Gå til innhold

epimeth

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av epimeth

  1. Hei,

     

    Jeg gikk inn på my computer og fant ut at min F: var borte. Nå var F: satt opp som en cd drive i stedet for local disk.

     

    Har ikke installert noe spesielt til denne partisjonen i det siste. Bare lastet ned noen filmer og musikk.

     

    noen som har vært borti problemet og vet hvordan jeg kan få min F: opp og gå?

  2. Jeg har to benq lcd skjermer og jeg bruker en ATI Radeon 9600 skjermkort. Jeg har koblet den ene til vga-utgangen og den andre til dvi-utgangen ved hjelp av en vga-dvi overgang. Problemet er at jeg bare får den ene skjermen til å fungere.

     

    Når jeg går inn på settings i display properties ser jeg at begge skjermene er der. Når jeg går inn på min secondary monitor og trykker på "Extend my windows desktop into this monitor" begynner powerknappen på skjermen å lyse grønt, men skjermen er fortsatt helt svart. Jeg har installert den nyeste driveren.

     

    Er det noen som har en idé om hva som kan være feil?

  3. Har problemer med å spille av videofiler på pc'en. Det som skjer er at pc'en henger seg og vil ikke spille av. Går jeg inn på processes ser jeg at windows media player går i 99%.

     

    Har prøvd å spille av i forskjellige spillere. Lyd spilles helt fint, også spill kjøres bra, problemet er kun med videofiler. Har også prøvd å spilt av på både på den interne og eksterne disken. Jeg har også satt IDE-controllerne til DMA. Har også rensket spyware på maskinen. Jeg har enda ikke prøvd å sjekke den for virus. Bortsett fra det har jeg ingen anelse.

     

    Setter pris på innspill!

  4. Hei OC-Freak

     

    Jeg har prøvd å spille av i Windows Media Player, Artisan DVD Player og Power DVD. Har fortsatt det samme problemet.

     

    Er det riktig at DMA aktiveres på Primary og Secondary IDE channel under IDE ATA/ATAPI controllers? I såfall er Device 1 på Secondary IDE channel satt til PIO transfer. Men hvis jeg setter den til DMA if available så er current transfer mode fortsatt satt til PIO. Jeg har prøvd å restarte maskinen to ganger og den er fortsatt på PIO. Jeg kjører windows xp.

     

    Har du noen idé om hva jeg kan gjøre? Jeg er åpen for alle forslag

  5. Jeg har hatt min Liteon dvdbrenner i 3-4 måneder og den har fungert knirkefritt. Men nå nylig har jeg hatt problemer med avspilling. Hver gang jeg spiller av en dvd, så hakker lyden og bildet. Det samme skjer hvis jeg spiller av en audio-cd eller vanlige avi og mpeg filer fra brenneren.

     

    Er det noen som vet hva som er problemet eller er dvd-brenneren ødelagt? Brenningen fungerer fortsatt fint.

×
×
  • Opprett ny...