Gå til innhold

misvisning

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av misvisning

  1. Tja, typisk begynnerlønn idag som IT-konsulent for 5 års utdanning er vel i overkant av 400'000 kr.

     

    Det er mulig å runde millionen, men da bør du ha såpass med erfaring og/eller være såpass viktig at timeprisen din er høy. Det er også nødvendig å få stor andel av din egen timepris, f.eks ved å være selvstendig konsulent eller del av et lite selskap.

     

    De færreste kommer så langt, men det er langt fra umulig om man brenner for faget.

  2. Du kan forsøke å stille oppløsningen til vanlig oppløsning på din bærbare? Noen i familien min har denne TV'en, og jeg har en widescreen laptop, og da jeg forsøkte 1024*768 ble det ikke helt bra, men vanlig oppløsning på på laptopen (1280*800) gav bedre resultat (hdmi-hdmi).

    Synes ikke du lider med så veldig tykke bars da...

  3. Er vel ganske godt dokumentert at det eneste man oppnår med å ikke ha bena på gulvet er at man blir ustødig mtp. rotasjon mot sidene.

     

    Kan du vise noe av denne dokumentasjonen?

     

    Ifølge min treningslære skal ryggen være noe svai så du får riktigere løftevinkel for brystmusklene; dvs skuldrene skal være nedi, brystet godt opp, rompa nedi, og føttene på gulvet. Du klarer ikke få denne svaien hvis beina er i luften, og da blir hele ryggen mye flatere på benken.

  4. Studentidretten tilbyr mye forskjellig, og er ikke så langt fra der du bor (Domus Athletica og Blindern): www.osi.uio.no

    Ellers har du muay thai på www.frontlineacademy.com på Majorstuen, men kommer an på hvor tøft du vil ha det. Finnes vel noe taekwondo på Majorstuen også.

  5. Hvor stor forskjell størrelsesmessig er det på LED skjermen og den standard,,,da 2 MP kamera på standard var "litt" fristende...

    2 MP kameraet er møkk :p

     

    Jasså? Jeg hadde først vanlig skjerm med 2 MP kamera, og det syntes jeg var veldig bra. Veldig klart bilde og farger i chat selv om det ikke var så mye lys i rommet. Nå har jeg WLED-skjerm med 0,3 MP kamera, og det er langt dårligere. Bildet blir mye mer kornete i lite/normalt lys.

     

    WLED-skjermen er endel bedre enn den vanlige, og mer verdt for meg enn bedre webcam. Merker at hele maskinen er lettere, og at batteriet holder lenger.

  6. Ja.. da er XPS'n i hus - og foreløpig er jeg veldig fornøyd : D

     

    Spørsmålet blir da: hvilke ting bør gjøres ? Er det slik at en "clean-install" av Vista gir bedre ytelse ? Gikk inn og slettet alt tull som lå inne (google desktop, osv.), men sitter med en følelse av at det blir litt halvveis.

     

    Hva har dere andre som har fått maskinen gjort ? Hvilke programmer er det et selvfølge å legge inn ? Hva bruker dere til filmavspilling og musikkavspilling, og hvorfor ? Har dere gjort noen endringer på oppsett som vi andre også burde gjøre ?

     

    Gode spørsmål, så fint om noen med Vista-peil svarer ;)

  7. Noen som opplever at harddisken jobber når den ikke trenger?

     

    Jeg har skrudd av indeksering for hurtigsøk, og jeg har avinstallert Google desktop, så skjønner ikke hvorfor det høres ut som om harddisken skriver/leser bittelitt nesten hvert sekund når maskinen er helt idle eller jeg er på msn eller nettsider? Det virker som stadige hyppige små lese-/skriveoperasjoner, med 1-4 sekunders mellomrom, og det stanser aldri.

     

    Har ikke opplevd dette med annen laptop eller stasjonær.

  8. Svarer meg selv. Ulyden er også i menyen, for tydeligvis spinner discen også der, og like ille med Sports som med Strikers. Om jeg går til "Internet" eller "Mii Channel" eller så, så forsvinner lyden for discen spinner ikke. Blir ikke forskjell om jeg har Wii'en horisontalt eller vertikalt. Får ta en tur til butikken ja :-\

  9. Min Wii har begynt å bråke veldig fra disc-driven, noen andre som opplever det samme? Konstant bråk når jeg spiller, ikke i Wii-menyen.

     

    Det begynte etter jeg fikk Mario Strikers Charged, men ulyden kommer også når jeg spiller Sports nå - men kanskje ikke i like stor grad.

     

    Utrolig irriterende og høy lyd.

  10. Bruker noen ord på å skryte av Dells kundeservice. Jeg bestilte denne maskinen tidligere i sommer som hjemmePC gjennom jobben. Leveringsdato opprinnelig var vel forespeilet "første halvdel av august".

     

    Sendte mail for noen dager siden og spurte om de kunne gi et nærmeste estimat på levering, og fikk til svar at det var stor etterspørsel bla bla, og at det ser ut til å kunne drøye til slutten av september - men med oppfordring om å ringe kundeservice direkte for å få nærmere sporing av akkurat min maskin.

     

    Jeg gjorde så, og fikk en hyggelig dame på tråden som tok seg tid til meg og lette i sine systemer og fant ut at den akkurat var inne til produksjon. Hun noterte seg ordrenummeret mitt og skulle sende mail ved oppdateringer, noe hun også gjorde. Den ble nå ekspedert for to dager siden og er på vei :-) Antatt leveringsdato er nå mandag/tirsdag.

     

    Bra Dell!

×
×
  • Opprett ny...