Gå til innhold

Slick Rickster

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slick Rickster

  1. Se oversikten over SE mobilers stråling. Jeg trodde at K750 og W800 praktisk talt hadde den samme hardwaren. Noen som vet hvorfor de stråler forskjellig da?

     

    Z 600 - 0,16 W/kg

    K 700 - 0,48 W/kg

    K 500 - 0,53 W/kg

    W 800 - 0,67 W/kg

    K 600 - 0,69 W/kg

    J 210 - 0,70 W/kg

    S 700 - 0,73 W/kg

    T 290 - 0,74 W/kg

    W 550 - 0,77 W/kg

    K 608 - 0,78 W/kg

    F 500 - 0,82 W/kg

    V 600 - 0,86 W/kg

    P 910 - 0,88 W/kg

    T 630 - 0,88 W/kg

    T 610 - 0,89 W/kg

    K 300 - 0,96 W/kg

    Z 520 - 0,962 W/kg

    K 750 - 0,99 W/kg

    J 300 - 1,02 W/kg

    V 800 - 1,05 W/kg

    Z 800 - 1,05 W/kg

    R 310s - ikke oppgitt

  2. Vet du at det funker med større kort eller Thompzen?

     

    Søker man etter minnekort på prisguiden her, ser man faktisk at sony kortene er noe billigere enn sandisk. Men det kan kanskje forandre seg fra dag til dag.

     

    En annen sak:

    Mediaavspilleren er kjiip i forhold til de som vises på bildene til SE. Ikke at det har så sinnsykt mye og si men...

    post-19-1125925826_thumb.jpg

  3. Har noen forsøkt å bruke minnekort større enn 1GB med telefonen? På sony ericsson sine sider så står det jo at telefonen er kompatibel med memory stick pro duo opp til 1GB. Takler den ikke f.eks 2GB kort?

     

    Er det noe forskjell på minnekortene til sandisk og sony? Det ser ut til at sandisk ligger litt høyere i pris.

     

    Denne telefonen ruler. Ikke så værst når man kan se spillefilmer på mobben. Enig med mye av det som har vært skrevet som negativt her, men det positive veier opp masse.

     

    P.S. Jeg irriterte meg over at det lett kom støv innunder skjermen som syntes godt i sollys. Jeg var så uheldig å få knust skjermen min. Da jeg fikk tilbake telefonen med ny skjerm satte jeg en bitteliten bit med svart reperasjons teip over de tre hullene på toppen av skjermen for å forhindre støv i å komme under glasset. Ser ut til å funke bra (Blir noe svakere lyd i høyttalleren, men det er bare å sette den på maks).

  4. PC'en min døde plutselig. Trodde først at det var power supplyet. Byttet dette men fremdeles like død. (Det skjer absolutt ingen ting når jeg trykker på knappen, ikke en bitteliten tikkelyd engang). Har også sjekket brytern frem til hovedkortet med ohm-meter, ser ut til at det er i orden der også. Noen som vet hva som kan være feil. Hovedkortet? Jeg er lost :(

  5. PC'en min døde plutselig. Trodde først at det var power supplyet. Byttet dette men fremdeles like død. Har også sjekket brytern frem til hovedkortet med ohm-meter, ser ut til at det er i orden der også. Noen som vet hva som kan være feil. Hovedkortet? Jeg er lost :(

  6. Jeg har hatt min telefon i et par måneder nå og er veldig begeistret. :w00t:

    Har pensjonert den gamle mp3 spilleren min. Den nye ladepluggen/hf pluggen virker også mye bedre. Hvis jeg skal trekke frem det som jeg har merket meg som negativt, må det være:

    1. Knotete å få ut/sette inn minnekortet.

    2. Dårlig høyttaler.

    3. Problem med at det kommer støv innunder skjermen når jeg har den i lomma. (Vises veldig godt i dagslys).

    4. Mistet telefonen fra 40cm og ned på et (forholdsvis bløtt) plankegulv og skjermen ble ødelagt. (Kostet ikke mer enn 6-700 kroner å bytte skjerm da).

     

    Noen som vet hvordan man finner ut hvilken firmware versjon man har? Går det an å installere ny firmware selv?

     

    Noen som vet om ny firmware kommer til å støtte fly-modus slik som W800 har. I så fall ser jeg ingen gode grunner til å velge W800 fremfor K750i. Har bestilt meg W800 headset med minijack plugg. :thumbup:

  7. Har brukt minnekort-leser, mobiltelefon med usb kabel og mp3-spiller/flyttbar disk med usb uten noengang å bry meg med å benytte "safely remove hardware". Poenget med denne funksjonen i XP er vel å være helt sikker på at maskinen ikke skriver til mediet mens man napper ut enheten for å unngå at det blir noe krøll. Men man har vel en ganske grei oversikt over om det blir skrevet noe til disse enhetene selv. Spørsmålet mitt er følgende: Har jeg rett her :yes: eller er jeg en uansvarlig idiot siden jeg ikke bruker denne funksjonen som er til for å beskytte ting fra å bli ødelagt? Det er så lettvindt å bare nappe ut sakene. Hva er deres synspunkter?

  8. Sikker på at brenner'n tar DVD-R og ikke bare DVD+R? Jeg hadde et problem med at brenner'n min ikke kjente igjen plater som var kompatible med 16x, mens 4x og 8x fungerte helt fint. Forsøkte å oppdatere firmware, prøvde tilogmed å gjøre om spilleren fra HP til Ricoh men jeg måtte til sist bite i det sure eplet og finkjemme byen for 4x kompatible plater.

  9. Jeg hadde det samme problemet da jeg brukte SE K750i koblet til maskinen vha usb kabel samtidig som jeg brukte en memory stick. Jeg løste dette ved å gå inn i Computer Management - Disk Management og manuelt endre drive letter på memory stick'en. Etter å ha gjort dette en gang dukker alltid memory stick'en opp som den bokstaven jeg satt, og ingen krasj oppstår. Jeg forstår det sånn at du også er inne på Disk Management men at endringen du gjør der ikke blir permanent eller?

  10. Operativsystem: Windows XP Professional SP2 (Engelsk)

    Filsystem: NTFS (Er jeg ganske sikker på)

     

    Hendelsesforløp etter egen hukommelse:

    1. 18:10 Sitter med PC'en til gammer'n og forsøker å få hans bærbare og stasjonære til å finne hverandre på nettverket.

    2. 18:27 Klør meg på haken. :hmm:

    3. 19:03 Endrer nettverkstypen fra "bedrift" eller noe slikt til "Hjemmenettverk" eller noe slikt.

    4. 19:04 Når maskinen reboter får jeg opp admin brukerkonto, den gamle brukerkontoen er borte fra oppstartsmenyen. Finner den heller ikke under kontroll panel og user accounts.

    5. 19:06 Klør meg i hodet.

    6. 19:15 Setter nettverkstypen tilbake slik jeg trodde den var, finner fremdeles ikke den gamle brukerkontoen.

    7. 22:12 Tar til vettet og spør venner om hjelp på dette fantastiske forumet.

     

    Jeg får heller ikke gått inn på brukeren under filstrukturen documents and settings.

    Får ikke access. Alt av personlige dokumenter som er lagret ligger under denne brukeren så jeg svetter litt :cry: og forbereder meg på å bli enda mer upopulær dersom jeg ikke klarer å grave det frem igjen, men det skal jo ligge der, vel?

     

    Kjempetakknemmelig dersom noen kan hjelpe meg med dette.

  11. Joda, det er bare det at jeg har den liggende på jobben. Det kunne vært praktisk om jeg kunne bruke minnekort leseren hjemme så jeg slapp å dra med meg kabelen over alt, dessuten er det litt frustrerende når ting ikke virker og man ikke forstår hvorfor, selvom jeg fint kan overleve i hverdagen slik som det er nå. :yes:

×
×
  • Opprett ny...