Gå til innhold

Myrstad

Medlemmer
  • Innlegg

    284
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Myrstad

  1. Hei,

     

    For 3 uker siden fikset jeg bilen min på Mekonomen. Da viste det seg at jeg måtte bytte høyre lykt foran. Kjøpte ny lykt på høgern, og fikk de til å bytte denne lykten. så også over lykten kjapt at den så i orden ut.

     

    Når jeg får tilbake bilen min så sier han at glasset på blinklyset foran, på den side de bytta lykta var så sprøtt at det ble ødelagt i jobben, men ser nå at det er ganske stor sprekk langs hele lykta, som kommer fra blinklyset.

     

    Så min teori er at de har kommet borti det området, og sprukket lykta i det mommanget. Ringte karn og hørte å han nekter på dette, hva trur dere om dette?

     

    Legger med noen bilder også som kanskje viser det litt bedre.

     

    post-82656-0-75451100-1407321167_thumb.jpg

    post-82656-0-91394700-1407321189_thumb.jpg

    post-82656-0-38762000-1407321212_thumb.jpg

    post-82656-0-86434600-1407321234_thumb.jpg

  2. Hei,

     

    Har begynt og høre en skrapelyd akuratt som metall mot metall, lyden følger også hastigheten/rotasjonen til dekket. Skrapelyden går også opp å ned i intensivitet pr rotasjon, altså det er ikke en konstant/kontinuerlig lyd.

     

    Den kommer oftest i svinger eller dumper, også kan den fortsette en stund. Andre ganger kan den bare lage den lyden i dumper og bli borte igjen med en gang. Kjørte en tur nå, å da kom ikke lyden i det hele tatt, bare litt en gang i en dump.

     

    Den har akkurat vært på verksted, og fått godkjent EU-kontroll.

     

     

     

  3. Jeg tror ikke det jeg leser! Grad av voldtatt. Dokumentere villighet.

     

    Voldtatt, det er som graviditet. Enten er man det eller så er man ikke! Føler en kvinne seg voldtatt, så er hun det! Det finnes ikke, "bare kanskje sånn litt ytterst"!

    Et nei fra en kvinne er alltid et nei, og når som helst.

     

    Her må kvinnens ord avgjøre skyld.

     

    Men Ford nåde hu som juger!! Hu skal henges ut til spott, spe,skam og advarsel.

    Hu skal spyttes på i gatene.

     

     

    Kvinnens ord kan ikke bestemme over en annen persons liv. Det må bevis til!

    Det er allerede tilfeller der jenter har juget/juger om dette, og ikke fått noe straff for dette.

     

    http://www.dagbladet.no/nyheter/2004/05/14/398275.html

    http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/10/02/kvinner-loey-om-voldtekt-kan-fa-fengsel

    http://ndaa.org/pdf/the_voice_vol_3_no_1_2009.pdf

     

    Jeg mener at det må mye mer straff enn litt spytt i gatene! De må straffes like hardt som den hun beskylder, altså hvis gutten står i fare for 5 år for dette, skal jenta automatisk få 5 år fengsel hvis det blir bevist han hun har juget om noe slikt.

    • Liker 2
  4.  

    Hei,

     

    Er det noen her som har fått forenklet forelegg?

     

    På følgebrevet så skal man krysse av for vandel, innkludert forenklet forelegg. Er det noen her som skriver at det gjelder forenklet forelegg inni den ruta?

     

    Ja. I fjor sendte jeg også ved en kopi av det det gjaldt. Regner med å gjøre det samme i år.

     

     

     

    Okei, vet du hvor du får tak i disse kopiene? for det står jo ikke i bøteregisteret. Står jo ingen steder at mann må sende inn kopi? så det er vell ikke noe mann må legge ved?

     

    Fikk du noe spørsmål rundt det på intervjuet eller?

  5. http://www.ubuntu.co...ative-downloads

     

    Prøv og last ned med torrent der, der får jeg altid max på lunjene. Vis du ikke får max hastighet, så kan du ringe leverandør og høre hvorfor du ikke får max hastighet på torrent filer. Og vell og merke dette er lovlig nedlastning.

     

    Er portene du bruker på utorrent åpne ?

  6. hei.

    Jeg og ei vinnene skal flytte inn i et hus, men et soverommene er rett ved stuen. Og det er bare en lettvegg, uten noe form for isolasjon.

     

    Er det noen som vet om noen lur måte å lydisolere et rom, uten alt for mye mikkmakk, også må det gå og ta ned dette også. Helst ikke så dyrt heller.

     

    Noen som har erfaring med asfaltplater eller gipsplater?

  7. Hei.

    Trenger noen råd her, skal velge to bøker og lese til fordypningsoppgaven min. Jeg har aldri lest en bok i hele mitt liv, og har dysleksi.

     

    Er det noen som kan anbefale en norsk forfatta bok og en fin bok nr 2 og sammenligne med?

     

    Når det gjelder hva jeg liker så veit jeg ikke, da jeg aldri har lest en bok, liker ikke trillere eller drama, når det gjelder film vertfall.

     

     

    Takk for svar :)

  8. Kan du finne en eneste formel, som beskriver ett fysisk fenomen, som gir 100% korekt svar, og ikke "bare" en verdi som er nærme nok innen gitte rammer?

     

    Så vidt jeg har fått med meg så mangler vi en god del matte, for og forklare universet slik det fungerer i dag. Eneste man kan si, som du sier det, det er bare opp til en viss grad enda.

     

    Men du kan fortsatt ikke si at universet ikke er logisk ? Foreløpig det vi har klart og bevist er jo logisk, viss man sier matte er logisk da :p

×
×
  • Opprett ny...