Gå til innhold

Beernuts

Medlemmer
  • Innlegg

    300
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Beernuts

  1. HAR KKE NYTTE AV DENNE APPEN

    Hvis telefonen har være slått av, må man logge seg inn på nytt med bank Id. Ergo dra med seg bankbrikken. Trodde vitsen skulle være at man ikke trengte å ha med seg mer enn telefonen. 

    Da er det like godt å ha med seg lommeboka - hele tiden - har både bankkortene og førerkortet i den.

    Joda.. kan bruke bank id på telefonen, men men det koster penger hver gang man skal hente ny bank kode...

     

    BankID på mobil er smått genialt, og de fleste under 50 (jeg er over) har bare mobilen med et kort eller to med seg. Bra at man ikke må ha med lappen også!

    Bytt mobiloperatør, de fleste gjør dette gratis nå..

    • Liker 1
  2.  

    Ah, nok en ting jeg kommer til å savne fra Windows og Windows Phone/Mobile. Hadde Apple og Google gjort som MS hadde vi ikke fått alle disse "barn x brukte 10000 på appkjøp/mikrotransaksjoner" artiklene i alle fall.

     

    Du mener å ikke ha noen apper?

    Med Android har jeg hundrevis av apper nedlastet, har aldri betalt en krone eller lagt inn kortinfo. Hvorfor må et barn ha betal-apper?

  3. MÅ dere alltid spørre Bu som uten unntak tenker kun på seg selv? Klart elbilene skal vekk, det heter KOLLEKTIVFELT, og burde heller strengt tatt vært åpnet for alle kjøretøy med 2+, og for miljøets skyld; _særlig_ forbrenningsbiler. Det er ingen logikk i at nullutslippsbiler ikke skal stå i køen og heller la dieselbiler slippe frem! (Beviser vel egentlig at det ikke er klima/miljø men penger som styrer dette.)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...