Gå til innhold

snake3eye

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snake3eye

  1. Har hatt problemer med brenneren min. Noen flere her som har hatt det eller?

     

    Til å starte med så funket det meste, alle slags plater funket og jeg kunne brenne både dvd og cd i alle hastigheter. Men nå i det siste, så funker kun +r plater.Og får veldig ofte feil meldinger. JEg har en QSI SDW-082. Noen som har noen erfaringer rundt dette problemet ?

     

    Eventuelt noen tips til hva jeg burde gjøre?

     

    Alle tips mottas med takk:)

  2. Hvordan deaktiverer jeg mousepad`n eller hva det heter på selve pcn ?

    Er så irriterende å komme borti når man skriver og bruker mus via usb.

    5899403[/snapback]

     

    Du går på kontroll panel, trykker så på mus, går til enhetsinnstillinger, og deaktiverer så Synaptics Tochpad. Det funker iallefall hos meg :)

  3. Okei, takker:D

    Min wear level er på 8% og har kun hatt pc en i ja, under en uke iallefall.... synes det høres litt rart ut at den allerede er på 8% da, eller er det vanlig ?

     

    Sånn som da jeg sitter hjemme å spiller å slik, er vel ikke skadelig at jeg har i strømforsyningen hele tiden da??

  4. mulig jeg er dum, men hva er "Wear Level" ?

     

     

    Kan ellers nevnes at jeg ble veldig fornøyd etter at jeg fikk lagt inn den nyeste bios versionen. Har version 3B51 nå. Er mer fornøyd med vifta og utblåsninger nå. :) Men som jeg har sett noen nevnt tidligere, så hadde det vært veldig genailt hvis viften kunne blåst hele tiden og litt roligere :D

  5. Der var pc en i hus.... er fornøyd så langt:D

    Eneste den viften da, som så mange andre har nevnt. Virker som den blåser da de føler for det hos meg. Regner med at den da blåser når pc en kommer over en viss varme.

     

    Ellers så kunne jeg jo tenke meg 1680x1050 da.... blir litt lite med det som vi har på denne synes jeg. Men, assa, skal ikke klage. Virker som en kjempe pc:D

  6. hehe, bra det ikke er bare jeg som sitter her og VIL ha pc nå.

    Jeg har bil og klar til å hente den når som helst, ringte til å med for å høre om jeg kunne hente den på den omlastning terminalen idag jeg, men det kom ikke på tale fikk jeg høre, hehe:P

     

    Så da må jeg nok bare sitte her å vente til imorgen!

     

    hehe, ja, det er jo veldig irriterende da, jeg bygde selv jeg, så jeg gjorde om på noe. Men hadde jo ikke gjort noe om 100gb hadde stått som utgangspunkt til 11990 da jeg bestillte.... :blush:

  7. hehe, du har døpt den med øl ja, ikke verst... hvis den tåler det også, så er nok dette virkelig en pc jeg burde satse på:D

     

    Ser prsien er satt ned til 11990,- nå, men hvis man går på pc bygger for å bygge, så er prisen fortsatt 12495,-, kunne tenkt meg at startprisen ved bygging gikk ned til 11999 også jeg da men!

  8. Har sett veldig mye på denne pc en her...

    men en ting jeg lurte på; hva er muligheten for å bestille pc en og deler hver for seg også bygge den sammen.

    Blir det billigere da ?

    får du gjort det i Norge, eller må du eventuelt bestille ifra utlandet, og i så tilfelle, hvordan er det med porto ifra utlandet??

    Og om man bestiller ifra utlandet, må man da betale noe ekstra for å få det inn i lander?

  9. Hallo

     

    Har akkurat kjøpt en 1557e til dama mi. Men har et problem med det trådløse nettverkskortet.Hver gang pc går i hvilemodus så kobler den seg jo ifra nettverket. Og da hun går ut ifra hvilemodus og skal koble seg på nettverket igjen, så går ikke det. Noen som vet hva problemet kan være??

  10. Hallo

     

    Har akkurat kjøpt en 1557e til dama mi. Men har et problem med det trådløse nettverkskortet.Hver gang pc går i hvilemodus så kobler den seg jo ifra nettverket. Og da hun går ut ifra hvilemodus og skal koble seg på nettverket igjen, så går ikke det. Noen som vet hva problemet kan være??

×
×
  • Opprett ny...