Jump to content

xarr

Medlemmer
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 :)

About xarr

 • Birthday 08/14/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leser at det er mye coil whine på 3080 FE også..
 2. Jeg er litt spent på vannblokken til FE så jeg venter litt med bestilling av kort. Er også nysgjerrig på tallene til 3090 benchmarks. Når får vi de?
 3. Disassembly av FE-kjøleren ser ganske så greit ut. Det er bra! Ser ut som 16 skruer totalt.
 4. Tråden beveger seg raskt så jeg vet ikke om det er nevnt men Seasonic spanderer gratis 12-pin kabel hvis du har (seasonic) PSU og ny 30xx GPU.
 5. Det samme med mitt 1080 Ti Founders Edition, ser i mailen fra Mars 2017 at det har svensk sporing.
 6. Tydeligvis... EVGA har også noe slik på gang: http://www.evga.com/articles/00935/EVGA-GeForce-GTX-TITAN-X-HYBRID/ Kan også kjøpes som oppgraderings-pakker ser jeg til de som allerede har en "vanlig" Titan.
 7. Jeg trodde også det først siden jeg bare har hatt single-kort før, men da jeg satte det gamle kortet i var fortsatt lyden der. Etter litt eliminering var det til slutt 140mm-vifte i toppen av kabinett som var synderen. Det ble kanskje skadet da jeg fiklet litt med det når jeg satte inn de nye kortene. MSI-kortene er uansett friskmeldt og det er bare velstand igjen!
 8. Ok, falsk alarm på coil whine. Jeg så på den videoen med Linus sitt kort m/ coil whine: Min lyd er ikke i nærheten hverken på frekvens eller tone. Jeg kom på at jeg forandret litt på enkelte av kabinett-viftene sin retning så jeg ble litt mistenksom på det, satte inn det gamle gfx-kortet og lyden er der fortsatt. Beklager! Nå må jeg bare finne ut hvorfor og hvordan lyden lages...
 9. Jeg fikk mine kort i dag og har installert to stykker i SLI. Jeg må desverre melde om ulyder på et eller begge av mine kort, det er litt vanskelig å si siden de står rett ved siden av hverandre. Jeg vet ikke om det er coil whine, men det er en kjip lyd som skiller seg ut og som ikke var der før oppgradering.
 10. Hei, Håper noen andre eiere av Z87-serien kan hjelpe meg litt. Cirka 1.5 uker gammel nybygd PC. Ingen andre problemer (Asus Z87 Plus, I5 4670K, Seasonic 650W, 2x8GB Corsair DDR3 XMS3 PC12800 1600MHZ). Det startet med Win8 som viste feil klokkeslett hele tiden. Jeg prøvde å fikse dette ved å synce klokkeslett med ymse servere Win8 kunne by på. Klokkeslettet ble oppdatert riktig og viste rett klokkeslett i noen minutter før det etter en liten periode er helt feil. Jeg oppdaget senere at klokkeslett i BIOS også er feil pluss at denne klokken står helt i ro. Det virker som den skal vise time:minutt:sekund men den beveger seg ikke i det hele tatt mens jeg er i BIOS. Jeg mener å huske at denne klokken skal gå uansett... Jeg prøvde akkurat å oppdatere BIOS til nyeste versjon, men det hjalp desverre lite. Håper noen eiere av Z87 kan bekrefte at denne klokken skal tikke og gå mens man er inne i BIOS så jeg kan få bekreftet det i hvertfall. Forslag mottas med åpne armer! edit: Noen minutter senere finner jeg denne tråden: Det virker som han hadde samme problem som meg men jeg har aldri gjort det som blir beskrevet. Er det noen eksperter som kan lage en idiotsikker liste på norsk så jeg ikke ødelegger noe? edit 2: Det skrives "Re-flash the latest UEFI". Betyr dette rett og slett oppdater BIOS (en ekstra gang)? Når de sier at man skal cleare CMOS med en jumper på hovedkortet i "standby power" betyr det at man har PC av men strømforsyningbryter bak kabinett på '1'? edit 3: Fikset det nå. Det holdt med noe som i BIOS-manualen het reset av RTC RAM.
 11. Har akkurat fått min P170E i huset også. Rett ut av boksen virker det som alt fungerer fint, veldig bra førsteinntrykk av byggekvalitet (mitt backlit skrudde seg også på med en gang jeg fyrte den opp). Har ikke fått testa performance ennå da jeg fortsatt installerer diverse ting. Skal ut på reisefot i morgen så det passa bra at den kom i dag, hehe. Kan gi et større inntrykk når jeg har brukt den litt.
 12. Oi, veldig spennende nyheter! Har en G73JH som har blitt ekstremt godt brukt de siste 18 måneder og kjenner det er på tide med en arvtager. Har du en link til mer info hvis det finnes? edit: nm, fant litt info her http://www.notebookcheck.net/ASUS-launches-two-new-ROG-G-Series-high-performance-laptops-with-Ivy-Bridge.69689.0.html
×
×
 • Create New...