Gå til innhold

stoelen

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av stoelen

  1. Jeg betalte tidligere 399,- pr, mnd. for 70/10. Nå må jeg betale 449,- (nesten 13% økning) for 20 Mbits mindre en før (gikk ned til Bredbånd 50). Når en leverandør sier "Nå øker vi hastighetene", så betyr dette normalt at kunden får høyere hastighet til samme pris som før. Dette er helt vannvittig dårlig kundebehandling. På de fleste målinger klarte ikke CD å levere mer en ca 50 Mbits uansett, så jeg tviler på de hadde klart å levere stabil 100 Mbits. I tillegg har de nok heller ikke økt sin linjekapasitet ut av Norge heller. Slik CD har det i dag er denne linjen bare "crap". 100 Mbits er juks og bedrageri, så dette produktet nekter jeg å betale 25% mer for (499,-). CD blir nok på agendaen på neste borettslagsmøte...

  2. Jeg blir 31år imorgen og jeg felte nesten en tåre pga prologuen i spillet ... Aldri før har jeg fått så mye følelser for en spillkarakter, men karakterne i spillet ser faktisk levende ut. De er troverdig.
    Gratulerer med dagen på forhånd!Men uansett.. Følte akkurat det samme når jeg gikk gjennom prologuen tidlig idag.Tror faktisk de små 5-10 minuttene er noe av det utroligste jeg har følt utifra et spill på lenge.

     

    Vel, jeg er 40, og har heller aldri spilt et spill som er så gjennomført troverdig. Har gitt meg alt fra tårer i øyekroken til frysninger på ryggen. Anbefales sterkt !!

    • Liker 2
  3. Hvis du vil slippe billig unna er TL-WR1043ND fra TP-LINK super:

    https://www.deal.no/deal/default.asp?page=vare&ProdusentID=TL-WR1043ND%28DE%29

    Den har meget god støtte for tredjeparts firmware, så her kan du ha det mye moro.

     

    Hvis du har mer penger, så er Buffalo WZR-HP-AG300H et meget godt kjøp (hardware på høyde med de beste Asus routerne, mye rimeligere, og godt støttet i tredjeparts firmware).

    https://www.deal.no/deal/default.asp?page=vare&ProdusentID=WZR-HP-AG300H-EU

     

    Jeg kan også anbefale TP-LINK'en. Har ikke testet den med original firmware, men flashet den med DD-WRT. Da får du en konge router med funksjonalitet du må vanligvis må betale langt mer for. Bl.a. VPN, VLAN mm.

  4.  

    Det er vel ikke mange programvare leverandører som ikke tilbyr online kjøp av programvare? Så hvorfor har du CD/DVD?

     

    synes det er fint å ha en fysisk kopi av det...

     

    Men du kan jo lage din egen fysiske kopi?

     

    Uansett er det det fremdeles forbedringspotensiale som jeg også er skeptisk til. Hva viss for eksempel en av tjeneste endres, legges ned eller går konkurs. Hva skjer da med produktene du har kjøpt? Og hvordan sikrer vi at Norges lovverk overfor oss forbrukere følges ved online kjøp.

     

    Men jo flere vi er som tar i bruk online tjenester jo sterke står vi. Og jo flere vi er som tar i bruk slike tjenester jo flere leverandører vil se potensiale og dermed får vi enda flere, bedre og enda billigere tjenester. :D

  5. Supert !! Jo flere slike tjenester som forsvinner, jo flere "kunder" vil etterspørre lovlige tjenester som Spotify, Wimp, Voddler, ViaPlay, AppleTV, Netflix, Hulu, Steam osv. Dette vil igjen føre til mer konkurranse og dermed enda flere, bedre og enda billigere tjenester for oss som forbrukere.

     

    det brukes jo ikke til bare det vet du vel...

     

    hvis jeg mister en CD/DVD til et program jeg har kjøpt og jeg skal installere det på nytt er TPB.se det første stedet jeg leter

     

    Det er vel ikke mange programvare leverandører som ikke tilbyr online kjøp av programvare? Så hvorfor har du CD/DVD?

  6. Jeg har selv dette oppsettet, og det fungerer helt fint med ESXi.

    Det eneste jeg trengte å gjøre, var å laste ned drivere fra sidene til VMWARE, og pakke de inn i installasjons-CD.

     

    - Mortis

     

    Som jeg startet med, så er jeg åpen for gode argumenter for bruk av AMD. Et argument er jo prisen, men hvordan er AMD-V sammenlignet med Intel VT-d/x? Og hva med mangelen på hyperthreading? Hvor mange maskiner kjører du samtidig? Vil den intrigerte grafikken på hovedkortet kompensere for mangelen på intrigert grafikk i prosessor?

     

    Silverstone kabinettet skulle jeg klare å få plass til :) Hvordan er det med støy / varme fra dette oppsettet?

  7. Jeg er på jakt etter HW til en ESXi 5.0 server (selvbygg). Mine krav er at den SKAL være liten (Micro ATX i Shuttle kabinett eller tilsvarende), stillegående (skal stå i leilighet, på stue eller soverom), produsere lite varme, plass til mye minne (16 GB, men med mulig for minst 32GB. Det kan f.eks ikke være 4 slotter med 4x4x4x4, men 2x8 mtp oppgradering til 32), mange prosessor kjerner (x4/x6), og helst Intel i5 eller i7 (mtp multi threading), helst x2 Gbit nettverk, intrigert skjermkort, x2 SSD i RAID 1 (litt usikker på denne).

     

    Er det noen som har forslag til HW. Kan avvike fra noen krav hvis argumentene er gode nok (f.eks AMN vs Intel, og RAID).

  8. Jeg er også på jakt etter HW til en ESXi 5.0 server. Mine krav er at den SKAL være liten (Micro ATX), stillegående (skal stå i leilighet, på stue eller soverom), produsere lite varme, plass til mye minne (16 GB, men med mulig for minst 32GB uten å ta ut minnemoduler), mange prosessor kjerner (x4/x6), og helst Intel i5 eller i7 (mtp multi threading), helst x2 Gbit nettverk, intrigert skjermkort, x2 SSD i RAID 1 (litt usikker).

     

    Noen som har forslag til HW. Kan avvike fra noen krav hvis argumentene er gode nok (f.eks AMN vs Intel, og RAID).

  9. Første steg har du allerede selv tatt, ved å innse at du har et problem. Det største problemet er at det er alt for få av deg. De fleste i dag er for lengst inndoktrinert fra barndommen til å tro at de bare "må ha" det nyeste nyestet. Les litt om den kyniske industrien som med hjelp av reklame får deg til å tro at du bare "må ha", og at du her "helt out" hvis du ikke har det nyeste. Sett deg gjerne ned å se noen reklamen filmer med litt andre øyner. I tillegg produseres de fleste produkter i dag for å ha kort levetid, nettopp for at du skal kjøpe nytt hele tiden.

     

    Jeg har laget meg noen egne regler. Moblitelefon kjøper jeg ny hvert andre år. Hvis den blir ødelagt før dette, må forrige brukes inntill det har gått 2 år. Laptop skal vare 4-5 år, men må oppgraderes litt underveis. TV skal minst vare i 5 år. Bilstereo funker bra nok fra bilfabrikken.

  10. Akkurat lagt inn sensehero, og det virker bra.

    Wifi sliter jeg litt med.

    Finner alle naboene sine wifi, men ikke her hjemme.(Virket bra før jeg rootet og la in sh2.1)

    Noen forslag til løsning?

    (Har allerede sjekket broadcast på ruteren)

     

    ROM'en er helt sikket basert på en US ROM, og der har de litt forskjellig kanaler i routerene en det vi har her i Europa. Velg en annen kanal i routeren, så fungerer det.

  11. Skulle gjerne utvide spotify playlista mi, har per i dag 3 offline mapper. Det går ikke ann å synce dem lenger da det står at minne er fullt. Det er tilsammen 70 sanger som er offline.

    Har du mer minne tilgjengelig på telefonen da? Og lagrer Spotify sangene på minnekort eller telefonminne? Sjekk ut

     

    Det virker som den lagrer på telefonen, vet ikke hvordan jeg får den til å lagre på minnekortet.

     

    Nei, den lagrer på minnekortet. Kjøp deg et 16Gb kort :)

     

    -jks-

×
×
  • Opprett ny...