Gå til innhold

uthufhtrhyhfg

Medlemmer
  • Innlegg

    204
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av uthufhtrhyhfg

  1. Fikk denne meldingen når jeg skrudde på pc'en i morges.

    Disken det er snakk om er ne Samsung F1 1TB disk. Har kjørt Seatools og den failer på Short og long drive self test og Smart Check.

    Har ikke testet de andre enda men regner med at den er døden nær! Hvor lang tid tar det før den dør?

     

    Kjøpte den på netshop for ca 1 år siden! Noen som vet hvordan det er med garanti osv??

  2. Hei!

     

    Jeg har gått GK idrettsfag og VK1 Idrettsfag, ble så lei av det og hoppet over til IKT servicefag, når det da viste seg å være veldig vanskelig å på lærlingeplass tenkte jeg å ta påbyggning bare for å bli ferdig med skolen! Gidder ikke gå idrettsfag ett år til.

     

    Så spørsmålet mitt er, er det noen fag jeg ikke trenger å ta siden jeg har gått Gk og Vk1 idrettsfag? Tenker da spesielt på en del norsk, engelsk og naturfag?

     

    Ligger som nummer 5 på ventelista, hvordan er mulighetene for å ta alle fagene som privatist i tilfelle jeg ikke skulle komme inn? Noen som har gjort det? Hvilke fag trenger jeg isåfall?

  3. Hehe! kanskje litt rart skrevet! Det ble skrevet i irritasjon når jeg kom hjem å så en fremmed katt forsyne seg av matfatet til katta mi!

     

    Men ja, de raserer søppeldunkene så regner med at de er hjemløse og ikke får mat noen andre steder!

     

    De jævlene er sleipe som faen! Hvordan skal jeg få tak i dem? Har ikke så lyst å begynne å skyte i begygd område, selv om jeg har lyddemper på salongrifla :p

×
×
  • Opprett ny...