Gå til innhold

vat15

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vat15

  1. For få dager siden kom det opp en tekst lignende dette på min iphone 4: iphone kan ikke ringe eller motta anrop, vennligst gjennopprett telefonen.

    Etter noen forsøk fikk jeg til å gjennopprette telefonen, men kom ikke lenger enn til "kun nødanrop-skjermen" da telefonen ikke reagerte da jeg satte inn sim-kort.

    Prøvde å bestille nytt micro-sim, da det jeg hadde var et "klippet" vanlig sim.

    Med det nye kortet fikk jeg slått inn pin og kom til menyskjermen, men da jeg prøvde å gjennopprette fra sikkerhetskopi, sluttet telefonen å virke igjen.

    Nå greier den heller ikke å lese det nye sim-kortet.

     

    Har noen vært borti noe lignende, eller vet om en mulig løsning?

     

    Står forresten " This accessory is not optimized for this iphone" når jeg slår på telefonen. (på nødanrop-skjermen)

  2. Jeg skal snart ha meg nye hodetelefoner og har sett en del på Beyerdynamic dt770 Pro. De vil hovedsaklig bli brukt sammen med bærbar pc og litt med cowon iaudio 7. Jeg tror 770 pro vil passe meg bra siden jeg er ute etter et sett med god støydemping og bra bassgjengivse ( jeg hører mye på elektronisk musikk og litt rock). Et annet sett jeg har hørt mye bra om er Audio-Technica ATH-A900. Hvordan er dette i forhold til 770 pro med tanke på komfort, støydemping og lydkvalitet.

    Og hvor er eventuelt den billigste (og beste) plassen å bestille disse fra.

     

     

     

    Merk at dette er 80 ohms varianten av DT770 Pro, så den er relativt lett å drive for bærbart utstyr og lydkort. Men, den anbefales IKKE til MP3 spillere o.l. utstyr! Disse vil, hvis lydvolumet settes på maks, kunne brenne elementene! For denne type enhet --> velg DT770-32!

     

    leste dette på hpx.no

    kan mp3 spiller være skadelig for 80-ohm modellen?

  3. Jeg skal snart ha meg nye hodetelefoner og har sett en del på Beyerdynamic dt770 Pro. De vil hovedsaklig bli brukt sammen med bærbar pc eller cowon iaudio 7. Jeg tror 770 pro vil passe meg bra siden jeg er ute etter et sett med god støydemping og bra bassgjengivse ( jeg hører mye på elektronisk musikk og litt rock). Et annet sett jeg har hørt mye bra om er Audio-Technica ATH-A900. Hvordan er dette i forhold til 770 pro med tanke på komfort, støydemping og lydkvalitet.

    Og hvor er eventuelt den billigste (og beste) plassen å bestille disse fra.

     

     

     

    Merk at dette er 80 ohms varianten av DT770 Pro, så den er relativt lett å drive for bærbart utstyr og lydkort. Men, den anbefales IKKE til MP3 spillere o.l. utstyr! Disse vil, hvis lydvolumet settes på maks, kunne brenne elementene! For denne type enhet --> velg DT770-32!

     

    leste nettopp dette på hpx.no

    kan mp3 spiller være skadelig for 80-ohm modellen?

  4. vet noen hvor jeg kan få tak i et helt svart tema?

    7194475[/snapback]

    Første post i denne tråden? Eller mener du Pearl Black (ikke Pearl Black FE) uten en eneste annen farge enn svart?

    7195009[/snapback]

     

    Jeg mener helt svart uten noen andre farger.

    Black pearl er nesten perfekt det, men jeg vil ha et helt svart for å få det til å passe med et bakgrunnsbilde med mye svart i, slik at du ikke ser overgangen.

  5. Jeg har noen småproblemer med min n93.

    Det ene er at wlan fungerer bare sånn halveis, jeg får nesten alltid inn nettverket hjemme, men når jeg skal bruke det står det av og til "nettverk ikke tilgjengelig".

    På skolen hvor det er trådløst nettverk har den aldri funnet noe, og på en bar hvor det var trådløs sone skjedde det samme som hjemme, at den fant nettet men det ville ikke virke.

    Noen som har samme problemer, og er det noe jeg kan gjøre?

    Det andre er at jeg kan ta imot sms, men ikke sende (men jeg sender aldri sms så jeg bryr meg ikke)

  6. jeg har planer om å kjøpe nokia n93 og lurer på hvor den er billigst.

    jeg har sjekket prisguiden og kelkoo, men det kan jo hende det finnes nettbutikker som selger den billigere.

    Vet noen om butikker med bra tilbud på n93 ville det vert fint om dere kunne sagt ifra.

    Om det er med eller uten abonement spiller ingen rolle.

  7. jeg har en zepto znote 2415W, som nettopp har formatert og reinnstallert windows på, jeg har fått de fleste driverene til å virke unntatt den for usb2. På grunn av dette får jeg ikke brukt den eksterne harddisken hvor jeg har backup av alt jeg hadde på pc'en før. Vet noen hva som kan vere galt, eller om noen drivere som kan virke?

  8. jeg har ipod video og vurderer å kjøpe meg en griffin itrip auto, men det er et par ting jeg lurer på:

    1. itrip auto fungerer jo både som lader og fm-sender, men må man ha den tilkoblet sigarettenneren for å bruke den, eller klarer ipod'en å drive den selv

    2. jeg har hørt at lydkvaliteten ikke alltid er like god, men at den er grei hvis du finner en helt ledig frekvens. si at du gjør det, hvordan blir da lyden på et skikkelig bilannlegg? (om du spiller veldig høyt)

  9. jeg har hatt en zepto 2415w en god stund nå.

    Den har innebygget kortleser for mmc, sd og memorystick.

    Jeg har mmc kort i mobilen og kunne tenkt meg og overføre bilder ol. til pc'en, men den klarer ikke å lese av kortet.

    Når jeg setter det i virker det som pc'en jobber i noen sekunder, men så skjer det ingen ting. Jeg har innstallert alle drivere som fulgte med, men det vil ikke virke.

    Er det noen som vet hva som kan vere galt?

×
×
  • Opprett ny...