Gå til innhold

hamort

Medlemmer
  • Innlegg

    155
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hamort

  1. Trenger ny tv og har panasonic plasma fra før.

    SONY KD55X8505 eller SAMSUNG UE55HU7505

    Har sirkle meg inn på de to overnevnte modellene men vet ikke hvem som passer oss best.
    Brukes ikke til spilling.
    Brukes til sport, tv og film via bredbånd.
    Har en del vinduer i stua der den skal stå så refleks og solskinn kan forekomme.

    Noen tips?

  2. kjøpt en htc inc. idag og det er første htc telefon vi har hatt i hus.

    Jeg klarer ikke å få den til å funke på wifi selv om den er tilkoblet nette og viser signalstyrken så kommer jeg ikke på nett.

    Telefonen ble dratt opp i all hast på en cafe og førstegang installasjon ble vel ikke fulgt til pkt og prikke.

    Noen tips?

  3. Hei.

    Tenkte å sette opp en egen server hjemme som primært skal være en lagringsplass for bilder og musikk etc med en eller annen form for enkel redundant løsning (speiling).

    Ønsker også at den kan brukes som ftp.

     

    Det jeg lurer på er hvilket os som vil egne seg best.

    Det bør være enkelt og brukervennlig da samboer skal bruke dette.

    Den bærbare pcen som vi stort sett bruker idag kjører windows7.

    Windows eller ubuntuserver (eller andre løsninger)?

  4. Hei.

    Fattern har en N73 som det har dukka et par ikoner opp i displayet på. Det jeg ikke får fjerna er et ikon som har denne beskrivelsen i manualen: " a compatible text phone is connected to the device"

    Ingen ting er kobla til telefonen.

    Det er ingen lyd i høytaler og ingen hører hva som sies.

    kobles hodetelefoner til så er det lyd(gjelder både mic og høytaler).

    Noen som har en ide?

  5. Hei.

    jeg har oppgradert en iphone 3G til 3.0.

    Etter dette så kommer jeg ikke på nett med 3G.

    Anyone?

     

    Har du prøvd følgende?

    -->Innstillinger -->Generelt-->Nettverk-->Aktiver 3G? -->Mobildatanettverk--> Fyll ut info fra din operatør?

     

    Hei og takk for svar.

    Tja det står telenor på apn,skal det fylles ut noe mer?

    3g er selvfølgelig aktivert.

    Hadde faktisk problem med dette før oppgradering også, måtte aktivere edge og 3g i bossprefs for å få det til å fungere(fungerte ikke hvis jeg kun aktiverte 3g).

  6. Hei,

    trenger litt tips igjen angående lcd.

     

    Det skal kjøpes inn en ny tv på et pauserom på jobben og den tilkobles analogt kabelnett.

    Jeg vet det er stor forskjell på dette men vet ikke hvem som skiller seg ut som bra og har ikke tid til å teste.

     

    Ønsker derfor anbefaling på hva som er bra på analogt, helst 37".

     

    takk på forhånd.

  7. Hei og takk for svar så langt.

    Kjente problemer, hadde vært fint om du kunne nevne noen slik at det blir litt mer håndfast. Det går jo ganske mange av disse så helt på tryne er det vel ikke?

     

    Jeg vurderer egentlig mange biler men ender tilbake på xc70 hver gang vi ser på noe annet. Derfor er det ønskelig med erfaringer angående xc70, hvis det er en bil med masse problemer så styrer jeg unna. Er det derimot en grei driftsikker bil så kunne jeg tenke meg et eksemplar ala 2,4l diesel 2004 mod.

  8. Hei.

    Jeg vurderer å bytte bil og volvo xc70 er en som kunne passe oss perfekt.

    Regner med det blir en årsmodell 2001-2004

    Vi skal ha bil med automatgir. Er det noen kjente problemer med automatkassa på volvo xc70?

    Er det noen kjente problemer som en skal være obs på?

    Finnes det noe bra volvo forum?

  9. Hei.

    Har slitt litt med denne bilen en stund nå.

    Den startet med å fuske på turtall, men kun når den er varm. Typisk når jeg kjører bilen varm og stopper for å f.eks gå inn på butikken så fusker den når jeg starter oppigjen. Den fusker kun noen meter 50-100m eller til jeg gir den et lite puff på gassen ( fusker= turtallet går opp og ned).

    Jeg har byttet plugger og bensinfilter + at jeg har hatt bilen på verksted for bytte av olje og filter på girkassa (ikke pga feilen men for vanlig service) verkstedet tok da ut feilkodelog uten å finne noe.

     

    Jeg har hatt inntrykk av at bilen har vært litt bedre den siste tiden men det er sikkert bare tilfeldig siden feilen ikke har blitt rettet.

    Nå har jeg nettopp hatt bilen på verksted for å skifte fjærfeste på ene siden forran siden det var rustet i stykker, og etter det så har bilen blitt enda værre og oppfører seg på en annen måte. Sikkert bare tilfeldig at det er etter service, men nå har bilen begynt å øke på turtall under kjøring(skjedd 2 ganger). Ender med at jeg må stoppe bilen da den begynner å dra på selv om du ønsker å sakne farten. Setter jeg bilen i P så drar turtallet på opp mot ca 4000. Stopper jeg og starter igjen så drar turtallet på igjen, når jeg ga den et puff på gassen så ble den normal igjen.

    Håper noen har et tips eller et godt tips til et verksted på østlandet som kan MB.

  10. eg og laga meg ein slik forsterka då eg gjekk gk elektro.

    men med min er det noko feil, for det kommer ein brumme lyd når han spiller, noe som er litt irriterende.

    dei forsterkarane til nokon av dei andre i klassen som funka spilte ganske bra, så trur det skal vere ein heilt grei billig forsterker

    Hei.

    Hvis det ikke er orginalt print men et print som er etsa på skola så kjøp deg en boks med elektrospray og spray printkortet ditt. Hvis det ikke er lakkert så fungerer det som en kjempe antenne for 50hz.

     

     

    Jeg vet ikke om det er flere forskjellige modeller av denne forsterkeren, men den som jeg bygde var ifølge vår lærer bygd på lest av en eldre NRK forsterker og ville på midten av 90tallet kostet ca kr 10.000,-

    Etter MIN mening er ikke denne forsterkeren ulik eci3 fra electrocompaniet.

     

    Det at en forsterker ikke har justering av bass/treble osv er ikke nødvendigvis negativ, det er stort sett bare "billige" hifi produkt som kommer med slike justeringer. Gode forsterkere har minst mulig dill dall og mest mulig påkost i lydbehandling.

  11. Hvorfor er dette spesielt for Flatskjerm TV? det burde gjelde alt utstyr som er koblet til strøm med jord og en kabeltilgang.

    Ja, men av en eller annen grunn er nesten alle flatskjermer (Philips er unntaket?) utstyrt med jordingskontakt, mens vi tradisjonelt her på berget har hatt dobbeltisolerte apparater (merket med et symbol med to kvadrater inni hverandre) og flate europlugger som passer både i jordet og ujordet veggkontakt.

     

    Samtidig har det tidligere ikke vært vanlig med jordete vegguttak annet enn utendørs, i kjellere med betongvegger og i rom med innlagt vann som kjøkken og bad, men etter nye krav monteres det jordete stikkontakter i alle rom i nybygg og ved renovering av hus og leiligheter.

     

    Dermed er det en ny problemstilling at både TV og strømuttaket den plugges i kan være jordet, og at dette skaper kluss når man er koblet til kabel-TV. Og derfor trenges galvanisk skille. Men jo, det gjelder nok også annet utstyr koblet til jord og kabeltilgang. Også video/PVR/dekoder dersom de er koblet til jord med jordet plugg og ikke er dobbeltisolert, og sannsynligvis også datamaskiner med jord koblet til datanettverk? Men det er flat-TVer som er den storselgende nye dingsen som har skapt oppmerksomheten om dette.

     

    Jeg er ikke elektriker, koriger meg hvis jeg tar feil.

     

    Du vil ikke ha dette problemet på utstyr som ikke er tilkoblett kabel tv(kabeltv tilfører enheten et jordpotensial). Du vil heller ikke ha dette problemet på utstyr som ikke er jordet. Det er riktig som du sier at eldre fjernsyn (crt) ikke var jordet og derfor var ikke dette noe problem.

  12. hei.

    Det finnes kun trøbbel med forskjellige jordpotensial dvs du har flere jord inn i huset/leiligheten. Ergo så må tven være koblet til jord i stikkontakt og en jordkilde nummer to for at du skal trenge galvanisk skille. Jord nummer to for du via kabel tv. Har du kabel tv så benytt galvanisk skille(er ikke nødvendig hvis strøkontakt ikke er jordet, men tv kan flyttes til nytt rom etc så jeg ville investert i skille hvis du har kabel tv).

    Bruker du sat tuner eller tv antenne, no problem.

  13. Hvorfor noen savner vaskeprogram til å fjerne IR kan jeg ikke skjønne. Det beste vaskeprogramme som finnes er å sette tven på en kanal som ikke er søket inn (snø).

     

    Dette er ikke korrekt spesielt hvis du har fått kraftig IR på grense til innbenning da kan du la skjermen stå med snø i 14 dager uten at det hjelper..

    Da prater jeg mot bedre viten og beklager det, men jeg ikke skjønne hvordan et hvitvaskingsprogram kan gjøre jobben bedre enn snø.

×
×
  • Opprett ny...