Gå til innhold

Goofee

Medlemmer
  • Innlegg

    61
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Goofee

  1. Spam er djevelens verk! I de fleste andre kriminelle tilfeller svindles store firmaer og andre "rike" onkler, men spam er rettet mot vanlige mennesker som oss. Derfor hatet!

     

    Men det som forundrer meg er at de fortsatt klarer å tjene penger på dette fortsatt. Hvem er det som fortsatt blir lurt av dette etter alle disse årene? Ihvertfall ikke meg!

     

    Gi'n giftsprøyte som et eksempel for å ha kastet bort tiden til millioner av mennesker i årevis.

  2. Haha, denne kampen vinner de aldri ved å gå etter smågutter. Og uansett, de fleste som tar noen forhåndsregler mot sporing på internett tar man aldri uansett.

     

    Platebransje-dudes, det er bare på tide å gi opp. Dere klarer aldri å tjene like mye penger som før, noen av dere må finne seg ny jobb og de andre må finne seg i mindre fortjeneste. Velkommen til den nye virkeliggeten igler!

  3. Det er slutt på den gamle gode tiden i platebransjen hvor man kunne diktere priser og distribusjonsmedier.

     

    Folk er blitt mer pris- og kvalitetsbevisste. De ønsker ikke nedlåst musikk og propritære programmer som de må slite med når det skal flyttes på. Og det skal ikke vært dyrt! Det skal være billig og enkelt.

     

    Når platebransjen slutter å fokusere på all "tyveriet" som de mener foregår og heller priser produktene riktigere og legger alt åpent og tilgjengelig (ingen drm) så kan de kanskje tjene noen penger på det som skjer. De som ikke gjør dette, bukker til slutt under tror jeg.

     

    Man kan f.eks selge musikk med lavere bitrate over internett billigere (uten drm), mens de som vil ha cd'er kan betale noe mer. Kopiering vil det alltid være og da må de forfølges. Jeg ser fram til å kunne gå i platebutikken online og søke etter hva enn jeg vil ha og kjøpe dette uten sperrer og søl. Selv om mye finnes ulovlig rundt omkring, vil riktig pris og tilgjengelighet av musikk veie opp for dette mener jeg.

     

    Bare de beste overlever når en bransje omveltes og platebransjen blir aldri som den var før. Ja, de kommer garantert til å tjene mindre penger, men forandringen måtte komme. Prisene har alltid vært horrible og nå kommer smellen.

     

    Våkn opp! Dere kan ikke saksøke dere ut av dette!

  4. Jeg er enig.

     

    Derfor har jeg bestilt denne SilenX psu'n som har bare en 8 cm vifte bak. I tillegg kjører jeg en 12 cm vifte ved cpu'n og en 12 cm vifte foran nederst i kabinettet. Dette gir den optimale luftstrømmen mener jeg og temperaturene blir helt akseptable for meg.

     

    Idag har jeg en 8cm papst 12db vifte på chieftec psu'n min der, og temperaturen er helt ok i maskinen. Bare psu'n som surrer i spolene sine og bråker nå. :thumbdown:

     

    Goofee

  5. Jeg har denne Acousticase 6607B som er en modifisert SLK 3700 AMB, og denne er sinnsyk bra.

     

    Med to lav-rpm vifter flytter denne masse luft inni kabisset og jeg får greie temperaturer.

     

    Og støy? hah, etter å ha hengt Samsung SP1614N i novibes og montert 12 db papst vifte på Swiftech mcx-v462'n så var den høyeste komponenten MIST PSU'n som jeg faktisk kjørte angrerett på.

     

    Nå har jeg bestilt en SilenX 350w på 14 db. Etter dette blir det stille.

     

    Viftene: En adda 16 db og en papst 26 db, begge med fan mates så jeg kan justere det myke suse som viftene lager.

     

    Det skal sies at det er ekstrem stillhet jeg er ute etter da og jeg tolerer at systemet når opptil 60 grader ved full load.

     

    En ting, jeg kjøpte Acousticase'n på databutikken og den kommer uten power.

     

    Topp altså! :thumbs:

     

    Goofee

  6. D-link er noe søppel mener jeg. Har hatt 614 og den var konstant ustabil. Prøvde masse forskjellige firmwares, men ingenting fungerte. Ved feilmelding av dette, ble jeg bare bedt om å sende inn boksen så skulle jeg få ny. Men problemet var det samme på neste og!

     

    Slik jeg ser det har du to alternativer:

     

    1. Send inn boksen og anskaff en annen. Jeg har 3com 857 og denne er stabil.

    2. Prøv en annen firmware og se om det hjelper

     

    Jeg anbefaler alt. 1 før det er for sent å kjøre retur på boksen.

  7. Hallo!

     

    Jeg oppgraderte nylig min gf4mx til en gf4ti. Jeg installerte siste driver og redigerte xf86config (forandret driver fra nv til nvidia og), men det samme oppsettet som fungerte på gf4mx går ikke. Jeg får bare signal på tven, veldig bra bilde forresten. :)

     

    Hvis jeg fjerner alt jeg la til, kommer skjermen opp selvfølgelig. Dette bør jo fungere siden både tv og skjerm fungerer hver for seg, bare ikke sammen!

     

    I XF86config har jeg lagt til dette:

    Option "TwinView"

    Option "TwinViewOrientation" "Clone"

    Option "ConnectedMonitor" "TV,CRT"

    Option "SecondMonitorHorizSync" "30-80"

    Option "SecondMonitorVertRefresh" "50-75"

    Option "MetaModes" "1024x768,1024x768"

    Option "TVOutFormat" "SVIDEO"

    Option "TVStandard" "PAL-B"

    Option "NoLogo" "1"

     

    Hvis jeg fjerner disse linjene, fungerer skjermen igjen. Jeg kan ikke se noen relevante feil i xf86config heller.

     

    Vet noen hva som kan være galt? Hjelp er dere snille! Jeg vil virkelig ha dette til å fungere.

     

    hilsen,

    Goofee

  8. Hallo!

     

    Har installert SuSe 8.2 og sliter med lirc og ddclient. Disse kan startes manuellt, men ikke automatisk ved boot. I YAST så er disse satt opp til å starte i runlevel 3 og 5, og det står det at de går også men det gjør de ikke. Ser riktignok en lirc-prosess, men denne fungerer ikke. Har satt opp alt i rc3.d/rc5.d også.

     

    Vet noen hvorfor dette skjer plutselig? Skjedde etter komplett reinstallasjon.

     

    Goofee

  9. Ville bare si at nå har jeg oppgradert fra Redhat 9 til SuSe 8.2 og dette er så mye raskere! Filmer hakker ikke lenger og menyene og alt reagerer så mye bedre, også ser det så mye finere ut! :D

     

    Redhat sugde virkelig, takk for at dere åpnet øynene mine!

     

    Nå gjenstår det bare å få installert de gamle programmene mine, men det går sikkert bra!

     

    Goofee

  10. Da skjønner jeg ingenting. Virker som om 250w psu'n får en spike eller noe når den andre 340w psu'n startes eller skrus av. Kan det være at psu'n har mistet noe beskyttelse den trenger og er ødelagt?

     

    Dette skjedde ikke før sommerferien. Hadde det skjedd noe med alt annet som er på strømstikkene så hadde jeg trodd det var noe galt på der, men jeg tror det er denne psu'n jeg.

     

    Jeg kan jo prøve å strekke kabel ut av rommet og koble den på en annen kurs, men det er uaktuelt selv om det fungerer. Må få pc'en til å gå i det rommet.

     

    Noen tips?

     

    Goofee

  11. Jeg satt maskinene på hver sin stikkkontakt (i samme kontakt i veggen med to kontakter, er eneste i rommet) men det skjer fortsatt.

     

    Kan det være at den ene poweret er 250w ? Kjører et a7n266-vm, xp2000+, 512 mb ram, gf4mx, 2 hd'er, 1 cd-rom + 3 vifter på den. Husker jeg måtte sjonglere enheter i maskinen for å få alle til å starte! Men de går da alle nå uansett.

     

    Goofee

×
×
  • Opprett ny...