange ønsket seg for MW2, en blanding av casual gaming og hardcore gaming, alt ettersom hva man føler for.

     

    Om jeg feiltolker dette vil vel tiden vise, men det er hva jeg oppfatter utsagnet som.

     

    STFU tilbake din frekke dott, alle har lov å uttale seg og kanskje din mening heller ikke er forenelig med det de fleste mener. Det ER et stort problem at man ikke kan kontrollere hvilket kart man vil spille. Man kan ikke blokkere kart man ikke liker, så dersom man sitter og venter på å joine et bra kart så plutelig i siste sekund byttes kartet til noe man ikke vil spille. Dersom du går ut av gjeldende server og prøver å joine på ny havner du som regel tilbake på samme skit kart som du prøvde å forlate. Det er utrolig frustrerende og gjorde at jeg ikke giddet mer. Akkurat nå venter jeg på update, dersom update ikke blir bra skal jeg male hele spillpakken til støv og sende den tilbake til utvikler.

  4. Jeg har to 1 år gamle kjappe maskiner, i den ene har jeg 2xOCZ Vertex i RAID 0. I den andre har jeg den nye Intel 80GB X25G2 SSD disken. Intel er alikevel en mye kjappere systemdisk på grunn av ekstrem høy IO ytelse. Derfor har bare en ting å si, kjøp KUN Intel SSD disker. Foreløpig er de IO kongen på haugen og ingen andre kan måle seg.

  5. Når konkurrentene lanserer mobiler med mer enn dobbelt så rask prosessor er maskinvaren tragisk. Det står jeg fortsatt ved.

     

    "Men Android er såpass spennende og utvikler seg såpass raskt at jeg klarer ikke la være å bli revet med :D"

    Hallo mann, jeg har ikke kritisert Android men utelukkende HTC Hero.

     

    Er veldig interessert i å få vite hvilken telefon som har en dobbelt så rask prosessor som Qualcomm 528MHz prosessoren som sitter i Hero.

     

    Har aldri sagt at du kritiserer Android.. :S Dog hvis du først kritiserer Hero for dårlig maskinvare må nesten HTC Magic og resten av Android telefonene også gå inn i kategorien din med "tragisk maskinvare"

     

    "Er veldig interessert i å få vite hvilken telefon som har en dobbelt så rask prosessor som Qualcomm 528MHz prosessoren som sitter i Hero."

     

    http://www.anandtech.com/gadgets/showdoc.aspx?i=3595&p=1

     

    Palm Pre og iPhone 3GS har en ny generasjon prosessor.

  6. Det var ikke mye ubevisst, men 110% med overlegg at jeg gjentok fy ordet evneveik, det var mer passende enn noensinne når du gjentatte ganger prøver å vri det til at jeg startet hele greia. Jeg driter i om jeg får advarsel for å forsvare meg selv.

     

    Når noen kaller min kommentar for håpløs er det starten på et personangrep. Og når andre følger opp i samme spor så er personangrepet en realitet, UTELUKKE DERFOR svarte med samme mynt.

     

    Neste gang får dere lære dere å argumentere, ikke kalle en kommentar håpløs fordi dere er uenig. Det viser bare at enkelte ikke har argumenter.

  7. Nei, enhver form for personangrep er selvfølgelig unødvendig, men det er også en aggressiv tone når man debatterer, så jeg kan nesten forstå at den lille glippen fra Trollis kom. Om noen kaller mine innlegg håpløse og sier de blir irritert av det jeg skriver, så vil jeg også føle meg provosert og føle for å svare med sterkere lut. Om alle bruker fakta og argumenter istedenfor å kalle innlegg og personer håpløse, så går det straks bedre :)

    Jeg er enig i det meste du skriver her :) Imidlertid var mitt inntrykk av at provokasjonene startet med Trollis sin bombastiske og lite gjennomtenkte påstand om at "alle jo må innrømme at maskinvaren i Hero er tragisk". Det er jo selvsagt ikke riktig at alle må innrømme dette. Folk skal ha lov til å mene akkurat det de vil uten å "måtte" mene noe som helst. Noen synes Hero yter bra i forhold til sine forventninger. Andre stiller veldig mye høyere krav. Når man i tillegg blir kalt evneveik og håpløs dersom man er uenig med nevnte meningsinnehaver havner totalen under kategorien dårlig argumentasjonsteknikk.

     

    Hallo, du må jo nesten være evneveik når du gjentatte ganger ikke ser hvem som først tok ordet håpløs i sin munn. Hvor mange ganger skal du forsøke å antyde at det hele startet med meg? Hvem var det først som reagerte så sterkt på min mening og ikke kunne respektere den?

     

    Trollis troller ikke, han debatterer. Derimot er det noen som bedriver frekkheter med tilhørende spamming og ikke bidrar til debatten, eller hva sier du Thhe?

     

    Uansett har det vært interessant å lese debatten så langt. Selv vil jeg ikke vurdere Android før vi ser push notifications, større utvalg i Android Market og kjappere maskinvare i telefonene. Minstekravet jeg stiller til en telefon i dag er at den kan kjøre IM i to dager i strekk på én opplading, laste Amobil.no på ca. 5 sekunder og være såpass populær at store aktører utvikler programmer til den. Her faller Android foreløpig igjennom.

     

    Min Hero varer lett to dager hvis alt jeg gjør med den er å kjøre Google talk :) I tillegg kan jeg lett laste inn Amobil.no på under 5 sekunder hvis jeg bruker Opera Mini. Sist, men ikke minst er Android definitivt den mobile plattformen som øker mest i popularitet, og jeg vil påstå at det er mer fristende for en utvikler å utvikle programmer til Android en eksempelvis iPhone, da Google ikke lager et helvete for en hver utvikler som prøver å lage noe spennende.

     

    Nå skal ikke jeg forsvare Android eller Hero til det uendelige ettersom jeg definitivt ser mangler også. Men Android er såpass spennende og utvikler seg såpass raskt at jeg klarer ikke la være å bli revet med :D

     

    Hvorvidt Trollis troller eller debatterer kan sikkert diskuteres opp og ned. Jeg ble bare provosert over hans bastante utsagn. Men det er nå slik.

     

    Når konkurrentene lanserer mobiler med mer enn dobbelt så rask prosessor er maskinvaren tragisk. Det står jeg fortsatt ved.

     

    "Men Android er såpass spennende og utvikler seg såpass raskt at jeg klarer ikke la være å bli revet med :D"

    Hallo mann, jeg har ikke kritisert Android men utelukkende HTC Hero.

  8. Skrev ikke at vi ikke kommer til å ARM11 i mobiltelefoner, men vi kommer ikke til å se ARM11 i denne(øvre) klassen. Og det vil snart bli programmer som bare kan brukes på ny generasjon telefoner, det er helt uunngåelig og utenkelig at utvikling skulle stanse opp og basere seg på ARM11 i flere år til. Dette gjelder både AppStore og Market.

     

    Ja jeg kritiserer gjerne Apple med sin iPhone 3GS for å ikke kunne spille av HD materiale. Men det handler ikke om at prosessoren er for dårlig, men at Apple er så utrolig sææære. Men HTC Hero med ARM CortexA8 prosessor hadde vært en herlig kombinasjon som ville kunne gjøre det uten problem.

  9. Skrev ikke noe ulogisk der, men uansett hva er ulogisk med å påpeke at HTC selger samme prosessor i 3år uten å fornye seg på det området? Tenk hvis Intel eller AMD hadde gjort det samme i PC verden? Eller tenk hvis Apple hadde lansert 3GS uten bedre prosessor, men fortsatt brukt 3år gammel teknologi. Selvfølgelig går det ut over opplevelsen.

    Tror du har misforstått ganske kraftig. I telefoner og annet småelektronikk er det IKKE vanlig å skifte prosessor og HW for hver utgave, eller særlig ofte for den saks skyld. At en prosessor innenfor mobiltelefoni er 3 år gammel trenger overhodet ikke å bety at den er utdatert eller ikke henger med lenger. Du har tydeligvis hengt deg fullstendig opp i rene papirspecs og det virker som om du ei heller har testet i praksis det du snakker om. Selv om feks. Iphone nå har kommet med en nyere 3GS utgave betyr ikke det at den forrige utgaven er fullstendig utdatert og gir en dårlig brukeropplevelse, selv om den har noe eldre HW.

    Som sagt, det er innlysende at telefoner blir bedre i fremtiden men det betyr ikke at dagens telefoner er dårlige. :no: Selvsagt kunne HTC ha dyttet inn HW med helt topp-spesifikasjoner, men da hadde de priset seg selv ut av markedet og trolig kun solgt noen få eksemplarer til svært spesielt interesserte som deg.

    Så hvorfor diskuterer jeg med deg selv om det ikke er min sak? Fordi det er morsomt å se hvordan dere reagerer så sterkt på å forsvare noe som ikke er verd å forsvare, det er jo bare en gjenstad som du ringer med.
    Man kan jo selv trekke konklusjonen om hvem som egentlig reagerer sterkt her. At du går til det skritt å ty til personangrep for å forsvare noe som du, ifølge deg selv, ikke anser som viktig i det hele tatt, sier det meste. :thumbdown:

     

    Ingenting av dette er viktig, men det er vi jo alle enig om allerede. Men det meste du sier er direkte forvregning av fakta. HTC Hero har en udatert prosessor og om 3-6. mnd. er det ingen som bruker den i en telefon til 4-5000,- kr. Ny prosessor er som sagt allerede tatt i bruk av minst 2 sterke konkurrenter, tror du virkelig HTC tørr å melke den kua en gang til? Svaret er nei.

     

    "da hadde de priset seg selv ut av markedet og trolig kun solgt noen få eksemplarer til svært spesielt interesserte som deg."

     

    Ehh, vet du egentlig hva produksjonskostnadene ligger på for slike telefoner, det virker ikke slik nei. 1200-1800,- kr er det vanlige om du sjekker litt fakta. 15-200kr fra eller til betyr ingenting i denne sammenhengen for salget av telefonen. Nå ser vi helt tydelig hvem som prater tøv.

     

    "spesielt interesserte som deg"

    Det var neppe ment som noe positivt fra din side, mer jeg velger å ta det som et pluss. Personangrep ser ut til å være mer rettet mot meg fordi at jeg tørr å presentere fakta. Det er tydelig at Hero ligger noen så nært til hjertet at de ikke tåler å høre sannheten, selv om jeg gjentatte ganger har sagt at Hero er en bra telefonen, og at den fortjener karakter 5 av 6.

     

    Vi kan snakkes om 6. mnd. så skal vi se hvem som fikk rett, ARM11 blir IKKE å se i flere telefoner i denne klassen. ARM11 har gjort jobben sin i flere år men er nå "passee".

  10. "Det er ikke noe poeng for meg å fortsette debatten med deg"

     

    Hvorfor fortsetter du da?

     

    "jeg har gått tilbake og sett over dagens innlegg. Jeg tror du bør gjøre det samme. Da vil du oppdage at du startet denne utingen i denne diskusjonen"

     

    Gå lenger opp og du ser at ikke jeg startet dette "tøvet".

     

    "Innholdet i det første avsnittet alene ditt forklarer hvorfor. Det er fullt av ulogiske slutninger"

     

    Skrev ikke noe ulogisk der, men uansett hva er ulogisk med å påpeke at HTC selger samme prosessor i 3år uten å fornye seg på det området? Tenk hvis Intel eller AMD hadde gjort det samme i PC verden? Eller tenk hvis Apple hadde lansert 3GS uten bedre prosessor, men fortsatt brukt 3år gammel teknologi. Selvfølgelig går det ut over opplevelsen.

     

    Det er helt logisk å kritisere HTC for å spare $25, det er ren grådighet og/eller dumskap. Og om 6.mnd. kommer de til å selge deg en telefon som heter "Der lurte vi deg" og som du gledelig betaler 4-5000kr for. Bare for å få muligheter som burde ha vært i Hero.

     

    Så hvorfor diskuterer jeg med deg selv om det ikke er min sak? Fordi det er morsomt å se hvordan dere reagerer så sterkt på å forsvare noe som ikke er verd å forsvare, det er jo bare en gjenstad som du ringer med. Og det er god underholdning å lese kommentarer som: "Etter det jeg har fått med meg er telefonen hastighetsmessig like bra eller bedre enn alt annet på markedet pr. idag. Dette er også min egen oppfatning etter såvidt å ha testet telefonen".

  11. I følge retorikken din, trollis, er du misfornøyd med mer eller mindre alle enheter på markedet i dag. Det hjelper heller ikke din sak å benytte usaklige nedlatende personkarakteristikker om alle som er uenige med deg.

     

    Hero fyller alle behovene jeg har og jeg er meget fornøyd med den.

     

    Hjelper ikke min sak? Dette er ikke på noen måte min sak, kjøp hva dere vil. Om dere er fornøyd med 3 år gammel maskinvare som er utdatert allerede ved fabrikkdøra så gjør det og vær glad. Og om du Torbjørn var så smart som du tror du er hadde du kanskje registrert at jeg ikke var den som startet nedlatende personkarakteristikker. Men det var selvfølgelig det smarteste du fant på å skrive.

     

    Ja det er lett for dere å gå i skyttergravene, men innerst inne må dere bare erkjenne at jeg har rett. HTC Hero har for dårlig maskinvare til å utnytte det fulle potensialet, vi snakker ikke om morgendagens teknologi, men vi snakker om noe som konkurrentene allerede har satt i produksjon (f.eks. Apple). Og jeg er helt sikker på at vi allerede om få måneder vil se konkurrenter som lanserer Android telefoner med moderne prosessor tilsvarende 3GS, og da vil alle dere som nå kverulerer si "å for en fantastisk telefon, og så mye bedre enn HTC Hero".

     

    HTC Hero er en bra telefon som fortjener karakteren 5, men burde vært lansert med det siste innen mobil prosessorteknologi og ville fått karakteren 6. Salgstallene ville da ha vært det dobbelte og til og med jeg ville kjøpt den.

  12. Til dere som elsker HTC Hero, det er jo bare å innrømme med en gang at maskinvaren er tragisk.

    Hæ?? Har du noen kilde på dette eller er det bare din personlige tøysete mening?

     

    Det er ikke noe tøysete mening, det er fakta. HTC bruker maskinvare som er 3 år gammel i Hero. I steden for å ta den småfrekke tonen kunne du fort få bekreftet dette ved å sjekke litt selv. Det er samme maskinvare som har vært veldig vanlig i andre smarttelefoner de siste årene. Blant annet brukt i iPhone Edge og 3G modellene.

     

    Operativsystemet fortjener noe bedre, gammel maskinvare er omtrent eneste årsaken til at Hero ikke slår iPhone 3GS ned i støvlene. Som sagt vent noen måneder å kjøp neste modell. Om Android parres med samme prosessor som iPhone 3GS lukter det HDMI utgang og 1080P støtte i neste HTC Android modell. DET blir fett, og da ryker iPhone 3GS rett ut vinduet. :)

    Etter det jeg har fått med meg er telefonen hastighetsmessig like bra eller bedre enn alt annet på markedet pr. idag. Dette er også min egen oppfatning etter såvidt å ha testet telefonen. Kan du utdype eksakt hva som gjør at HW er tragisk? Eller er dette kun myntet på det fakta at HW ikke er splitter nytt? Så lenge telefonen er like bra som alt annet kan man knappest kalle HW for tragisk. Hadde også gjerne sett at HW var oppgradert noe, men så lenge ytelsen er like bra som alt annet ser jeg ikke nøyaktig hva som er "tragisk"!?

     

    "men så lenge ytelsen er like bra som alt annet ser jeg ikke nøyaktig hva som er "tragisk"

    Hvilken ytelse er så bra, scrolle i menyen og starte audio spilleren? Hvorfor være fornøyd med å være like bra som alle andre. Dere må nesten være evneveik for å ikke forstå hvilke muligheter HTC Hero KUNNE hatt med dagens prosessorer kontra en som er 3år gammel. Tenk litt folkens før dere kaster dere i skyttergravene og fyrer løs.

     

    Følge muligheter kunne lett ha vært en realitet:

    Videopptak i 720P

    Videoavspilling i 1080P via HDMI

    Avansert og hurtig videoredigering

    Grunnlaget for en spillplattform i liket med det potensialet som nå ligger i iPhone 3GS

     

    Derfor sier jeg TENK hvor bra Hero KUNNE ha vært om HTC giddet å bruke $25 ekstra på telefonen. Jeg sier ikke at Hero er en treig telefonen, men den kunne ha vært sååå mye mer.

  13. Til dere som elsker HTC Hero, det er jo bare å innrømme med en gang at maskinvaren er tragisk. At operativsystemet er bra er det ingen tvil om. Nei spar pengene og vent på neste generasjon som sikkert bare er noen måneder unna.

     

    Dette er faktisk ukens, hvis ikke månedens mest håpløse kommentar. På hvilken måte er maskinvaren tragisk? Sjekk fakta først! Touch Pro 2 eksempelvis har samme prosessor og er lynrask. Sorry, men jeg blir skikkelig irritert.

     

    Du er månedens mest håpløse person. Tenk hvor mye bedre den kunne vært før du hisser deg opp. Den kunne slått alle andre telefoner ned i støvlene, men det gjør den ikke grunnet 3år gammel maskinvare. HTC tenkte de var smarte og ville spare noe som $25 i produksjonskostnader. Så ro deg ned.. Kjeft heller på HTC for å gjøre Hero til en nesten perfekt telefon, hvorfor kunne de ikke heller gjøre den helt perfekt? Feilslått grådighet er svaret.

  14. Til dere som elsker HTC Hero, det er jo bare å innrømme med en gang at maskinvaren er tragisk.

    Hæ?? Har du noen kilde på dette eller er det bare din personlige tøysete mening?

     

    Det er ikke noe tøysete mening, det er fakta. HTC bruker maskinvare som er 3 år gammel i Hero. I steden for å ta den småfrekke tonen kunne du fort få bekreftet dette ved å sjekke litt selv. Det er samme maskinvare som har vært veldig vanlig i andre smarttelefoner de siste årene. Blant annet brukt i iPhone Edge og 3G modellene.

     

    Operativsystemet fortjener noe bedre, gammel maskinvare er omtrent eneste årsaken til at Hero ikke slår iPhone 3GS ned i støvlene. Som sagt vent noen måneder å kjøp neste modell. Om Android parres med samme prosessor som iPhone 3GS lukter det HDMI utgang og 1080P støtte i neste HTC Android modell. DET blir fett, og da ryker iPhone 3GS rett ut vinduet. :)

  15. Dette er jo en ikke-sak. Man binder seg mot at man får noe ekstra - om det er en telefon eller billigere ringetid har jo ingen betydning. Man tvinges hverken til å kjøpe ny telefon eller få billigere ringetid - man velger selv om man vil ha det. Vil man ha det, får man binding. Vil man ikke ha binding får man heller ikke den ekstra ringetiden.

     

    Ser ikke et problem her, annet enn at folk gjerne vil ha alt så nært gratis som mulig uten å binde seg...

     

    Dette ER en vesentlig sak, du får egentlig ikke noe billigere tellerskritt enn konkurrentene. Det eneste som skjer er at et allerede uoversiktlig telemarked blir ENDA mer kaotisk. Og Netcom er ikke noe flink med å synliggjøre at du faktisk binder deg.

     

    Dette er rent bondefangeri!

  16. Dere som klager på batteritiden til 3G S, så tror jeg at batteriet lever bedre og bedre etterhvert som dere bruker det, spesielt hvis dere "kondisjonerer" batteriet og lar mobilen lade seg heeelt ut før dere lader den heeelt opp (da byttes vel det zigg-zagg tegnet ut med strømkontakt tegnet...). Og etter kanskje en ukes tid med god bruk og kondisjonering er batteritiden forhåpentligvis forbedret

     

    Moderne batterier av denne typen skal ikke lades helt ut, det gjelder BARE eldre typer batterier som fortsatt primært brukes i billig verktøy. Flere år siden slike var brukt i mobiler og bærbare maskiner. Håper alle slutter å spre slike myter som ikke lenger er relevant. Dersom man skal lagre batterier over lengre tid må de aldri lagres helt tomme da de kan ta skade av det. (Og de lagres helst litt kjølig) Batteriet trenger litt strøm for at den innebygde elektronikken skal kunne holde kontroll på batteriets tilstand.

     

    Men tror nok det stemmer at batteriet blir bedre etter noen ladinger, det er min erfaring også.

×
×
  • Opprett ny...