Gå til innhold

Fredrik_25

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fredrik_25

  1. Jeg har en htc desire hd og fikk i går beskjed om oppdatering av programvaren. Da gjorde jeg det men etter dette fungerer mange programmer ikke som de skal og jeg vil ha tilbake det gammle.

     

    Når man tilbakestiller slettes alt men programvaren kommer ikke tilbake til original.

     

    Hva kan jeg gjøre?? Jeg har ikke peiling så må ha en forklaring..

     

     

     

    Håper på hjelp

  2. Zoom inn på området du er interessert i før du søker så får du lokale treff. CoPilot og Ndrive er bra.

     

    Takk:) Men hjelper ikke noe mer å zoome. når du søker på noe "nearby" får du ihvertfall som regel resultater som ligger langt unna selvom de finnes like ved

     

    Ndrive fungerer så vidt jeg forsto på windows mobil og Copilot finner jeg ikke på market selv om det sto at man bare kunne søke det opp.. Rart

  3. Har fått meg en htc magic og tester goggle maps men lurer på et par ting.

     

    Når jeg finner min location (stabekk) og søker et f eks bussholdeplass eller matbutikk osv i nærheten får jeg ingen av de treffene jeg vet at finnes men treff i oslo!?!

     

    Det andre er at street wiew ikke er tilgjengelig noe sted, ikke engang på steder man skulle tro det skulle være mulig i oslo?

     

     

    Er ellers veldig imponert, men skjønner pent lite ettersom alt jeg ville forventet den skulle finne nearby finnes på kartet om jeg søker på det konkret..

     

    En annen ting, finnes det gode gps programmer med kjøre annvisning til denne telefonen?

  4. Har den selv, men vil gjerne høre hva andre som har den mener om den!.. Grunnen til at jeg lurer er forde jeg primært bruker den til musikk sammen med et par psb image t45.

    Jeg hører mest på rock og lyden uannsett cd eller mp3 blir ganske grøtete akk som at bassen ikke følger helt med på en måte. Det meste av andre sjangre spilles bra men bassen er også der ganske kraftig selvom den står på 0..

  5. Jeg en NAD t754 surround receiver og undres over et par ting!.. Når jeg hører på musikk i stereo eller 4x stereo er det mye power i både front, center og bak høytalerne. Men når jeg skal se på film i surround må jeg watte helt opp til mellon -30 og -25db for at lyden i det hele tatt skal være litt mer enn "vanlig" tv volum. Bakhøytalerene er det også relativt lite lyd i selv om de er stillt inn på å gi halve styrken av fronten.. Hmm! Er det dette som er forskjellen på gode el dårlige recievere, hvor godt de klarer å fordele lyden?? Jeg spør sikkert litt dumt men har ikke greie på dette her.

     

    Det som får meg til å lure er at NAD sier dette:

     

    NADs rimeligste 6-kanals hjemmekinoreceiver, som med PowerDrive-teknologi og 6x70 bunnsolide watt er rene turboen for hjemmekinoen din. Lyden er i toppklasse både til film og musikk..

     

    Til musikk som som er mitt viktigste krav til valg av reciever syntes jeg at dette stemmer! Men skjønner da ikke hvorfor det må skrus så sinnsykt høyt for at lydbilde i en film skal være passe..

  6. Super er et lite program som kan konvertere filmer

    finnes her: http://www.erightsoft.com/SUPER.html

     

    Når du skal spille av filene på dvd spilleren din må du passe på at du bruker en codec som dvd spilleren støtter. er forskjellige utgaver av divx...

     

    du kan jo selvfølgelig kjøre safe og bruke mpeg formatet.

     

    Hmm! Det er mpeg en del av filene er i! Jeg trodde jeg hadde kjøpt meg en spiller som tok i mot det meste jeg:-( Men det er vel grunnet hardisken at jeg punget ut 1900kr da tenker jeg...

  7. Hmm! Hva gjør jeg galt da?? Det programmet her virker det jo som at i teorien skal kunne konvertere alt som er!.. Men det skjer jo ikke en dritt:( Den starter konverteringen, men formatet er det samme som før når den er ferdig.. Jeg ser jo at det er en del valg og ta hva det angår bitrate og sånt, er det sånn at man også må ha kunnskap om disse valgene før man får en vellykket konvertering??

     

    Jeg har ihvertfall prøvd å la alt stå som det er i default uten at det har hjulpet..

  8. Jeg prøver her!!

     

    Finnes det noe program kan konvertere et filformat over til og bli et annet? Jeg tenker da på f eks divx, xvid og sånne film formater... Saken er den at jeg har en dvd spiller som det står at skal kunne spille divx og xvid og mpeg. Men det skal faen ikke være enkelt når man ikke har greie på sånt her! For noe spiller den, men overhodet ikke alt, selv om det f eks står at den spiller avi så spiller den kanskje 5 av 10 av de filmene jeg har:-(

     

    Krav för DivX-filer

    Tillgänglig upplösningsstorlek: 720x576 (B x H)

    bildpunkter

    DivX-filtillägg: ”avi”, ”divx”

    Spelbara DivX-undertexter: ”.smi”, ”.srt”, ”.ssa”,

    ”.sub (Micro DVD, Subviewer 1.0/2.0)”,

    ”.txt (TM player, DVD subtitle system)”

    Spelbara Codec-format:

    ”DIVX3.xx”, ”DIVX4.xx”, ”DIVX5.xx

     

    Betyr det at den ikke spiller en film med mindre tilgjengelig oppløsning?

  9. Det som er saken er at jeg nå har kjøpt meg en dvd opptaker, Hovedsakelig fordet den har harddisk sånn at jeg kunne legge inn en del av filmene jeg har på datan.. På esken og i bruker manualen står det at den spiller xvid, samt playes Windows mediafiles.. Alle filene jeg har er jo i divx eller avi hva nå enn det betyr, men bare noen av de vil spilles, og det skjønner jeg ikke:-( Er ikke en divx eller avi fil et bestemt format da?? Hva er da i så fall vitsen med ha et felles navn på de da? Dette står det blandt annet i manualen fant jeg nå, men kravet til oppløsningen gjør meg heller ikke klok ettersom at noen av de filene jeg har fått til er i mye mer shity oppløsning enn de jeg vil legge inn..

     

     

    Krav för DivX-filer

    Tillgänglig upplösningsstorlek: 720x576 (B x H)

    bildpunkter

    DivX-filtillägg: ”avi”, ”divx”

    Spelbara DivX-undertexter: ”.smi”, ”.srt”, ”.ssa”,

    ”.sub (Micro DVD, Subviewer 1.0/2.0)”,

    ”.txt (TM player, DVD subtitle system)”

    Spelbara Codec-format:

    ”DIVX3.xx”, ”DIVX4.xx”, ”DIVX5.xx”

     

    Finnes det isåfall data programmer som kan konvertere et format over til et annet, akk sånn som man kan gjøre med bilde filer og sånt??

  10. Kult! Du svarte på det jeg lurte på:-) Men det er jo litt sprøtt da, en divx er ikke som en selvfølge et bestemt filformat altså? Går det ann å gjøre om dette med noe program eller? Akkurat som at man f eks konverterer bilder til forskjellige formater...

     

    Hmm Nå føler jeg meg kjukk i huet som ikke skjønner det her! Det er jo akkurat det med å konvertere til andre formater det ser ut som går ann med dette programmet? Det står er ihvertfall en funskjon som heter resizing, men kommer jo ikke noe lenger, det er jo ikke noe startknapp.. *ler* Jeg må finne meg noe annet å bedrive tiden med jeg nå, skjønner jo ikke en dritt:-(

     

    Det andre jeg ikke skjønner er det at på dvd spillern er det et W mediaplayer symbol, da vil jeg tro at spillern ihvertfall er kompatibel til og spille av de fleste formatene som den kan. Men så enkelt er det vel heller ikke?:-)

  11. Hei du!

     

    Det høres ut som du tenker akk likt som meg. Jeg hører ihvertfall desidert mest på musikk men villr samtidig også ha god surround til film i en og samme pakke.. Det så og si alle sier er jo da at man må prioritere!

     

    Skal du ha en sinnsykt god surround forsterker som samtidig spiller musikken råbra!!? Da ville jeg oppsøkt en forhandler av NAV i ditt nærmiljø!.. Det gjorde jeg (hifi klubben i oslo) Jeg fikk låne NAV 754 hele helgen og testet den på alt fra klassisk til HARD rock. Det var det beste jeg ihvertfall har hørt, og jeg har tidligere hatt stereo forsterkere som ikke har spillt på langt nær så bra som denne..

  12. Jeg skjønner ikke helt poenget med denne tråden, for å være helt ærlig. Det var i tillegg rimelig vanskelig å lese det du skrev pga. ekstrem tegnsettning til tider.

     

     

    Hmm! Poenget!? Det er jo bare å bidra med et tips til alle andre som lurer på hva de skal ha hvis de gjerne vi ha alt sammlet, men ikke vil gå glipp av så mye hverken hva det angår surr eller stereo! Hva du mener med ekstemt vanskelig å lese skjønner ikke jeg!! Er ikke så flink til å utrykke meg skriftlig, men poenget kan da ikke være så j....

    vanskelig og forstå:-) Jeg oppmuntrer folk til forts å spørre her, lese tester, men først å fremst oppsøke forhandlere

    for tester eller hjemlån av det de ønsker seg..

  13. Hei! :-)

     

    Jeg har lyst til å lage en liten post til alle som lurer på om de skal ha surround eller stereo..

    Jeg har jo selv både søkt i andres tråder, og lagt inn selv angående nettopp det, og det jeg vil tro, er at mange da lurer på hvor god stereo kvalitet man får til musikk med en surround forsterker Vs en Stereo.. Det man som regel da får beskjed om er at en stereo selvsagt spiller bedre om man mest hører på musikk!.. Ingen kan skyldes på for å komme med en sånn påstand, for det er sjenerelt sannheten! Men dog litt avhengig av prisklassen man tenker seg... Ikke bare det! Men hvilke høytalere man har eller vil ha spiller også en viktig rolle, for det er ganske komplisert dette her:-)

     

    Med meg selv som eksempel har jeg hva det angår forsterker ligget i prisklassen 5-6000Kr.. Jeg hører 24/7 på musikk, men har alltid villet ha surround. Jeg har hatt både stereo og surround forsterkere som i tester både har vunnet og blitt lovpriset i sin klasse. Da jeg har kommet hjem glad og fornøyd for mitt kjøp har gleden vært kortvarig når jeg opplever at den enten det gjelder surrounden som suger, eller stereoen som fullstendig mangler krutt og dynamikk..

     

    Mange dumme kjøp og for god tro på alle tester har jeg derfor lært å styre unna, og råder andre til nettopp det!!

     

    Til slutt! poenget og grunnen til denne tråden!

     

    Vil du ha surround, men er mest opptatt av god lyd i stereo musikk! Det får du! Spør mange her! Les tester! Og dra til hifi butikker for en lyd test eller hjemlån av det du vil ha. Da er det du som før investeringen gjøres, avgjør Om det faller i smak.

     

    En Liten reklame for butikk og et produkt du kanskje aldri angrer på er!

     

    Hifi klubben i Oslo lånte ut den jeg ville ha i 3 dager noe som er sinnsykt fin service:-)

     

    Produktet er NAD 675 som er en surround reciewer. Og enten du ser på film i surround, hører på: punk, rock, teckno eller opera så slutter du ikke å smile, den er heelt rå..

  14. Okey! Så selv om naden spiller sinnsykt dynamisk og bra, utrolig bra faktisk. Så tenker du at Hk spiller enda bedre?? Med bra mener jeg at bassen er fyldig og fast/presis mellom tonen og diskanten er noe av det bedre jeg til og med husker og ha hørt fra da jeg hadde hk 970.. jeg har aldri hatt anlegg i superklassen, men jeg er alikevel veldig klar over hva mine øre bedømmer som balansert og bra. Grunnen til de hyppige spm mine her på forumet, skjyldes det at jeg er voldsomt kravstor men med en lommebok som ikke akk er så stor... Det andre er at jeg jo nå er sykt imponert over servicen hifiklubben gir ved å låne ut sine produkter. Det er jo ikke muligheten for det hva det angår hk og hifi senterkjeden så vidt jeg vet.. Det er derfor jeg må spørre så mye! Jeg er også veldig glad for alle svar, unskjyld om jeg repeterer ting eller virker misfornøyd...

     

    Jeg må bare vite at min neste investering og siste på en stund, faller i smak og at det er bra:-)

×
×
  • Opprett ny...