Gå til innhold

Frico855

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frico855

  1. Har fiklet litt med Y-Browser litt i det siste ang. skjuling av bilder. Har kommet frem til at det går greit til et vist punkt.

    Så lenge du husker å gå inn på mappen du har laget for private bilder/video og via 'Valg-Fil-Attributter' og endrer 'Skjulte' til 'Ja'. Men med en gang du endrer 'Skjulte' til 'Nei' og går til 'Galleri-Bilder og video' vil bildene du skjulte i mappen dukke opp og du vil få store problemer med å skjule dem igjen.

     

    Jeg har prøvd dette og det er ikke bare å gå tilbake på mappen og endre 'Skjulte' til 'Ja' igjen. Bildene vil fremdeles dukke opp ettersom det har blitt laget thumbnails x-antall plasser.

  2. Har hatt N73 i noen uker nå og synes det er en flott mobil. Som mange andre her, synes jeg galleriet er tåpelig. Viser alt av bilder og video som ligger på mobilen.

     

    Fant noen gratisprogram og bruker for øyeblikket Y-browser.

     

    La inn en ny mappe under E:\ som jeg kalte 'Privat' og la inn diverse bilder som jeg ikke ville ha vist i galleriet. Men en morgen var denne mappen borte. Selv om jeg har satt Y-browser til å vise alle mapper. Er det noe muligheter for å få frem mappen? Enten via PC eller N73?

     

    Og etter å ha prøvd Y-browser vil jeg teste ut et annet program. Hørt masse godt om SE-explorer. Er det noe tess?

     

    Edit: Var det kanskje FE-explorer den het?

  3. Så vidt jeg vet, sitter batteriet inne i Jabra JX10 når du kjøper den. Ligger ikke noe batteri i esken og i bruksanvisningen står det heller ikke noe om å sette i batteri. "Plugg laderen i enheten og sett laderen i stikkontakten" eller noe i den dur står det i manualen.

  4. Nå har jeg akkurat motatt en Jabra JX10 fra nettstedet www.telefonheadset.no. AKKURAT det samme problemet oppstår. Jabra'n vil ikke starte å lade. INGEN lys på enheten. Jeg har sjekket med multimeter at det er spenning i stikkontakten.

     

    Men hva er oddsen på at 3 enheter av samme produkt skal være feil?

    Mitt neste spørsmål blir; er det noe som kan påvirke laderen/ladingen?

     

    Hilsen

     

    MEGET Frustrert handsfree kjøper

  5. Jeg bestilte meg en Jabra JX10 fra CDON.com. Glad og lykkelig plukket jeg den opp på Posten, hjem og pakket opp og plugget den i for å starte ladingen. Flere steder stod det "It can take up to 5 minutes before the solid red light appears on the device when charging." Men selv etter 6 timer i laderen var det null rødt lys.

     

    Sa fra til CDON.com at jeg hadde fått en defekt vare. Ingen problem, fikk ny Jabra JX10 idag og tenkte at nå var problemene løst.

     

    Men neida, selv den nye Jabra JX10 (som står å "lader" nå) funker ikke. Så hvor stor er sjansen på at jeg får TO som ikke funker? Er det noe jeg gjør feil?

     

    Har prøvd å lade via USB kabel, men ingenting skjer der heller.

     

    Så nå tror jeg skal satse på et annet merke, selv om jeg har utrolig lyst på en Jabra JX10.. som funker. Noen forslag til en god, lett og kul Bluetooth handsfree?

     

     

    Hilsen

     

    Frustrert handsfree kjøper

  6. Har akkurat kjøp meg Sony oppladbare AA batteri. 1 pakke med lader og 4 stk batteri, og 1 pakke med kun 4 stk batteri. Pakken med batteri og lader har batteriene 2500 mAh og pakken med kun batteri har 1700 mAh.

     

    Mannen bak disken sa "skulle ikke være noe problem å blande de 2 typene batteri" ettersom jeg skal bruke alle 8 i en r/c fjernkontroll.

     

    Spørsmålet mitt er da, har han rett? Vil ikke de 1700 mAh batt. gå fortere tom for strøm? Burde jeg kjøpe kun batteri som har samme mAh?

  7. Hadde akkurat installert Windows Live Messenger og satt å chattet med noen (ikke via mic, men tastatur). Plutselig blir skjermen svart, og så dukker det opp en beskjed om at noe har gått galt (blå skjerm med hvite bokstaver) og så begynner den å dumpe fysisk minne (?) fra null til hundre.

     

    Jeg fikk skriblet ned dette før PCn reboota seg:

     

    WMILIB.SYS

     

    *** STOP: 0x0000008E (0x0000005, 0xBADAA590, 0xB56618F8, 0x0000000)

     

    Hva i huleste skjedde med PCn min? Har skjedd 3 ganger før, men med en annen driver. Jeg har i etterkant formatert begge HDn mine så dette er første gang etter nyformat.

  8. Jeg har et Epox EP-8KDA3J som jeg har nettop installert nForce 5.11 på. Det virker ikke som hovedkortet mitt liker det, så jeg tenkte jeg skal ta å prøve 5.10. Hvordan går man frem for å ta vekk de gamle driverene uten å fuc*e opp? Er det bare å gå via Control Panel/Add or Remove Programs?

     

    EDIT - PROBLEM LØST:

     

    Fjernet den via Safe Mode. Takk for alle gode innlegg/ideèr.

  9. Jeg kjørte full oppdatering, men fortsatt ingen full HD. Jeg skal prøve en CD med integrert SP2. Tilbakemelding kommer.

     

    Merkelige er at den 160 GB har jeg brukt uten problem til nå da jeg skulle skifte Windows fra IDE til SATA disken.

     

    Har dere noen løsning til IDE hd'n som er 'BAD'?

  10. Jeg har en 160 Gb Seagate Barracuda IDE HD som ikke Windows liker. Den ble formatert via Windows Install (Boot via Win CD og valgte HD og tok en format). Etterpå skulle jeg partisjonere opp HD med Partition Magic, men der står HD som 'BAD' og får ikke gjort noe med den.

     

    Den andre HD er en 250 Gb Samsung SP2504C SATA som etter Windows formatering er nå blitt ca 130 Gb. Partition Magic finner ikke de resterende 120 GB som jeg gjerne vil ha tilbake. Har prøvd å oppdatere Windows etter installasjon, men ingen endringer.

     

    Noen forslag til program som kan fixe/finne ut av problemene forklart over?

  11. Ja jeg er helt sikker.

     

    Sett IP adressen til den lokale tilkoblingen til 192.168.62.3

    Sett Default Gateway til 192.168.62.1

     

    På Xboxen skal det være:

     

    IP Settings: Manual

    IP Adress: 192.168.62.4

    Subnet Mask: 255.255.255.0

    Gateway: 192.168.62.1

     

    DNS Settings:

    Manual (Prøv først med Automatic etter at du har satt de instillingene over)

    Primary DNS Server: 192.168.62.1

     

    ___

     

    Hvis du ikke tror at du må ha krysset kabel, så kan du bare prøve med en vanlig og se hva som skjer =)

    7682844[/snapback]

     

    Prøvde med krysset og vanlig kabel: failed.

     

    Og det går ikke ann å gjøre noe med den lokale tilkoblingen så lenge den er bridget. Så jeg endret IPn på NetWork Bridge. Håper det var det du mente.

     

    PS. merket at jeg mister nettet på Wireless Connection når jeg endrer IP på NetWork Bridge. Den må stå på 192.168.0.1

  12. Nå fikk jeg til å bridge, utrolig nok. Slik ser det ut nå:

     

    networkconnectionlq4.th.jpg

     

    XBoxen har fortsatt (automatisk) IP 169.254.217.223 og ingen DNS. Har krysset kabel mellom XBox og PC. Fortsatt 'Failed' på Xbox Live Connection test.

     

    Virker som jeg må sette inn manuel IP og DNS.. Men hvilken IP og DNS.

×
×
  • Opprett ny...