Gå til innhold

AltTrombone

Medlemmer
  • Innlegg

    116
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AltTrombone

  1. Nå på fredag kommer GRAW så da tenkte jeg å høre her om det er noen som vil spille Campain Coop på Live. Ja, for det er mulig? Det er så mye mer morro å spille gjennom Campain med andre. Slik som med PDZ. Det er derimot ikke like artig om den ene alt har rundet spillet. Derfor håper jeg å finne noen å spille det med på lanseringsdagen da spille er nytt for alle. Hvor mange kan spille coop egentlig? Håper noen har lyst til dette, det er nesten en nødvendighet at du er over 20 år. Blir så lei av alle disse unge som egentlig ikke er gamle nok til å spille spillet en gang. Tror jeg seriøst begynner å høre dårlig etter all den skrikingen i mitt venstre øre! :nei:

     

    Så kanskje man kan spille litt mer taktisk i stede for disse Rambostuntene?

  2. Battlefield er et rent online spill, mens Ghost Recon: AW er et singleplayer spil som er lagbasert med AI. ;)

    5697690[/snapback]

     

    Hmm... jeg var ikke helt tydelig der. Jeg mener.. Hva er forskjellen mellom Ghost Recon: AW til 360 og xbox?

    5697712[/snapback]

     

    Aah.. De er visst ganske så forskjellige... Lite sitat om forskjellene på GRAW til Xbox 360 og Xbox her:

    ...

    While many of you will be going Xbox 360-only when it comes to Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter, the astute already know that passing up the regular Xbox version of this high-tech shooter would be a mistake. No, this isn’t a port of the 360 version, so no, they are not the same game (by a snipey longshot), But yes, you’ll want to play them both if you own both systems.

    ...

     

    The Differences

     

    An informed gamer is a good gamer, so we always strive to keep our faithful on the cutting edge, and more importantly, help try and limit their number of dumb forum posts. With that said, readers: please don’t pop off in message boards about how Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter for the Xbox is the same as the Xbox 360 version “with worser (sic) graphics.” This couldn’t be further from the truth.

     

    First off, the two versions of Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter aren’t even developed on the same continents as one another. The Xbox 360 version is a North American (Red Storm)/European (Ubi Paris) collaborative, while Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter for the Xbox has been concocted in Asia by Ubisoft Shanghai.

    ...

    The similarities between these two games pretty much ends at the basic urban-style modern combat format and title

    ...

    We could go on and on. The multiplayer and single-player maps are different, the weapons aren’t the same, the graphic engines aren’t from the same lineage; Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter for the Xbox will undoubtedly be fresh, even to those that have already completed the Xbox 360 version

    ...

     

    Les hele --- HER ---

     

    Dr Peedee

    5698002[/snapback]

     

    Fader... kanskje jeg må avbestille Battlefield nå..

  3. Kjøpte Oblivion og Battlefield: MC til min vidunderlige 360 i dag. Dog lurte jeg lenge på om jeg skulle kjøpe Ghost Recon: AW i stede for Battlefield. Siden Ghost recon også kommer på Xbox og PS2, må vel det ha gjort til at 360 versjonen er begrensett? Eller er det helt ulike versjoner ute å går her? Om Ghost Recon på 360 er forskjellige fra xbox vurderer jeg å avbestille Battlefield.

  4. Etter den updaten jeg fikk i går over xbox live synes jeg spillene har fått lavere frames. Noen som har lagt merke til det samme?

    Har MS mulighet til å justere hastigheten på GPU/minne gjennom update?

    Er jo en del som har hatt en del feil med hardware så kanskje MS har gitt oss lavere hastighet?  :mad:

     

    Annen ting er Full Auto demoen virker som den har vertical sync på. Legger spesielt merke til det hvis jeg spiller i 1280x1024 på konsollen

    5695209[/snapback]

     

    Nope.. ikke lagt merke til det.. :hmm:

  5. Jeg har hitachi! Hører jo Xboxen, men ikke slik at det er plagsomt. PCen bråker mye mer. Xboxen har jo bare en jevn og sympatisk suselyd! :)

     

    Jeg tror de som klager slik over at xboxen bråker er mennesker som ikke får sove om natten når de hører noen gå utenfor på gaten eller hører andre lyder i huset. Eller kanskje lett blir irritert over andre som smatter når de spiser? Bevares. Det finnest mange av disse menneskene..ergo er det mange som vil irritere seg over xboxen også.

  6. Hva skjer egentlig når den "stopper" etter 5 min? Får du en feilmelding? Hos meg starter nemlig skjermspareren etter 5 min, og da blir bildet blitt mørkere. Og hvis man da tilfeldigvis trykker på B-knappen i den tro at man stopper skjermspareren, så bryter man også nedlastningen.

    5670628[/snapback]

     

    Det blir som regel brutt før skjermspareren kommer på. Melding om at den mistet connection eller ble avbrutt, men at jeg kan laste den ned igjen når jeg vil uten at det vil bli belastet økonomisk flere ganger..

  7. Trenger hjelp! Kommer nedlastingsprosentene deres automatisk på 5 % når dere laster ned demoer eller trailere på markedsplassen på xbox 360? Får så å bruke lang tid før den kommer til 6 %? Problemet er ikke at den aldri er på 1,2,3,4 % men at den etter 5 % stopper hvert 5 min og aldri har vært innom 1, 2, 3, 4 % Er dette tilfelle hos dere også? Går alle deres downloads rett til 5 %?

     

    Etter 5 min må jeg restarte hele downloaden.

    Før så satt jeg å restartet den hele tiden og fikk til slutt ned trailerene, men det tar rett og slett for lang tid å gjøre dette på demoer. Dette er et alvorlig problem for meg siden hele markedsplassen er for meg ubrukelig. Dog har ikke jeg giddet å bry meg så mye om dette problemet før nå. Er jo ikke lenge til Ghost Recon: AW demo kommer på markedet. Det er til opplysning INGEN problem å spille på Live. Blir aldri koblet av der. Heller ingen problemer med å laste ned trailere og annet dritt på min PC som bruker samme linje. Hva er problemet??

    5669052[/snapback]

     

     

    Alle downloads fra marketplace starter automatisk på 5% ja. Du sier at etter du har kommet til 6% så stopper nedlastingen hvert 5 minutt og må manuelt "dyttes" igang igjen?

    5669364[/snapback]

     

    Jepp! Må DYTTES i gang i gjen hvert 5 minutt. Minst!

     

    Hvorfor blir de ikke fornøyd med emnetittel på denne tråden? Forslag til hva jeg kan kalle tråden så de blir fornøyd?

  8. Trenger hjelp! Kommer nedlastingsprosentene deres automatisk på 5 % når dere laster ned demoer eller trailere på markedsplassen på xbox 360? Får så å bruke lang tid før den kommer til 6 %? Problemet er ikke at den aldri er på 1,2,3,4 % men at den etter 5 % stopper hvert 5 min og aldri har vært innom 1, 2, 3, 4 % Er dette tilfelle hos dere også? Går alle deres downloads rett til 5 %?

     

    Etter 5 min må jeg restarte hele downloaden.

    Før så satt jeg å restartet den hele tiden og fikk til slutt ned trailerene, men det tar rett og slett for lang tid å gjøre dette på demoer. Dette er et alvorlig problem for meg siden hele markedsplassen er for meg ubrukelig. Dog har ikke jeg giddet å bry meg så mye om dette problemet før nå. Er jo ikke lenge til Ghost Recon: AW demo kommer på markedet. Det er til opplysning INGEN problem å spille på Live. Blir aldri koblet av der. Heller ingen problemer med å laste ned trailere og annet dritt på min PC som bruker samme linje. Hva er problemet??

  9. Jeg så hær en dag at 360'n fikk bare 4 som karakter i bla. VG..

    Jeg vet faktisk ikke hva jeg skal si! Han Rune Fjeld Olsen kan ikke gi karakterer!!

     

    Han ga 4 grunnlag for spillene! Men såvidt jeg husker så ga han Gamecube-konsollen 6! Den kan jo ikke lese av DVD plater engang!!

     

     

    JEG BLIR SÅ IRRITERT!

    :(:(:(:(

    5599621[/snapback]

    Fordi GameCube var en spillkonsoll og ikke et multimediecenter. Xbox 360 er også en spillkonsoll med multimediefunksjoner som kan gjøre den til et multimediecenter. Men det kan meget godt hende at dette var noe anmelder ikke to med i sin omtale. Dessuten innbiller jeg meg at spilllaunchen til Xbox 360 var heller laber og at anmelder derfor ikke syntes Xbox 360-en fortjente bedre karakter som spillkonsoll.

     

    Hvem vet?

    5600389[/snapback]

     

    Hsker godt denne diskusjonen! Hvem var det som sa at denne karakteren ble glemt fort? Jeg mente derimot at den ville bestå i evig tid. Uavhengig av hvilke spill som kom ut og at derav blir det feil å basere karakteren på spillene. Ja, sidenne dette forandrer seg fra dag til dag..

  10. Skjønner ingenting av dette jeg. Er det noe story? Jeg finner den ikke. Ei heller klare jeg å lagre fremgangen min på en av personene i spillet. Er det virklig slik at man må gjennomfør en person før det lar seg lagre? Aner ikke hvor mange jeg har tatt 4-5 stykker med for så å må starte på nytt fordi jeg må skru av Xboxen å gjøre noe annet. Da får jeg heller ingen beskjed om at jeg kan lagre fremgangen min.

     

    Siste spørsmål. Hva må til for å låse opp Spartan eller hva det heter. Han (hun) fra halo?

    5541711[/snapback]

    Du må spille gjennom story mode i en omgang ja. Du kan ikke lagre midt i den.

    5541750[/snapback]

     

    Men den lagrer for hver person man har gjennomført? Har ikke tid til å ta alle på en gang.

  11. Skjønner ingenting av dette jeg. Er det noe story? Jeg finner den ikke. Ei heller klare jeg å lagre fremgangen min på en av personene i spillet. Er det virklig slik at man må gjennomfør en person før det lar seg lagre? Aner ikke hvor mange jeg har tatt 4-5 stykker med for så å må starte på nytt fordi jeg må skru av Xboxen å gjøre noe annet. Da får jeg heller ingen beskjed om at jeg kan lagre fremgangen min.

     

    Siste spørsmål. Hva må til for å låse opp Spartan eller hva det heter. Han (hun) fra halo?

  12. Hadde ALDRI trodd at det kom ut i 2006. Jeg tror de vil i allefall bekrefte at Halo 3 kommer minst 1 år før det kommer ut. At Halo 3 ikke kommer ut samtidig med PS3 er også viden kjent. Derimot er det sansynlig at Halo 3 vil komme ut omtrent samtidig med PS3 lansering i Norge! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...