Gå til innhold

voktern

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av voktern

  1. Hei,

     

    Om jeg velger å kjøpe ps3 i statene vil det komme en eller annen form for mod som vil gjøre det mulig å spille av Norske Blu-ray filmer? Isåfall hvor langt frem i tid blir det til? Og, burde jeg heller kjøpe konsolen i Norge med tanke på Garantiordninger etc (det er ikke worldwidegaranti fra sony?)? Erfaringer blir satt pris på :)

  2. Skal skrive en filmanalyse om filmen Schindler liste men jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg skal skrive den. Hva er det jeg burde fokusere på? Hvordan burde analysen være byggd opp? Hvilke virkemidler er det viktig å få med seg etc.

     

     

    Om noen har noen gode linker til guider om hvordan man skal skrive en filmanalyse ville det vært helt supert!

     

    kanskje noen tilogmed har en analyse av filmen liggende? :)

  3. Skal skrive en artikkel der jeg skal drøfte litt om de demokratiske endringene som følge av det ny norske skriftspråk på 1800 tallet.

     

    Jeg har googla, og bladd igjennom alt av det jeg har kommet over men forsatt ikke funnet noe som er brukanes. Er det noen som har noen gode kilder på dette?

     

    Trenger ikke være mye stoff, et avsnitt som omhandler det holder i massevis.

     

     

    TAKK :)

  4. Det hadde gått bra hadde du hatt litt bedre kjennskap til elektronikk. Første du skulle gjort er å demontere hele pcen dusje delene i dusjen og la de tørke en dag eller 2 får så å skru den på igjen. Du har sikkert fått en kortsluttning i noen av komponentene dine. Så du er heldig om du får det til å virke igjen.

  5. Uansett hvor mange ganger man formaterer disken vil det være mulig å gjennopprette data. Det gjelder for "hurtig" "Vanlig" og "lav formatering".

     

    Lag et hull i disken med en slegge (whatever) og det vil forsatt være muligheter for å hente ut data. Rundt hullet osv.

     

    Eneste sikkre måte er å avmagnetisere disken med en kraftig magnet. Da vil det ikke være muligheter for å hente data fra disken.

  6. En cd skifter er en cd spiller som har mulighet for å bytte cd selv. Du mater den feks med 10 cder og den spiller av den valgte cden, ved at den bruker en eller form for "karusel" til å sette den valgte cden i cd avlesern. Rimelig kjekt om du er en lat ****** :p

     

    Krønglete forklart men fant ikke på noe bedre.

×
×
  • Opprett ny...