Gå til innhold

Insanity

Medlemmer
  • Innlegg

    777
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Insanity

  1. Blir så forbanna når jeg leser om disse piratene. Kan man ikke gjøre som man gjorde på 1600 og 1700 tallet med pirater. Skyte dem i fillebiter! Plasser et dusin marinefartøy med kamphelikoptere og få båter som ser pirater til å anrope dem og få helikoptrene til å blåse dem bort. Tenker de hobbypiratene skal få noe å tenke på om de risikerer å få en Apache eller noe lignendei trynet!

  2. Skal oppgradere en 4 år gammel pc som er moden for annet lettere bruk. Maskinen skal brukes mest til kontorarbeid, men også litt spilling. Er ikke avhengig av at det flyter bra i nye spill. Har ikke fulgt så mye med på hardware-fronten i det siste så trenger litt hjelp til å sjekke at dette blir bra. Har funnet følgende deler:

     

    HK

     

    CPU

     

    Minne

     

    Skjermkort

     

    Et par kjappe spørsmål:

     

    1. Passer minnet med hovedkort og cpu? Raskt nok?

     

    2. Skal bruke det gamle kabinettet. Strømforsyningen der har 24-pins og 4-pins strømkontakter til hovedkort. Vil dette passe eller må jeg kjøpe ny strømforsyning? Ser det står noe om 8-pins atx12v kontakt, det har jeg ikke hørt om før.

     

    3. Trengs det en ekstra strømkontakt til skjermkort?

     

    Andre forslag mottas med takk, men det må være i ca. samme prisklasse.

  3. Har en maskin som det ser ut som ikke får nok strøm til usbportene. Alt bortsett fra minneplugger som plugges i den virker ikke. Har prøvd flere tastatur og mussett, har også et usbtastatur som heller ikke virker. Ser ikke ut til at noen av dem får strøm. Har innstallert de nyeste chipset driverne jeg fant uten at det hjalp. Hovedkortet er et Gigabyte GA-8S661FXM. Har sjekket 5 Volten (er vel den usb bruker) i bios og den virker normal.

     

    Har prøvd alt jeg kommer på, noen som har noen bra tips på hva annet jeg kan prøve?

  4. Ikke for å fokke opp stemninga, men ser at du blir anbefalt Lian Li-kabinett og dyre strømforsyninger. Du har ikke sagt noe om hvor mye du har tenkt å legge i dette, men du kan uansett spare litt penger på kabinett og strømforsyning. Med mindre du skal ha svært dyre og strømhungrige skjermkort trenger du ikke mer enn 300-400 w strømforsyning.

     

    Dette kabinettet er bra, og har en del smarte løsninger med tanke på støy. Det følger også med en strømforsyning av god kvalitet på 500w og det holder i massevis!

     

    Må bare få sagt at jeg har ikke dette kabinettet selv, men har et annet fra Antec og er veldig fornøyd.

  5. Er en idiot som har solgt meg et falskt minnekort på ebay. Burde vel ha skjønt det når jeg fikk det billig, men ble vel for grisk ;)

     

    Uansett, hvis han nekter meg å få igjen pengene, så skal jeg ta hevn. Hva er det verste som kan skje hvis jeg byr over alle andre på alle hans auksjoner og driter i å betale? :D

     

    (Barnslig ja, men liker ikke å bli lurt...)

  6. Er i det snille hjørnet idag, så leta litt igjennom demovarene på komplett. Hva med dette hovedkortet? Har et ganske ok skjermkort på hovedkortet og har dobbelt så mange ATA og SATA kontakter som det kortet du linket til. Det er demovare da, men du trenger jo bare kortet regner jeg med.

     

    Edit: Det har forøvrig også gigabit ethernet, kjekt å ha :)

  7. Hei

     

    Bare lurte på om noen vet hvorfor det hakker sånn når jeg bruker ffdshow til å decode 1080p? Prøvde å bruke noe som heter coreavc og da gikk det helt fint. Leste at den skal være mer effektiv enn ffdshow, men vil helst bruke ffdshow hvis det er mulig.

  8. Har kjøpt meg gigabitswitch og synes ikke nettverket var så kjapt som jeg forventet. Har prøvd å kopiere filer fra en server jeg har stående til en annen maskin. Begge 2 har gigabit nettverkskort og koblingen står på gigabit.

     

    Hva er den teoretiske makshastigheten på gigabitnettverk? Prøvde å regne, men er ikke helt sikker. Er 119 MB/s rett?

     

    Fins det noen program som kan teste hastighet på nettet? Vil tro at en harddisk som ikke står i RAID klarer å mate ut nok info til å nå topphastighet.

×
×
  • Opprett ny...