Gå til innhold

Asazy

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Asazy

  1. Hei!

    Sitter hos en kompiss som har fått seg denne tven.

     

    Vi sliter med å få spillt av 4 k materiale. Har prøvd med eksterna hardisker og pcer med windows 7 og 8.

     

    Klarer ikke å spille av videoene, kun lyden.

    Fungerer heller ikke å kjøre skrivebord med 4 k oppløsning. Stagnerer på 1920 x 1080.

     

    Vi bruker tvens eneste 4k port, og hdmi kabelen som fulgte med tven.

     

    Noen tips/ forslag til hva som må til for å bruke det fulle potensialet på tven. Enten som ekstern skjerm eller til å spille av filmer i 4 k?

     

    Takker for svar :)

  2. Mener det kun er PS3 som har HD på netflix. Et eller annet om at det var silverlight som var begrensningen. Stod noe om det på hw for litt siden.

     

    Edit:

    HD

    Spørsmål fra Ruben Kurt:

    Isn't 1080p available for the PC? And if so, why? I've got hardware that's many times as powerful as a PS3 in my PC..

    Svar:

    We do provide 720p HD on Silverlight, 1080p on Windows 8.

    Besvart: 6. des. 2012 20:40

     

    kilde:

    http://www.hardware.no/artikler/nysgjerrig-pa-netflix/114999

  3. Jeg forstår egentlig godt at folk piratkopierer filmer. På hver eneste film jeg har kjøpt det siste året har jeg måtte se ett minutt med "Piracy is a crime"-reklame. Hvilket leder meg til spørsmålet; hvorfor i helvete må jeg se på dette på DVDen jeg har kjøpt? Det er jo helt ute på jordet at jeg som ærlig og rederlig forbruker, som kjøper filmene jeg vil ha, må se på antipiratpropaganda?

     

    Jævla nolduser. Jeg vil ha tilbake de minuttene av livet mitt jeg har måttet bruke på å se dårlige propagandafilmer som ikke angår meg.

     

    Det kommer jo ganske greit fram i DENNE filmen :p

  4. Hei!

     

    Nå er det lenge siden jeg har kjøpt pc, så jeg er ganske utdatert på hva som er bra, og hva som passer sammen, håper noen kunne ofre litt av sin tid og hjelpe meg å sette sammen et oppsett. Pcen skal primært brukes til spilling, Battlefield 2, Oblivion og div nye spill som kommer til FPS og RPG kategorien. PCen skal ikke overklokkes. Operativsystem blir xp pro som jeg har liggende. Jeg vil gjerne ha en pc med litt lavt støynivå, og uten fancy lys og dupeditter, det er ikke no krav til lydløs pc, men når den står idle trenger det heller ikke å være en orkan på rommet mitt. Prislappen har jeg satt til mellom 10 og 16 tusen (så godt system som mulig som gjerne heller mot 10 000,-).

     

    Jeg har laget et oppsett her. som jeg lurer på om passer, og om det er noe som bør byttes ut, enten for bedre ytelse til samme pris, eller om noe kan byttes ut for å gjøre maskinen billigere.

     

    Litt begrunnelser for hva jeg har valgt, og noen spørsmål.

    Hovedkort:Jeg valgte dette HK pga støtten for DDR3. Har ikke så mye kjennskap til HK, så hadde vært fint med litt hjelp her, eventuelt alternativer. Jeg skal ikke overklokke, og kommer ikke til å kjøre SLI eller liknende.

     

    CPU:Jeg valgte en 4-kjerners CPU utfra tykkelsen på lommeboka som jeg hadde. Jeg er ikke sikker på om jeg trenger 4-kjerne, så tar gjerne imot forslag til noen gode 2-kjernes alternativer.

     

    CPU-KJøler: Valgte denne fra Zalman. Er dette en god kjøler? Andre alternativer?

     

    RAM:Valgte jeg fordi det var det billigste settet jeg fant på 4 GB som var DDR3. Jeg er heller ikke sikker på om jeg faktisk har behov for DDR3, men det virket ikke så dumt i "gjerningsøyeblikket".

     

    Skjermkort: Valgte et kort fra XFX, fordi jeg liker produsenten. Har ikke så mye greie på skjermkort lenger heller. Jeg vil ha et Nvidia kort. Er dette et godt kort til en grei pris? Vil det dra spill en periode fremover?

     

    Lagring:

    HD 1 (OS): Jeg valgte en rask 150GB raptordisk for å få litt fart på sakene når pcen skal startes opp. Men jeg lurer på: Vil den bråke mye når den er IDLE? Gir den meg mye raskere oppstart som er verdt ca tusenlappen som den koster? Hva annet enn OS på ligge på en slik rask disk?

     

    HD 2 (Div lagring): En grei disk med en TB til ca tusenlappen. Et ok valg? Noen andre forsalg?

     

    Kabinett: Et antec p 182. Ser stilrent ut og bråker ikke så mye. Fint system for å skjule ledninger. Prisen er grei.

     

    PSU:Antec Neopower 650 w. En PSU som jeg håper har nok kraft til å drive oppsette. Jeg vil veldig gjerne har en modulær strømforsyning. Er dette et godt valg? Noen andre forslag til PSU?

     

    Skjerm: Jeg er veldig fornøyd med Samsung, og fant denne rimelige 24"en. Noen som har erfaringer med denne? Burde jeg velge en annen?

     

    Tastatur: Et pent tastatur som står til skjermen og kabinettet.

     

    Mus, har jeg en Razer Lachesis.

     

     

    Håper noen tar seg bryet med å lese dette og får rettet på mine datakunnskaper og hjelper meg med å finne et passende oppsett. På forhånd takk!

     

    Asazy

  5. Jeg vurderer å kjøpe Hama 46109 LM-09 Lavalier Microphone til Kr. 479,- eller Logitech Desktop Microphone til Kr. 90,-

     

    Vil man merke forskjell på lyden over messenger?

     

    Noen som har erfaring med noen av disse?

    Andre forslag?

    Hei

     

    Har en kamerat som bruker den logitechen. Spiller en del, så blir mye fart og raske kommandoer, uansett, hører han alltid krystallklart! Står også svært stødig på bordet, med god rekkevidde. Den har også en stor knapp foran som skrur den av og på, lett å kontrollere om micen er på eller ikke. Anbefaler den!

     

    Den andre tror jeg bare blir unødvendig dyr. Så er den også liten og stygg.. og går sikkert fort istykker.

     

    Asazy

  6. Bestilte kontaktlinser fra statene, og tollen tok dem.. Ser ut til at det kan bli noen dager med briller framover :hrm:

     

    Ringte postens EMS på torsdag, og fikk høre om storkontroll med all stans av pakker fra USA.

     

    Noen som vet om dette er en rutinkontroll, eller om det har noe å gjøre med at dollaren er så svak for tiden, og at vi nordmenn har kastet oss på en innkjøpsbølge fra statene? :hmm:

     

    Asazy

  7. Hei!

    Da ser det vist ut som tiden er inne for et nytt headset, mitt nåværende Steel 5h takker vist for seg mens jeg skriver. Ødelagt pga. mishandling av ledninger fra min side (strukket, overkjørt av datastol osv..). Er nok bare dårlig kontakt, kan nok repareres, men jeg vil ha et nytt.

     

    Jeg trenger derfor et nytt headset. Noen tips på gode headset til bruk på spilling, og musikk? Helst et med mic, men er det noen argumenter for et headset uten, og heller en separat mic lytter jeg gjerne. Pris mellom 500-1000. Takker for svar! :thumbup:

     

    Asazy

  8. Stillig sak du har der, god oppfinnelse! :thumbup:

     

    Etter som jeg har forstått dette oppsettet er at du vil ha dem på den tre-leddede armen slik at de blir lette å flytte inn når du skal se på tv.

    Hva hvis du har en støttefot som står ned helt ytterst. Vil bære veldig mye av vekten, og gjøre at materialet du skal bruke ikke trenger og være så tykt/sterkt.

     

    Når du har lagt "armen" mot veggen slik at du kan se på tv, kan foten enten dreies 90 grader og stå langs støttearmen, eller bare stå rett ned, men inntil veggen.

     

    Hvis dette kunne være noen hjelp, selv med min litt knotete forklaring :whistle:

     

    Asazy

  9. Heihei! ;)

     

    Jeg har planer om å begynne å spille Enemy Territory: Quakewars, og jeg har satt opp dette oppsettet, og lurer på om det holder til å kjøre spillet på max?

     

    I tillegg lurer jeg på om jeg bør gå for den 4 kjerners prosessoren jeg har valgt, eller om det er bedre med dualcore?

     

    Valgte også DDR3 ram, lurer på om dette er nødvendig, eller et godt valg, eller om jeg bør klare meg med DDR2 men med et HK som støtter DDR3 hvis jeg skulle føle for å oppgradere.

     

    Vil gjerne høre kommentarer på det jeg har valgt og om det er noe du syns jeg bør forandre på generelt, takk for all hjelp :)

     

    Asazy :whistle:

  10. Blir en del bevegelse i forbindelse med skolen, så det er greit om det bare er å pakke å ta med mus og pc i handa, som jeg hadde planlagt da jeg trodde pcen hadde innebygget bluetooth.

    Tar meg en tur rundt i de lokale elektronikkbutikkene og hører der om de har noen slike kort.

    Hvis ikke får jeg bite i det sure eplet og bruke dongle. :ermm:

     

    Takker iallefall for god hjelp og forslag så langt :thumbup:

  11. Kjøpte den hos psdata ja, så ikke noe om det der da jeg bestilte. Men siden jeg så at hardware hadde skrevet at den hadde det, virka det ok.

     

    Har som nevnt over en egen lysdiode som skal indikere bluetooth trafikken i front. Virker litt rart at bluetooth ikke skal medfølge da synes jeg.

×
×
  • Opprett ny...