Gå til innhold

FX-57

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FX-57

  1. Vel, jeg tror ikke du kommer til å få noe problem med kortet. . . de hadde jo laget en beta-driver som skulle fikse det på noen spill. . . men det sto også at de fleste ikke ville merke noe med dem! det var bar ede mest kresne som ville se forskjell!

    og jeg skulle skrive noe mer nå, men jeg husker ikke va d var fornoe :hmm:

  2. kjøp deg et 9800PRO og kjøp mer minne, da tror jeg du skal klare deg godt! har en kompis som har 9800PRO og 1024MB minne. . . han klarer det meste med det oppsettet. . . han har AMD Athlon 64 3500+, men jeg skulle nok tro at din CPU skulle greie det der fint ;)

     

     

    EDIT:

    Skrev 9000PRO isteden for 9800PRO :blush:

  3. Jeg har tenkt å kjøpe meg Intel's nye prosessor Pentium Extreme Edition 840 3.2GHz, og jeg lurte på om den går ant å overklokke, for jeg er ikke helt sikker på di 2-kjerne prosessorerne om hvor gode di er til å bli overklokket!

     

    Jeg skal også kjøpe Silverstone Nitrogon CPU-Kjøler NT03, og jeg tror den kjøler en del, men er prosessoren noe god til å bli overklokket?

     

    Hvis den ikke er det, vet dere om noen som er det?

  4. 6600GT pci e er nok det beste valget!

     

    6600GT er PCI-Express - 9800PRO er agp(8x?)

     

     

    og jeg har en kompis som har 6600GT, og en som har 9800PRO, og 6600GT er mye bedre!

     

     

    Kjøp det, for det er klart mye bedre! Men du må jo være sikker på at d er PCI-E du har og ikke AGP ;)

  5. Vel, hvis du kjøper XFX GeForce 7800 GTX, så er jeg temmelig sikker på at det klarer å spille alle dagens spill på beste grafikk, tror ikke du trenger to! Det er bare penger kastet ned i dass!

    Hvis da ikke resten av maskinen er bygget opp med 800MHz-prosessor og 256MB RAM!

    Men hvis PC'en din er en "standard" PC i dagens PC-verdenen, så skulle nå det gå bra!

    Sapphire Radeon X850XT PE 256MB, er jo også et kvalitetskort som skal kunne gjøre det ganske så veldig bra på spillene det også!

     

     

    Så bruk heller pengene på noe annet! Du har jo allerede et bra skjermkort! Bruk heller pengene på litt ekstra RAM eller en ny prosessor eller noe annet du kunne ha bruk for!

×
×
  • Opprett ny...